2014. november 17., hétfő

Legcukibb hajkefe-Tangle Teezer Angyal TESZT

Pár hónapja nézegetem a Tangle Teezer márka hajkeféit, rengeteget olvastam utána. Szinte mindenki az egekig magasztalta ezt a kefét, ezek a vélemények vittek rá engem is a vásárlásra. A végső lökést viszont az adta, amikor megtaláltam egy magyar oldalon az angyalkás verziót, azonnal meg is rendeltem.
Kezdjük azzal miért is volt szükségem erre a kefére. Nos mint tudjátok göndör a hajam és ehhez vékony szálúság is kapcsolódik, ennek az egyenletnek a vége a gubancos, nehezen kibontható haj. Csupán vizesen vagyok képes kibogozni a göböket belőle és akkor jelentős a hajveszteség. Szakad és törik rendesen minden fésülésnél, a tarkómon, meg nem egyszer az olló segített, hiszen gyakran berasztásodott. Ezért kerestem kutattam azt a hajkefét, ami megment ettől a kellemetlen procedúrától, fájdalomtól és nem távolítja el a fél hajam egy-egy alkalommal.
White Hair oldalán olvasható:

A kézbeillő csodák!
És valóban!

A White Hair fodrászai elérhetővé teszik számotokra is a Tangle Teezer, Michel Mercier és Tangle Angel keféket, amelyek a nők mindennapjaiban igazi társak!

Ismerjétek meg, és próbáljátok ki Ti is ezeket a keféket.

9 TÉNY a Tangle Teezer, Michel Mercier és Tangle Angel fésűkkel kapcsolatban:

1. Fájdalom nélkül fésülhetjük ki a legnagyobb gubancot is a hajból!

Hajkefélés nem megfelelő fésű / hajkefe esetén húzza, fájdalmat okoz, tépi / töri hajunkat, ráadásul több tíz percbe telik egy nem megfelelő hajkefével simává varázsolnunk gubancolt fürtjeinket! Ennek ára,hogy 40%-al több töredezett hajat tudhattunk magunkénak! De ennek vége! a Tangle Teezer, Detangler és Michel Mercier hajkeféinkkel könnyen,fájdalom nélkül varázsolhatjuk percek alatt csomómentessé , simává, fényessé a hajunkat, felesleges stressz nélkül!

2. Minden hajtípusra alkalmazható!

Lehet egyenes, merev,enyhén hullámos,göndör,vékony szálú vagy éppen vastag gyapjas a hajad, a hajkeféinkkel fájdalom nélkül, rövidebb idő alatt fésülködhetsz :)



Shaun P. brit fodrász fejlesztette ki ezeket a fésűket, amik fájdalom mentessé teszik a gubancos haj fésülését. Miközben kibontja a hajat, gyorsan és könnyedén, aközben fényessé is teszi azt. A legjobb az egészben, hogy nem töri a hajszálakat és antibakteriálisak a sörtéi. Legnépszerűbb keféje az Original és a Salon Elit.

Szerintem ez hamarosan változni fog, mivel lassan ez a kefe is ismertebbé válik és ennél cukibbat még nem hordott a hátán a Föld. 

Csomagolása egy nagyon mutatós doboz, amibe fixen áll a hajkefe. A legjobb, hogy azonnal láthattam a gyönyörű kidolgozását, anélkül, hogy kibontottam volna. Részletes leírás található a termékről a dobozon.



Magyar webáruházban csupán egy helyen lehet kapni ezt a szépséget, ott is csak a rózsaszín változatát, pedig három színben adták ki (fekete, fehér, rózsaszín). Ebből fakadóan a rózsaszín került a tulajdonomba, ami csodás halvány rózsaszín, míg a tüskéi élénk pinkek. Élőben sokkal jobban tetszik, mint a képen. 
Elsőre két dolog lepett meg, az egyik a súlya, hiszen nagyon könnyű, mivel üreges. A másik pedig a sörték keménysége, sokkal puhábbra számítottam, azt hittem valami szilikonos megoldásnak köszönhető, hogy olyan jól teljesít. Tetszik, hogy ennek van fogója, hiszen a legtöbb Tangle Teezer kézre álló elipszis alakú, nekem kicsit futurisztikus kinézetű.







A tüskéi, vagy sörtéi 7 és 13 mm-esek a leírás szerint, de érezhetően két méretűek, fésülködésnél tökéletesen ráfekszenek a fejformámra.  Ugyan merevek és kemények ezek a sörték, mégsem bántják a fejbőrt.
Először vizes hajon próbáltam ki, mivel általában is így fésülködöm, így tudtam összehasonlítani a tudását. Szépen siklik a hajon, nem mondom, hogy nem akadt meg a brutális gubancokban, de egyáltalán nem szaggatta azokat és nem okozott fájdalmat, az amúgy szenvedéssel járó fésülködés. Minden általam próbált fésűnél és kefénél mérföldekkel jobban teljesített. A legnagyobb örömöt viszont az okozta, hogy máskor az ölemben lévő törölköző tele van töredezett hajvégekkel és hajszálakkal, amiket kitépett a kefe, most szinte egyáltalán nem volt ilyen és a kefében is negyed annyi kihullott szál volt. Tehát elsőre látta, amiért megrendeltem, azt tökéletesen teljesítette, talán nekem se marad álom a szép hosszú haj. 


Ezután következett a második bevetése száraz hajon és láss csodát ott se volt fájdalom és cibálás, mint más esetekben. Ennél az esetnél az tűnt fel, hogy a loknikat nem szedi szét, azonnal visszaállnak egységes, mutatós formába, tehát nem lesz szálkás kinézete a hajamnak.












Mivel egy ember véleménye nem releváns, így a hosszú hajú öcséimnek is odaadtam kipróbálni az angyalkát. Persze berzengedtek a színétől, de a formája tetszett nekik. Miután kipróbálták ők is szuperlatívuszokban beszéltek, az előzőleg drága vacaknak titulált eszközről. Egyik tesóm azonnal leült a gépe elé és rákeresett egy pasis verzióra, hogy megrendelje. Nekik is feltűnt, hogy nem száll tőle a haj, ami megint egy piros pont.

Tisztítása is egyszerű, könnyű kiszedni belőle a hajszálakat, könnyebb mint más átlag kefékből. Langyos szappanos vízzel szándékozom majd tisztítani még időnként, sok helyen olvastam, hogy tökéletes úgy. :) 

Összességében szuper vásárlásnak bizonyult ez a kefe, máris a kedvenc dolgaim közé sorolom, sőt anyukámnak a fa alá ezt szánom. :) 

Pontok: 5/5 csillagokkal <3

Ára: 3790 FT+ Futárszolgálat (ára: 990 Ft) és még így is olcsóbb mint az Original a Müller drogériákban. :)

Megrendelheted INNEN



Mit szóltok? Próbáltátok már a Tangle Teezer keféket? Mi a véleményetek?