2016. szeptember 18., vasárnap

Kell a púder! ecsetek tesztje


A Kell a Púder (KAP) ecsetek megjelenése óta vágyok rájuk, mivel nagyon ígéretesnek tűntek. Aztán rendre olvastam róluk Krémmánián elragadtatott visszajelzéseket és vágyam csak nőtt. Így nagy öröm, hogy végre én is tulajdonosa vagyok mindhárom ecsetnek, amiket rendre kipróbáltam és első használat után meggyőztek, eddig nem volt igazán minőségi ecsetem, ám ez megváltozott...





A Kell a púder belenderét régóta használom és nagyon szeretem, így örültem, hogy kipróbálhatom az ecseteiket, amikről már sok jót hallottam. Az a hitvallásom, hogy nem az eszközön múlik egy szép smink, viszont  nagyban megkönnyíti az életünket, ha megfelelő eszközöket használunk.
Be kell vallanom a blenderek megjelenése óta inkább azokhoz nyúlok a hétköznapokon, amikor rohannom kell. Viszont ha alkalomra készítek sminket, akkor inkább az ecseteket ragadom nyakon. Az utóbbi időben ritka volt az olyan esemény, aminél pepecseltem volna a sminkeléssel, így szinte abszolút nem használtam ecseteket. Aztán megérkeztek ezek az ecsetek és annyira érdekelt, hogy milyenek, hogy lemostam a sminkem és kipróbáltam sorban őket. Azt hiszem ezek a sminkeszközök megérdemlik az őket megnevezést, mert csodálatosak és tényleg érezhető a különbség az általam eddig használt másolat ecsetekkel szemben.


Amit a márka ígér:

A KAP ecsetek 100%-ban szintetikus taklon szőrből készültek, rendkívül tömött és bársonyosan puha szőrszálak élvezetessé teszik a sminkelés minden lépését.

A csomag tartalma: Alapozó-púderecset, Kontúr ecset, Pirosító ecset

A K.A.P. alapozó- és púderecsete 100%-ban szintetikus szálakból (taklonból) készült. Mérete és formája, a szőrszálak tömöttsége révén a folyékony alapozó használatához is a legtökéletesebb választás.

Por, ásványi alapozóhoz ez a forma a legideálisabb, hiszen lapos a teteje, így minden kicsi porszem a helyére kerül és nem a levegőbe. Szálai pihepuhák, nem hullik, könnyen tisztítható, örök darab és örök kedvenc.

Az ecset 16,5cm hosszú

A Kell a púder! kontúr ecsete biztosan a kedvenced lesz. Tökéletes formája révén gyerekjáték lesz vele az arc kontúrozása. Használhatod még highlighterezéshez is, vagy akár más feladatra is bevetheted, nem fogsz benne csalódni.

Taklonból készült szálai sűrűek, tömöttek és pihepuhák, nem hullik, nem törik. Nyele fából készült műanyag borítással. Amit a kezedbe veszed, rögtön érezni fogod a különbséget, ez egy prémium kategóriás ecset. Örök darab, örök kedvenc

Az ecset 18,5cm hosszú


Kezdjük a csomagolással, ugyanis egy ecsetvédő gallérban, vagy hálóban érkeznek az ecsetek. Eddig az ilyesminek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, pedig tényleg jobb így tárolni az ecseteinket, így nem mennek ki a formájukból, nem sérülnek a szálak. Szerintem rendelni fogok ilyen védőburkolatokat.








Az ecsetek gyönyörűek, műanyag nyélbe gravírozva és festve is fel van a márkajelzés (KAP). Nagyon tömöttek és sűrüek, tökéletesen vágottak, nincs kikandikáló száll sehol sem. Pihe-puhák, ami nagyon fontos, hiszen nem sértik meg a bőrt. Emlékszem az első ecseteimre, azóta nagyon magasra került a mérce nálam.
Nagyon jó a fogása is ezeknek az ecseteknek, abszolút kézre állóak, megfelelően vastag a nyele, hogy kényelmes legyen vele dolgozni. 




Alapozó és púder ecset 4800 Ft 

Mindhárom ecset szépen felveszi a festéket és remekül vissza is adja, magyarul nem szívja magába a szál.

Kedvencem a kontúr ecset lett, ami fantasztikusan, egységen, folt mentesen oszlatja el a kontúrszínt, a bronzert és a highlightert. 



Kontúrozó ecset 4800 Ft 

Az alapozó ecsettel vagyok talán a legkritikusabb, viszont ennél nem kell semmi rosszat mondanom, ugyanis csíkmentesen, pillanatok alatt el tudom oszlatni a teljes arcomon és nyakamon a festéket. Vékonyan is el tudom dolgozni az alapozót, amit külön értékelek.

Az alapozó ecset púderezésre is kiváló, remekül eloszlatja a púdert, nem kerül sehova túl sok.
Pirosító ecset 4800 Ft

Mindenkinek ajánlom ezeket az ecseteket, egyszerűen nem lehet beléjük kötni. A Kell a púder összes eddig általam próbált terméke remek, így bátran ajánlom a márkát figyelmetekben, ráadásul magyar cég, így a hazai ipart támogathatjátok ezzel. 

KAP Facebookja itt
ITT megvásárolhatók egyben 13500 Ft-ért.


Ti próbáltátok már ezeket az ecseteket? Mi a véleményetek? Mi az elvárásotok egy ecsettel szemben?