2016. szeptember 8., csütörtök

Milani termékek górcső alatt

Pár hónapja rendeltem pár terméket a Milani honlapjáról, így nagyobb rálátást kaptam a márka termékkínálatára és minőségére. Sokan kérdeztétek, hogyan váltak be, akartam is hamarabb írni róluk, de aztán úgy gondoltam, hogy hónap márkájának választom a céget és ennek apropójaként számolnék be ezekről egy részletes tesztben. 


Két óriási kedvencem is lett ezek közül és egy terméket ajándékként kaptam, ugyanis mindig vannak akciók, vagy grátisz meglepetések a rendelőknek. 




Amit a márka ígér:
Talán mi vagyunk elfogultak, de ez a legjobb szemhéjfesték alapozó szerintünk. Miért olyan hihetetlen? Kezdetnek, mit szóltok a 8 óránál is hosszabb tartósságához? Vagy ahhoz a tényhez, hogy bármely szemhéjpúdert – függetlenül a formulájától – tartóssá varázsolja? Ez a könnyű, nem ragadós, szín-erősítő és ránc-minimalizáló nude árnyalatú, és ha megszáradt, láthatatlan. Te mégis tudod, hogy ott van. És a szemhéjpúdered is.

Kiszerelés: 9 ml
Ára: 2290 Ft


A kedvencemmel kezdem az elemzést. Csodálatos ez a szemhéj alapozó, pedig szkeptikus voltam vele szemben. Csak azért landolt a kosárban, mert mindenki hypeolta. 

Csomagolása abszolút biztosít róla bennünket, hogy senki nem nyitotta ki előttünk, hiszen egy papír-műanyag csomagolás védi a tubust. A tubus picike, de annyira kevés termék kell belőle, hogy bizony szerintem fél évig biztos elég lesz. Csőrös az adagolója, pici a kijárata, így nem esünk túlzásba az adagolásnál, illetve remekül koordinálható. 

Szilikonos az érzete, szépen egyenletesen el lehet oszlatni a szemhéj egészén, egész a szemöldökig szoktam felvinni. Egységes alapot ad az a primer, enyhe színével pedig a színt is korrigálja. A gyengébb minőségű, kevéssé pigmentált szemfestékeket is életre kelti és intenzívebbé teszi. Eszméletlen tartóssá varázsolja a szemhéjpúdert, ami nem ül be ennek köszönhetően a ráncba és nap végén is gyönyörű. Eldolgozni, összesatírozni is szépen lehet rajta a festéket, így elképesztően szép sminket tudunk készíteni. Ha elfogy erre nem fogom sajnálni a pénzt, újra veszem. 


Amit a márka ígér:

BELLA EYES GEL POWDER SZEMHÉJPÚDER 18 EMERALD
Egy gél állagú szemhéjfesték – hogy nézhet ki? Eláruljuk: Úgy néz ki, mint egy gazdag, élénk szín, ami egyetlen mozdulattal felvihető, és lenyűgöző multi-dimenziós hatást eredményez. Hogy mitől lesz ez gél állagú szemhéjfesték? Nos, a formula gélből indul ki, majd átalakul egy speciális eljárás során egy lenyűgöző szemhéjpúderré. Tiszta színek és tartós hatás.

Az egyedülálló folyamat lehetővé teszi, hogy ezt a hihetetlenül innovatív, súlytalan formulát könnyen az ujjbegyeddel felvihesd, és ragyogóvá változtasd a tekintetedet. Még több extra: Használhatod nedvesen vagy szárazon, ellenáll a gyűrődésnek, matt szatén, csillogó és gyönyörű metálos hatása van. Csak meg kell próbálni ezt a gélt púdert. Csak ennyi a különbség.

