2016. szeptember 14., szerda

Lirene micellás gél

Micellás mániám rendíthetetlen, így nagyon lelkesen vetettem magam bele a tesztelési fázisba a Lirene termékénél. A micellás gél sem ismeretlen a számomra, bár még mindig a víz állagért rajongok. Mivel rengeteg micellás terméket teszteltem már és használtam, így elég magasak az elvárásaim, no de lássuk hogy muzsikált ez a termék.









A micellás vizektől elvárom, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsák el a sminket, talán csak a szempillaspirált nem eltávolítását tudom elnézni nekik. Emellett utálom, ha a termék ragacsos érzetet hagy maga után. Pluszpont, ha hidratál is.

A csomagolása számomra a legoptimálisabb, pumpás adagolót nem győzöm dicsérni, bár nemrég belefutottam egy márkánál egy defektesbe, de még így is emellett tenném le a voksom.



Illata isteni, uborkás,  bár hozzáteszem, hogy jobban kedvelem az illatanyag nélküli dolgokat, de ez az illat azért finom.
Állaga géles és a test hőjére is megmarad picit ez a tulajdonsága. Nekem ide oda mászkált, kenődött, és nem igazán tisztította az arcomat. A sminklemosó képességével sem vagyok elégedett, miután ezzel mindent leszedtem, jött a meglepetés, mivel ilyenkor átszaladok a Biodermával, hogy lássam mennyire volt alapos és még elég sok alapozó és egyéb festék volt a bőrömön.

Nem csípi a szemet, nem irritál.

Sajnos ragacsos érzetet is hagy maga után, így én nem vásárolnám újra és nem is igazán ajánlom. Ezzel szemben a márka arcrémei elég jól vizsgáznak, hamarosan azokról is írok.