2016. szeptember 16., péntek

Gyulladáscsökkentő hatású korrektor-Eucerin Dermo Purifyer Cover Stick

Az Eucerintől nyár végén érkezett egy csomag tesztelésre, amiben egy tonik és egy korrektor stift lapult. Ritkán vagyok pattanásos (bár most, hogy ezt leírtam gyanítom, hogy előjön néhány), de azért jól jön egy olyan korrektor, ami nem árt ilyenkor a gyulladt bőrnek, ráadásul szépen fed. Kíváncsian vetettem bele a tesztelésbe magam és bizony igazam lett, mert a hőségben azért bár csúnya bőrhiba időnként éktelenkedett a bőrömön.




Amit a márka ígér:


Jellemzők:
  • A szalicilsav (1,8% aktív) hatékonyan kezeli a pattanásokat 
  • A nyugtató hatású kamilla csillapítja az irritációt 
  • A pigmentek segítenek elfedni a hibákat 
  • Nem mitesszerképző
Előnyök:
Csökkenti és elfedi a bőrhibákat, miközben nyugtatja az irritált területeket.
A ceruzaforma lehetővé teszi a nap folyamán bármikor történő pontos alkalmazást és könnyen illeszkedik a bőr színéhez, hogy azonnal elrejtse a pattanásokat és a vörös foltokat, a pórusok eltömítése nélkül.

Kiszerelés: 2.5 g
(Forrás: Krémmánia)

Eucerin Dermo Purifyer fedő korrektor problémás és pattanásos bőrreCsomagolása abszolút gyógyszertári hangulatú, nem a külsőségekre helyezte a hangsúlyt a cég, egyfajta gyógyhatású készítmény látszatát kelti. Nincs ezzel baj, sőt valahogy hitelesebbnek is tűnik. Amúgy kitekerhető ceruzás megoldása praktikus, bár én nem mondanám a leghigénikusabbnak, mivel a legtöbben egyből a bőrükre kenik, a pattanásokra, így elszaporodhatnak rajta a bacik. Ezt kivédhetjük, ha minden használat után lefújjuk 70%-os alkohollal.
Könnyű viszont felvinni a terméket célzottan és nagyon jó, hogy kitekerős a megoldása. Remekül eloszlatható maga a korrektor.


A pattanások elfedésére inkább az ilyen krémes állagú termék a megfelelő, míg a folyékony korrektorok a szem alatti világosításra szolgálnak. Legtöbb esetben a korrektorok viszont eltömhetik a pórusokat, ronthatnak a pattanások állapotának, fokozhatják a gyulladást. Ennél a terméknél ezek a negatív hatások nem jelentkeznek.

Egy közepes fedésű alapozó alá kenve viszont tökéletes munkát végez, teljesen elfedi a pattanást így ajánlani tudom. Meg merem kockáztatni, hogy jobb a fedése, mint a legjobban körülrajongott drogériás korrektornak (Catrice). Azért is praktikus, mert bedobhatjuk a táskába és napközben javíthatunk a sminkünkön. Nekem van egy érkinövés az orromon, ami hajlamos napjában többször ledobni magáról a sminket, erre kiváló megoldást jelentett ez a termék.

A pattanásoknál tényleg érezhető a nyugtató hatás, gyulladást szépen csökkenti is, ráadásul nem szárítja ki a körülötte lévő bőrt.
Egy árnyalatban kapható, viszont ez elég világos, így nem bizos, hogy mindenkinek megfelelő lesz.
Ára: 3089 Ft