2014. november 7., péntek

MEMEBOX Special #34 Whole grain 2.-Teljes kiőrlésű doboz 2.

Az első MEMEBOXOM a Whole Grain (Teljes kíőrlésű gabona) doboz volt, így a másodikat is mindenképp szerettem volna megszerezni, hogy lássam mit álmodnak az új kiadásba. Az is nagyon izgatott, hogy megismétlődik e az a fajta örömmámor, ami a legelső alkalommal eltöltött a MEME-élmény. Minden alkalommal kutakodtam egy picit, hogy egy kis spoilert találjak, most ezt kihagytam, izgalmas. :)





4-8 teljes terméket tesznek egy dobozba és persze kerül nem egy teszter méret is bele. Különböző kiadásai vannak, van a sima Memebox, ami havonta jelenik meg. Négy fő típusa létezik, a MEMEBOX, a MEMEBOX különkiadás, a Luckybox (szerencse doboz) és Superbox (ami drágább, és több terméket (csak teljes terméket) tartalmaz. Ezen kívül vannak trend kiadások, pl. nyári, csajos bulis, vízálló sminkes, piros kiadás stb. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző dobozt, amiben a zsákbamacska termékek vannak jóval nagyobb összegért, mint amibe a box kerül. IDE kattintva szemezgethettek.

There is 4 to 8 full size products and there are tester sizes  also included in the box. There are different editions, there is a smooth Memebox, which is published monthly. There are four main types, the MEMEBOX the MEMEBOX special edition, the Luckybox (lucky box) and SuperBox which contains more products  and of course  they are more expensive. Moreover, there are annuals, summer, girls night out, waterproof make-up, red edition, etc. Everyone  can find something  to match their taste. 




Egyenesen Koreából jön repülővel így  feladás utáni héten már kézbe veheti az ember, nekem 3 nap alatt érkezett meg, futár hozta házhoz. :) 

This bag cowered  the little box even this is so cute. :)

Straight from Korea comes by plane so after a week thay make delivery .I got it in 3 days, by a courier.

A teljes kiőrlésű gabonákból készült kozmetikumok gyengédek, így még az érzékeny bőrűeknek is ajánlják. Eltávolítják az elhalt hámsejteket és ösztönzi a felszíni sejtek megújulását. Minden teljes kiőrlésű gabona telis-tele van A és E vitaminnal és antioxidánsokkal, lassítják az öregedés jeleit és gyulladáscsökkentő hatásuk is van.

Információs kártya 



Young Face Nu-ruk Natural Mask & Scrub

Maszk és bőrradír egyben. A csomagolása egy visszazárható tasak, amiben por állagban található meg a ez a DIY maszk. Gabonából (zab, árpa, búza) készült lisztet tartalmaz, amit Nuruknak neveznek, valamint erjesztett alkoholt, kojisavat is találunk benne. A fermentáció (gabona erjesztése, ha jól értettem) nagyon elismert hidratáló és ránctalanító hatással bír és világosítja a bőrt. Az előző teljes kiőrlésű gabonás dobozban is volt hasonló termék, de az nagy kiszerelésben (irtó nagy mennyiségben), így nem ismeretlen számomra ez a fajta arcápolási megoldás. Azt zabpehellyel kellett összekeverni, de én csak magában használom, kis langyos vízzel elkeverve. Ezt a port is vízzel, tejjel, joghurttal kell elkeverni és mézzel lehet dúsítani, hatóideje 15-20 perc. Heti 1-3 alkalommal ajánlott a használata és a kikevert maszkot hűtőben tárolhatjuk pár napig.



Ez a termék hozott a legkevésbé lázba ebben a dobozban, így lehet tovább ajándékozom majd.


Product Description:  Nuruk is a type of kneaded flour used in the fermentation process of making fermented alcohol.  The kojic acid created when Nuruk goes though fermentation is highly acknowledged for its moisturizing, brightening and anti-wrinkle effects.
How To Use: Mix a spoonful of Nuruk powder with water, milk, honey, or plain yogurt.  After cleansing, spread the mixture evenly over your face, place a gauze over over and apply another layer of the pack.  Rest for 10-20 minutes, remove everything and rinse off with warm water.  It is most recommended to be used 1-3 times a week and must be stored in a refrigerator.