Kiszerelés: 1,4 g
Ára: 2090 Ft



Három színt (Navy, Emarald, Rouge) is kinéztem, ám a büdzsém nem hagyta csak az egyiket, hogy megvegyem. Erre a zöldre (Emarald) esett a választásom, ami pont olyan gyönyörű, mint a képeken. Ráadásul, enyhe színjátszó pigmentek is lapulnak benne.

Csomagolása nekem nagyon tetszik, magas árkategóriásként hat, ahogy kézbe vesszük. Minőségi műanyag, matt arany csomagolásban, kis ablakkal a tetején, ami megvillantja a színt.




Gyönyörű árnyalatról van szó, ami intenzíven pigmentált, viszont picit arany beütésűbb, mint gondoltam. Abszolút el tudom képzelni őszi sminkhez, de nyári bulikban is előszeretettel bevetettem. Tartós, nem maszatolódik, nem porzik, gondolom ez a gél hatásnak köszönhető. Vizesen és szárazon is használható, vizesen inkább metálos hatást lehet elérni, míg szárazon jobban érvényesül a csillám és a szaténfény.







Mindenkinek ajánlom, hogy nézze végig a színskálát, mert nagyon különleges árnyalatokra is bukkanhat ezeknél a szaténfényű szemfestéknél.

Egyszer még lecsapok a két áhított árnyalatra... :) 



Amit a márka ígér:

EVERYDAY EYES POWDER EYESHADOW COLLECTION 02 BARE NECESSITIES

Színezz, árnyékolj és használd a végtelen lehetőségek tárházát ezzel az szemhéjpúder kollekcióval. Mindegyik Everyday Eyes szemhéjpúder paletta hat gazdagon pigmentált árnyalattal rendelkezik, és egy lépésről lépésre útmutatóval a professzionális eredményért. Minden árnyalat úgy lett szakszerűen összeállítva, hogy briliánsan gyönyörű, egyedi végeredményt hozhass létre. Tartalmaz még egy kettős végű, profi ecsetet is.

6 g
Ára: 3590 Ft


Szintén egy minőségi csomagolású darab, ami áttetsző műanyag fedlapot kapott és fényes arany részben sorakoznak a színek. Igazi magas minőségű darabról van szó, ami megfizethető árú. A színek érdekes elhelyezést kaptak a palettában és egy kétvégű ecset (!) is helyet kapott benne. 



A színek közt két matt és négy fényes árnyalat található, tehát hat darab szemfesték. Én egy föld színű palettát választottam, de van még pár másik összetétel is, ami a színeket illeti ITT. A két matt árnyalat kitűnő árnyékoláshoz és szemforma kiemeléséhez, valamit egy hétköznapi sminknek is kiválóak. A fényes színek az arany árnyalatai. A fényes árnyalatok selyemszatén fényűek, igazán gyönyörűek. Kedvencem a bronzos szín lett, illetve a matt sötétbarna, ami egy kitűnő hideg árnyalat. 


Az applikátor végre nem a gumis, mint a legtöbb márkánál, hanem egy közepes minőségű ecset, aminek két vége is van. Egy laposabb szín felvitelre és egy satírozó jelleg. Nem ezeket használom, mert nem elég puhák és nem elég jók, de ha utazik az ember, vagy napközben, ha sminket igazít bizony jobb szolgálatot tesz, mint a gumis megoldások, így ez pozitívum.

Sajnos nem választottam jól, mert ennek a palettának az arany árnyalati nem igazán az én színeim, viszont egy intenzíven pigmentált palettáról van szó. Mivel föld és nude árnyalatokat, valamint aranyakat találunk benne kihasználható a mindennapokban is, valamint remek party sminket is készíthetünk. 




Amit a márka ígér:

STAY PUT BROW COLOR SZEMÖLDÖKFESTÉK 03 MEDIUM BROWN

Tűnj ki a szemöldököddel, mint egy profi. Bízhatsz a Stay Put szemöldök krém kiváló tartósságában, a precíz felvitelben és az intenzív eredményben. Válaszd a hozzád illő legközelebbi árnyalatot, vagy kombinálj két színt az elképzelhető legtökéletesebb, elismerést keltő tekintetért. Kettős végű, professzionális ecsettel csomagoljuk.

