2014. november 6., csütörtök

Leggyönyörűbb őszi lakk- Moyra Audrey

Kerestem a tökéletes őszi körömlakkot, egyben biztos voltam vele kapcsolatban, hogy meleg árnyalatnak kell lennie egy kis csillogással, ami már átvezet engem a karácsonyi fények és vibrálás világába. Elsőre nem varázsolt el, aztán felkentem és elállt a szavam. 




A Gel Look kiadás legújabb őszi színét fogom most bemutatni. A csomagolása a megszokott, így erről nem fogok most írni, mert tartogatom a szavaimat a szín és a fény leírására. Imádom viszont, hogy nevet ad mostanság a Moyra a lakkjainak. Ezt a 940-es árnyalatot Audreynak nevezeték el. Először úgy éreztem, hogy nem illik hozzá ez a csodás női név, ami Hapburn-t idézi, de aztán ahogy nézegettem egyre inkább láttam az eleganciáját, ami tükrözi a gyönyörű színésznőt.
Állagát tekintve teljesen átlagos Moyra sűrűség és kenhetőség. A csodálatos barna szín millió apró csillámot tartalmaz, ami ebben a Gel Look kiadásban nem ad semmi finisht, így a megszokott tükörsima felületet biztosítja. 
A gél lakkhoz hasonló csillogást biztosítja minden Gel Look lakk, így mindenkinek ajánlom, aki egy tartós és gyönyörű körömlakkot szeretne elérhető áron. Ez a lakk pedig kifejezetten a nagyon megéri kategóriába sorolható. 
Mintha arany darabkák csillognának a körmünkön, engem teljesen megbabonázott.
Egy rétegben nem fed tökéletesen, de két réteg teljesen megfelelő. Könnyen felvihető és szépen elterül a körmön. Ami nálam plusz pont, ha a körmöm egyenetlenségei nem látszanak, ez a lakk ezeket is jól leplezi. Én három rétegben éreztem a legtökéletesebbnek, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy én vastagon lakkozott körmöket kedvelem. 


A jól megszokott gyors száradás most sem marad el, ebből fakadóan minden türelmetlen leányzónak, köztük nekem is igazi szerelem ez a márka.


Szuper fényes, így nagyon nehéz fényképezni, ezért a képek csak halványan jelenítik meg azt a csodát, azt a fényjátékot, amit láthatunk minden alkalommal, ha a kezünkre pillantunk.


Tartósságát illetően felülmúlta az amúgy is nagy várakozásomat, mert 7 napig érintetlen maradt, aztán egy nagy mosogatás döntötte el a sorsát. Így a szuper tartós címkét megérdemli.



Pontok: 5/5 ez a körömlakk tényleg megéri az árát! Biztos, hogy újra vásárolom Audrey-t, hogy együtt reggelizzünk, ha nem is Tiffany-nál. :)