Young Face Natural Aroma Soap 100 g 12$

100%-ban természetes anyagokból (mung-babot, kalciumot és fehérjét tartalmaz)  kézzel készített szappan mindig jó benyomást kelt bennem elsőre.

A letisztult doboza eleganciát sugall, azonnal beleszerettem. Az is le vett a lábamról, hogy fehér egyszerű papírba volt becsomagolva a szappan, szerintem gondosságra vall ez az apróság is. A szappanba a márka logója bele van nyomva, így a barnás, szürkés termék egyszerűségét nem töri meg. Az illata semmihez sem hasonló, mégis kellemes. Még nem próbáltam, de a közeljövőben biztos használni fogom.



Product Description: 100% naturally-derived and hand-made, Young Face’s Natural Soap’s formula is made from mung beans [which are ] highly effective for soothing irritated skin and treating excessive blemishes, freckles and sagging skin.  Mung beans are known to be rich in saponine **, vitamin, calcium and protein as well.

How To Use:  It’s recommended to be use with a bubble net because handmade soaps tend to soften faster.





TOSOWOONG Time Shift Emulsion 120 ml 34$

Az összetevőiben van egy nagyon különleges hozzávaló, méghozzá a csiga nyálka kivonat. Engem már régóta foglalkoztat milyenek lehetnek a csiga kivonatos termékek, így ez a szérum okozott a legnagyobb örömöt. Emellett fekete és sima élesztőt is tartalmaz, tehát ez egy izgalmas termék, ami ígérete szerint feszesíti és egységesíti a bőrt és élénkíti a színét is. Természetesen hidratál és az olaj és nedvesség egyensúlyát is ráncba szedi az arcbőrnek. :)



A doboza nem igazán tetszik, ezüst és piros, viszont annál inkább gyönyörködtet az üvegcséje. Tejüveg, amin hologrammos betűkkel a termék neve szerepel, (valamit piros és fekete feliratok is). Nagyon letisztult és imádom még mindig a pumpás adagoló megoldást, ami a legtöbb koreai termék sajátossága. Az állaga nagyon folyós, szérum szerű. Illata felkenve erősen parfümös, kellemes. Nagyon gyorsan beszívódik és bársonyosan puhává teszi a bőrt, amellett, hogy azonnal érezhetően feszesiti is azt. Nagyon megszerettem és sokat használom az utóbbi időben, viszont az illatanyagot kicsit soknak érzem, ez zavar egyedül benne. 






Product Description: Made from galactomyces extracts, black yeast extracts, and snail filtrate extracts, this emulsion works to replenish and tighten up the skin for a more elastic and lively complexion overall
How To Use: After toner application, apply an adequate amount of the emulsion evenly over your face and pat it in for full absorbance.








From Nature e-Choice Wash Oatmeal Body Scrub 110 g 5$

Ez az első testradírom! Eddig csak az arcbőrömet radíroztam, valahogy fölöslegesnek éreztem a testem többi részét ilyen műveletnek alávetni. Ettől függetlenül nagyon vágytam már arra, hogy kipróbáljak egy ilyen terméket, de külön pénzt nem adtam volna nyugodt szívvel ki érte. A csomagolása bármely drogériás polcon megállná a helyét, semmi különös nincs benne. 




Felpattintható a kupakja, könnyű adagolni. Illata nem túl erős, kellemes. Kisebb és nagyobb szemcsék is találhatóak benne. Én tusfürdő után vetettem be, a bőröm érezhetően puhább lett a radírozás után, viszont nem kapott el a wow érzés. Szerintem nem nekem találták ki a bőrradírozást, viszont aki szereti ezt a műveletet az szerintem nem csalódna ebben a termékben, hiszen ellátta tökéletesen a feladatát. :) Zablisztet, természetes fehérjét, kagylókivonatot és diót is tartalmaz. 







