2015. március 2., hétfő

SPARITUAL kézkrém

Sparitual körömlakkról (ITT) és egy 3 lépéses manikűr csomagról is (ITT), no de lássuk a kézkrémét is a márkának.


Nagyon nem vagyok kézkrémes, viszont milliószor hallottam anyukámtól és nagymamámtól, hogy kenjem a kezem, ha nem akarok idő előtt ráncos nyanya kacsókat. Ahogy átléptem a 25-öt elkezdtem nézegetni a nők kezét és bizony, amíg nem muszáj nem akarok boszi kezet, elég hogy szinte minden ujjam görbe, nem kell ezt megspékelni idő előtti ráncokkal. :)

Amit a márka ígér:

Puhítja, táplálja, revitalizálja, és védi a száraz bőrt a kezeken. Fair trade kereskedelemből származó bio shea vaj, aloé ferox, marula olaj, griffóniai mag és mézcserje kivonat segíti a bőr regenerálódását, hidratáltságát, egyben egy lélegző védőpajzsot képezve a száraz kezeken.

TESZT

A csomagolása nagyon letisztult, csajos és dekoratív, valamit luxust sugall. A doboz sötétlila, amin arannyal és fehérrel szerepelnek a feliratok, emellett a doboz alján kidomborodó inda és virág motívumra emlékeztető absztrakt ábrák találhatóak. Megvett kilóra. :) A tubusa kinyomós és matt halvány lilás szürke. Kupakja felpattintós, könnyű az adagolás, jó méretű a szája.

Illata nagyon érdekes szinte körülírhatatlan, leginkább a citrusos aromát érzem, sajnos nem vagyok egy parfümmester így nem tudom leírni megközelítőleg sem, de kellemes számomra, viszont elég intenzív, ami néha zavaró. 

Védőpajzsot képez, nos igen, bekenés után egyből olyan, mintha valami selymes anyag védené a kezemet, még kézmosás mosogatás után is érzem. Puhább, szebb lett tőle a kezem és a körömágybőröm is, ami addig elég csúnyán berepedezett. Jól hidratál, teát maximálisan ellátja a feladatát. Inkább esti kézkrémként használom. Ja sarokpillér, nem ragacsos. :)

Összességében egy remek kézkrém, ami viszont igen drága mulatság ez levon az ár/érték arányából, bár a nagy kézkrém fanoknak mindenképp ajánlom a kipróbálását, illetve akik nagyon száraz kézzel rendelkeznek. Az illata még ami ambivalens érzéseket válthat ki, de ez is csak egy apróság. Visszautalnék viszont, hogy a Sparitual körömlakkok és manikűr szett levett a lábamról. :)

Pontok: 5/4

Handprint Hand Salve (6266 Ft) INNEN megrendelheted.

Mit szóltok? Melyik a kedvenc kézkrémetek? Mik az elvárásaitok a kézkrémekkel szemben? Próbáltatok már Sparitual terméket?