2014. november 15., szombat

Őszi színek-OUTFIT

Elővettem a szekrényem őszi faleveleket időző színű ruhadarabjait. A barnák árnyalatai bukkannak fel az összeállításban egy kis bordóval fűszerezve. Anyagok passzítása is feldobja az adott nap szettjét.






























A felső egy háromnegyedes ujjú, harang szabású darab, aminek a fazonjáról Jackie Kennedy jut eszembe. A 60-as években volt nagy divat az A vonal mind az ujjon, mind a derék szabásban a felső ruházatoknál. Emlékszem nagymamám egy ilyen fazonú kabátjára, bár meglenne. 
A felső anyaga is nagyon érdekes egy durvább szövéső, kicsit zsákvászonra emlékeztető, de mési nagyon puha darab. A nyak részen szatén betoldás található, ami kontrasztot hoz létre a két teljesen eltérő anyag közt.

A Szoknyába betűrve is viselhetjük ezt a felsőt, ami hátul ráadásul hosszabb, ami viszont a mai trendeket idézi. 


A bordó műbőr szoknya nagy kedvencem ebben az évszakban is, nagyon nőies ez a magad derekú fazon az A vonalú felsővel. 
















Míg a szürke árnyalataival bátran játszunk, ez a barnánál ritka, pedig igenis jól mutatnak az árnyalatok variációi. Gondoljunk csak az őszi falevelekre és álljunk nyitottan ehhez a kombináláshoz. Minden divat így születik, valami merész húzásból.  





A Burberry sálat szívesen kötöm a nyakamba enyhe időben is, így megspórolok egy dzsekit az enyhébb időben. Pihe puha anyaga a legjobb benne. Emellett egyfajta híd a szettben, visszaköszön rajta a bordó, a barna és fekete szín, ami a szettem velejét adja. 







A táska egy Hermés másolat a híres, ikonikus Birkin. Barnában találtam csak, de mindenképp szerettem volna egy ilyet, mert pakolós, nagy belső térrel rendelkezik. 


Csizma is régi vásárlásom kincse, Debrecenben a Hádában találtam. Nagyon kényelmes az ék talpának köszönhetően. Mindenkinek ajánlom, aki hadilábon áll a magassarkú cipőkkel, hiszen ebben sokkal könnyebben lehet járni mégis hihetetlen nőies. 

Tudom, hogy sok lett a kép, de nemrégiben nem egy olvasó kérte, hogy több fotót mutassak a szettekről. Ennek hatására lehet túlzásba estem. :) Csak a szokásos... :)

Felső: Háda
Szoknya: Stradivarius
Harisnya: New Yorker
Csizma: Háda
Sál: Burberry
Táska: Ázsia Center


Mit szóltok? Ti is imádjátok az őszi színeket?