Kiszerelés: 2,6 g


És fejezzük be a posztot a másik óriási kedvencemmel, a szemöldök pomádéval. Megváltoztatta pont úgy az életemet, mint a szemhéjalap. Azóta nem érdekelnek a szemöldök ceruzák és a szemöldök porok, amióta ezt beszereztem. Sőt azóta nem egy márka hasonló terméke is a listámra került.

Csomagolása szintén egy papír-műanyag csomagolásból és magából a szűz tégelyből áll. Egy kétvégű ecsetet is kapunk vele, ami szerintem szuper figyelmes, tekintve, hogy sok márkánál ez nem alap. Az ecset elég nagy, így kézreálló. A ferde vége jó minőségű, bár én egy kicsit puhább szőrű ecsettel, mint kiderült jobban boldogulok. A másik végén pedig egy praktikus spirákefe van, ami formázás közben jó szolgálatot tesz.




A termék maga elég pici tégelyben van, ez aggasztott, viszont több hónap távlatában el kell mondanom, hogy szerintem több, mint egy évig elég lesz. Nagyon kevés kell belőle, mert szuper pigmentált. Inkább vaxos szemöldökgélről van szó, mint krémesről. Egyenletesen eloszlatható és nem lesz darabos sehol (sok helyen olvastam más márkánál ilyet). 



Nem csupán a bőrt fogja be, de a szálakat is, ami szuper, mert fixálja azokat. Nekem kócolódik a szemöldököm, de ez egy lépésben kiküszöbölte ezt. Első használatnál, még furcsa volt, de aztán annyira belejöttem, hogy pillanatok alatt tökéletes szemöldököt tudok vele varázsolni.






Tartóssága a legjobb, nap végén is érintetlen marad, sőt még a lemosása a nehézkes. A hiányzó szálakat be tudjuk ezzel csalni, tehát mindenhol kitölthetőek a hiányok. Természetes hatású szemöldököt ugyanúgy tudunk vele alkotni, mint profin formázottat. Egy hibát találtam csak, hogy béna vagyok a színválasztásban és egy árnyalattal vehettem volna világosabbat. Na, de majd legközelebbi rendelésnél.











Amit a márka ígér:

Ismerd meg a MATTE-t. A fantáziád által elképzelt MATTE-t. Azt a  MATTE-t, amelytől nem csak nagyszerűen érzed magad (igen, jól olvasod – valójában kényelmes), hanem órákon át tart, és egy fantasztikus Instagram selfie-re hív. Olaszországból importált szőlőmag kivonattal, ez az elkenődés-biztos ajakrúzs még egy capuccinoval való közeli találkozás után sem halványul el. Tizenhat luxus, extra tartós árnyalat, a jaj-de-édes halvány rózsaszín matte Innocence-től a hűha tüzes-piros matte Passion-ig. Ez a MATTE?  A legeslegjobb!
Kiszerelés: 3,97 g
Ára: 1990 Ft

Mint fentebb említettem, hogy egy matt rúzst kaptam ajándékba, nos ezzel volt egy kis problémám, ami abszolút meglepett, mivel a többi Milani matt rúzs tökéletes volt.










Ez picit darabos felkenve, már swatchnál feltűnt ez (ez csak ennek az árnyalatnak a sajátja). Nem vészes, de kicsit csalódott voltam, mert ha ránéztek erre a tesztre, akkor látjátok, hogy milyen csodás a többi szín. 






Most 20%-al olcsóbban vásárolhattok a SZEPT20 kuponkóddal. Ráadásul a blog Facebookján találtok egy szuper nyereményjátékot, ami szerintem kihagyhatatlan.






http://www.milanicosmetics.hu/