2014. november 1., szombat

Szőrme mellény a városi nő kedvence- OUTFIT

Mindig is imádtam a szőrmét, mivel a hideg évszakban plusz meleg érzetet ad már csak az is, ha ránézünk. Nem mellesleg tényleg egy kellemes viselet, ami sokféle képen variálhatunk. Vehetjük a kabát alá, vagy rá, de önmagában is megvan a létjogosultsága.





















Egyik reggel egyetemre menet előtt befotóztuk a napi szettemet, ezt látjátok most. Szeretem az alap darabokat, akár tetőtől-talpig feketét feldobni valami extrémebbel. Jelen esetben ez a szőrme bunda, amit egy öv karcsúsít. 

A kedvenc nyári táskámat szeretem ilyenkor is magammal vinni, hiszen a mérete tökéletes és a fehér színe jól passzol az egyszerű szetthez.



Legújabb kedvencem a Stabucks pohár, amiben magammal tudom vinni a meleg kávét és persze ilyenkor a vonatozáshoz elengedhetetlen egy-két magazin. 



Egy szép szűk fekete farmer nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem, hiszen ez olyan alap darab, amit bármivel lehet kombinálni. Garantáltan a legkihasználhatóbb ruhadarabunk lesz évekig. 


Cipő terén ritkán viselek nagyon magas sarkút, viszont ez a darab teljesen belopta magát a szívembe és nem utolsó sorban még kényelmes is. 



Ékszerekkel most nem dobtam fel az otfittet, mert szerintem önmagában elég hangsúlyos a szőrme, ennek a hatását inkább lágyítani érdemes, ha elegánsan fiatalos hatásra törekszünk. Így visszanézve egy karkötő, vagy óra még belefért volna az összképbe, de tetszik ez a fajta letisztultság is.



Ahogy beállt a hideg idő, egy fekete szövetkabátot veszek fel a szettre, így biztos nem fázom meg. :)


Ruhák:

Cipő: Deichmann
Nadrág: H&M gyerekosztály
Felső: H&M
Mellény: Angex
Öv: H&M