2014. november 4., kedd

A tökéletes szemceruza- Maybelline Master Drama TESZT

Nem hittem volna, hogy létezik olyan szemceruza, ami egész nap kenődés mentesen a helyén marad, sőt még a víz vonalon is tartós marad. Ha érdekel minden pozitív tulajdonsága ennek a ceruzának, akkor mindenképp olvasd tovább a bejegyzést.












A L'Oreal Blogger Day-en Larion Oscar a Maybelline sminkmestere több tippel is ellátott minket. Neki köszönhetően több termék is felkerült a kívánság listámra, de egy dologgal nem tudtam várni egy percet sem azonnal beszereztem. Ez pedig a Master Drama szemceruza. No de kezdjük az elején...
Nem kerestem szemceruzát, hiszen elégedett voltam a sajátommal, de aztán ahogy láttam, hogy szinte a kezéhez se érítve, olyan éjfekete swatchot húzott, az állam leesett. Elmondta, hogy a keleti nők körében nagyon népszerű ez a ceruza. Nem elég, hogy szuper fekete és pigmentált, de még ráadásul tartós is. Pár pillanat alatt megszárad és nem mázgálódik onnantól.







A boltba érve egy pillanatra elhűltem, hiszen az ára nagyon borsos, ha arra gondolunk, hogy ez egy szemceruza. Én 2500 Ft-ért vásároltam meg, azóta láttam olcsóbban, de képtelen voltam türtőztetni magam, azonnal kellett. Az üzletben én is kipróbáltam a tesztereket és ugyanaz az ámulat kerített hatalmában, mint amikor először láttam a tudását ennek a cerkának. (Cerkáért én még így nem rajongtam. :))






Arany és türkiz színben láttam még, mindkettő a kívánságlistám élén szerepel és Joy napokon szándékozom beszerezni. 






Első ránézésre egy rendes szemceruza, ami feltűnik az a hegyezett rész feketesége, így találtam meg a Maybelline állványon is. A szememen, amikor nagyon drámai hatást szeretnék elérni ezzel rajzolom a kontúrt és csak ezután kerül rá a szemhéjtus vonala. A vízvonalban is kitűnően megmarad egész nap és garantáltan nem lesz panda effektus. 




Amivel sokszor küszködök, hogy a belső szemzugban összegyűlik a festék, nos ennél a ceruzánál elmarad ez a kellemetlen tényező hálistennek.  




Ugye milyen fekete és gyönyörű? :)





Egy negatívumát tapasztaltam csupán, hogy puha ceruza révén nagyon hamar kopik. Ráadásul elég nehéz hegyezni (ajánljatok egy jó szemceruza hegyezőt légyszi...), ez az egy, ami elrettent a használatától és ezért levonok egy pontot. Ettől függetlenül viszont funkcióját tekintve tökéletes és az árát is nagyon megéri. 



Pontok: 5/4

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek?

 Milyen szemceruza a kedvencetek?