Product Description: Enriched with world-renown superfood – oatmeal and walnut – the Wash Oatmeal Body Scrub is rich in vitamin, lysine, protein, fiber, calcium, tryptophan, and antioxidant components and thus works to gently exfoliate dead skin cells, deep cleanse, and nourish your body all at the same time! 
Key Ingredients: Water , Oatmeal, Nut shell







Osho Whitening Cream 50ml 34$

Izgalmas, különleges termék első olvasásra is, hiszen ez egy fehérítő krém. Fogalmam se volt hogyan is működik az ilyesmi, hiszen nálunk ismeretlen szépség elvárás a hófehér bőr. A keleti nők sok esetben világosítani próbálják a bőrüket, ezt a krémet kifejezetten az alapozó alá ajánlja több oldal is.
A csomagolása két részből áll, a letisztult, elegáns dobozból és a csodás gyöngyre emlékeztető tégelyből. Ez a gyöngy nem csupán alakban hasonlít a tengerben található igazgyöngyökre, de fénye is olyan, rózsaszínben játszó (sajnos a kép nem adja vissza). 



Tudom nem túl higénikus az, amikor a krémbe bele nyúlunk, viszont annyiban szerették volna orvosolni ezt, hogy kis adagoló kanalat csomagoltak mellé. Nem rossz ötlet, de nem tökéletes lássuk be. Illata krémes, kicsit parfümös. Egy sűrűbb testesebb krémről van szó, ami gyorsan beszívódik ennek ellenére. Először egy sávban próbáltam ki és fehér, jóval világosabb színt hagyott maga után, ebből gondolom, hogy festékanyagot tartalmaz, színezett hidratáló. Tehát az elv működik fehérít. :) Anyukám lecsapott rá a pigmentfoltjaira keni és működik, így ajánlom azoknak, akik ilyesmivel küzdenek, vagy porcelán bőrt szeretnének. :) 20 összetevőből áll köztük tartalmaz jojoba és makadámia olajat és hialuron savat is a krém, de fő összetevője pedig a rizskorpa (gondolom ez fehérít). :) Amellett, hogy fehérít bizony ránctalanít és hidratál is. :)




Product Description: Makeup can only hide.  Don’t just hide – when you can fix with Whitening Cream.  Enriched with high concentrates of rice bran extracts, this cream works to even out skin tone and brighten up complexion so you appear more lively and awake.  It’ll instantly brighten up the dark spots on your face for a healthier-looking complexion.







Seven DIAS Medi Anti-Blemish Serum 40 ml 29$


Hasznos szérum is lapult a dobozban, amivel elsősegélyt lehet adni a bőrnek egy-egy pattanásnál, vagy sebnél.
Sophora gyökér kivonatot, ginzenget és még sokféle kínai gyógynövényt tartalmaz. 
 Amin mindig mosolygok egyet, hogy még az olyan termékek is, amik simának tűnnek, sokszor pumpás adagolójúak. Zseniális szerintem. :) Illata kicsit alkoholos, de ez a pattanás eltüntetésénél szerintem jót jelent, hiszen a problémás részt fertőtleníti. Gél állagú, de felkenve elég vizes hatású, gyorsan beivódik. Mostanság volt pár pattanásom használtam rajtuk, remekül teljesített, bár a körülötte lévő bőrt kicsit szárította, de így is jobb mint amit eddig próbáltam. :)





Product Description:  Made from germinating soybean, mung bean, brown rice, barley, sophora root extracts, centella asiatica and pomegranate extracts, the Medi Anti-Blemish Serum has proven to be very effective in soothing, replenishing and treating skin troubles and blemishes for a cleaner, smoother complexion.







Összességében egy nagyon tartalmas dobozt kaptam, ami hozta a szokásos MEMEBOX élményt. Leginkább a csigakivonatos szérum nőtt a szívemhez. Ismerem magamat nemsokára más termékek is kedvenceimmél válnak ebből a csomagból. 



Doboz ára/box price: 23 $

Teljes érték/volue: 119 $ 
Posta: 6,99 $

Honnan rendelheted meg (website, webshop)? http://us.memebox.com/


Novemberi kedvezménykód: HEXYVU 30$ feletti vásárlás esetén 5$ 


Eddigi MEMEBOX posztok:

Előző dobozokról (previous boxes) olvashatsz még: Kollagénes #33 ; #22 2014 legjobb termékei és Teljes kiőrlésű gabonás #6 ; A föld és tenger kozmetikumai #31




Nektek melyik termék keltette fel az érdeklődéseteket? Rendeltetek már MEMEBOXOT? Ha igen melyiket?