2016. szeptember 6., kedd

Kipróbáltam a krémes barnulást-Dove önbarnító

A Szépségrecepteket bújva sokat olvastam a fényvédelemről, hiszen a ráncok kialakulásában a napfénynek 80%-ban van szerepe. Bevallom még nem vetettem bele magam a fényvédők tanulmányozásába, viszont kacérkodok a gondolattal. Előbb viszont ki akartam próbálni egy barnítót, mivel a barna bőrről nehezen mondanék le. Sok helyen olvastam a Dove Derma Spa Summer Rvived termékről jókat, így erre esett a választásom.



Amit a márka ígér:

Summer Revived
önbarnító testápoló
(normál és sötét bőrre)

Természetesnek ható barnaságot ad és ápolja a bőrt.

Használat előtt radírozd le bőröd az egyenletes szín érdekében. Masszírozd egyenletesen a tiszta, száraz bőrbe, majd alaposan mosd meg a kezed. Ha napon tartózkodsz, mindig használj külön napvédő terméket.

Dove DermaSpa. Szakértő bőrápolás, spa-élménybe rejtve.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK:


A formulát Cell-Moisturisers™ hatóanyagunkkal gazdagítottuk, mely kulcsfontosságú hidratáló komponenseket tartalmaz
A természetes magvak préselt olajából nyert összetevőt most először egyesítettük gyengéd barnító anyagokkal, létrehozva egy kényeztető önbarnító testápolót, amely ragyogóvá és hidratálttá varázsolja bőröd
Egészséges, bronzos ragyogást kölcsönöz bőrödnek
Érzékeny bőrűek is használhatják

TESZT

A csomagolása gyönyörű, bronzos, arany flakon, a puha fajta, amiből szinte teljesen ki lehet nyomni a terméket. Igazán elegáns és kézre eső, felpattintható kupakja praktikus.

A következő kép ne tévesszen meg senkit, jól kontrollálható az adagolása a terméknek. Állaga kellemes, krémes, könnyen eloszlatható, nem ragacsos. 



Illata parfümös, szinte már nem lehet érezni a jellegzetes önbarnító illatot sem, ami nagyon meglepett, ebből látszik, hogy gimiben próbáltam utoljára ilyen terméket.

Én a sötétebb árnyalatot vásároltam meg, mivel nyár lévén lebarnult a bőröm és alapból inkább kreol vagyok, mint fehér.

Első alkalom után konstatáltam, hogy másnap sem lettem foltos sehol, ami szuper, viszont nem sokkal sötétedett a bőröm. Oké semmi pánik, hiszen ez csak egy testápolós barnító, ne várjunk egy nap után csodát.


Egy hét masszív használat után egy árnyalatot barnult a bőröm, ami elég kevés szerintem, főleg, hogy intenzíven kentem magamat. Nem vagyok elégedett a termékkel, bár nagy negatívumról sem tudok beszámolni. Mellékhatás, vagyis hatásként viszont nagyon selymessé tette a bőrömet és a vízhiányos területek megszűntek. Barnítóként, viszont számomra csalódás.

Szerencsére nem kopik foltosan, bár az is tény, hogy első használta előtt alaposan átradíroztam a bőrömet, hogy ilyesmi ne történjen.