2014. november 26., szerda

Kedvenc testápolóm-Ziaja Cocoa Butter TESZT

Lassan tényleg beköszönt a tél, egyre jobban fázom és ebből fakadóan a bőröm is igényli a plusz hidratálást. Mostani tesztemben az általam kedvelt márka, a Ziaja, kakaóvajas testápolóját fogom megmutatni, ami nem csak az én szívembe lopta be magát. Kár hogy még illatokat nem érezhettek, mert ez megér egy kis szaglászást. :)

Amit a márka ígér: 


Bőrsimító testápoló kakaóvajjal, mindennapi testápolásra. Gyengéden zsírozza a bőrt, javítja rugalmasságát és hidratáltságát. Kellemes illatot és jó érzést biztosít a bőrnek.

Minden bőrtípusra.

Kakaóvaj – növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek (Theobroma cacao). A kakaóvaj az egyik legstabilabb zsír. Természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek az avasodási folyamatot lényegesen lelassítják, így a termékek tartósítószer nélkül, 5 évig is megtartják a minőségüket, változatlan minőségben. Aktív hatóanyagok: A-vitamin, E-vitamin, Provitamin B5 (D-panthenol).

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.

Használati utasítás
Gyengéden masszírozza bőrébe és hagyja beszívódni.

Speciális összetevők: kakaóvaj
Kiszerelés: 400 ml
Kor: 17+, 20+, 25+, 30+, 40+, 50+


TESZT

Egy hónapja rendszeresen használom, bár Botond még nagyobb lelkesedéssel fogyasztja. Meg kell mondanom már a legelején, hogy csodálatos termék, ár/érték arányban zseniálisan megéri.

A csomagolás jó nagy, 400 ml terméket tartalmaz, ami nagyon sok, főleg azért mert elég kevés elég belőle egyszerre. Szeretem, hogy nincs túlcsicsázva, nem a csomagolásra, hanem a minőségre helyezik a hangsúlyt. Ami a legszuperebb és ami mindig örömmel tölt el, az a pumpás adagoló. Ennél jobb találmány a földön nincs, higénikus és egyszerű megfelelő mennyiséget kimérni vele, ez a luxus érzet számomra. 

Az állaga nagyon krémes, könnyen eloszlatható, se nem túl híg, se nem túl sűrű, olyan amit elvárok. Gyorsan beszívódik, ami szintén remek, hiszen a hidegben nem szeretek nagyon csupaszkodni még fürdés után sem. :)
A kakaóvajnak köszönhetően hihetetlen jó illata van, igazán csokis (és nem az a mű illat, hanem természetes kakaós) és nekem most a karácsonyt is idézi valamiért. :) 

A leírást végigolvasva az antioxidáns és az A vitamin, E vitamin tartalma győzött meg, valamint az, hogy tartósítószer mentes. Minden Ziaja ( a Ziaja cégről olvashattok bővebben a lentebb található posztok linkjére kattintva) termék bőrgyógyászatilag tesztelt. Amit tapasztaltunk, hogy sokkal puhább és hidratáltabb a bőrünk és kiszáradt bőrfelület sehol nem jelentkezett. Tehát tökéletesen ellátja a feladatát. :)

Ára: 1495 Ft
Megrendelhető INNEN
További Ziaja posztok:

Kedvenc tusfürdőim
Ősszel télen használt tusfürdők
Kecsketejes Ziaja arckrém




Pontok: 5/5 
A szívünk csücske lett ez a testápoló. :) <3 Biztos, hogy további termékeket is be fogok szerezni a kakaóvajas termékcsaládból. :)

Ti próbáltátok már? Milyen testápolót használtok?