2014. november 29., szombat

My 10 Essentials-10 dolog, ami hozzám tartozik

Ezt a TAG-et az Oh My Brush blogon  találtam, amit előszeretettel olvasok a mindennapok során. 10 hozzám tartozó dolgot fogok felsorolni a mindennapjaimból, ami nélkül nem élet az élet, ha engem tekintünk. :)



















1. Kávé, tea

Évszaktól függetlenül rengeteg kávét és teát fogyasztok, de télen több litert. :D Kedvenc forró italaimról ITT OLVASHATTOK. 










Ilyen a laptopom






2. Laptop

Amikor itthon vagyok szinte mindig karnyújtásnyira van tőlem a bekapcsolt laptop. Míg régen a Facebook nézegetés töltötte ki az időmet, most inkább a blogot írom előszeretettel.










3. Telefon

Biztonságban érzem magam, amikor velem van, így nem lépek ki a házból telefon nélkül. Egy bajom van, hogy hamar lemerül. Az Instagram pedig nagy szerelmem, így naponta teszek ki egy-két képet. Valahogy ez az online felület, ami igazán megfogott.

4. Táska

Az a fajta vagyok, aki nagy táskát hord magával legszívesebben, amiben benne van minden, amire szükségem lehet, de még egy atomtámadást is túlélnék ezekkel a dolgokkal. :) Ha otthon vagyok, akkor is az ágy és laptop közé kerül, így könnyen elérem a benne lévő dolgokat.













5. Füstös szem

Egy átlagos napom sminkje természetes barnás árnyalatokból áll, míg  buliban fekete szemhéjfestékkel füstösítem a szemsminkem. :)
















6. Arclemosás

Micellás vizek megváltoztattak. Nagyon szeretem lemosni az arcomról velük a sminket és esténként habzó arclemosóval is tisztítom a bőröm.

















7. Fürdés

Gyűlölök zuhanyozni, ellenben imádok fürdeni. Néha lusta napokon komoly szertartássá varázsolom a habfürdőzést. Ilyenkor illóolaj, fürdőbomba, fürdősó... bármi jöhet. Gyertya és a kedvenc magazinjaim segítenek az ellazulásban.

Én-idő tippekről is olvashattok Nálam ITT


















8. Ametiszt gyűrűm

Anyukámtól kaptam ezt az ezüst gyűrűt, ami szinte mindig rajtam van. Tökéletesen kifejezi a személyiségemet és szerintem mindenhez illik. Elég feltűnő, de mégis viselhető darab.















F&F pléd, de még nem tudom, hogy pirosban vagy fehérben :)
9. Puha pléd

Ahogy írtam karnyújtásnyira a laptop, ágyba kuckózás, forró tea és egy jó puha pléd. Ez számomra az esti kikapcsolódás elengedhetetlen kelléktára. Lakástextil mániában szenvedek, hiszen egy szép pléd teljesen megváltoztatja a szoba hangulatát. Most egy kötött darabra vágyok az F&F kínálatából.









10. Könyvek



Nemrégiben kaptam egy kommentet, ami nem volt a legkedvesebb, mégis megmosolyogtatott, hiszen azt tanácsolta a névtelen illető, hogy olvasnom kéne. Ha kicsit is ismerne, akkor tudná, hogy nem telik el nap úgy, hogy ne vennék a kezembe egy-egy regényt, szépirodalmat, vagy szakirodalmat. Mivel ingázok Nyíregyháza és Debrecen között a vonaton az időt mindig olvasással múlatom, de néha unalmas tanórákon is előkerülnek a könyvek. Táskámba mindig lapul egy kötet és elalvás előtt is szeretek pár oldalt "elfogyasztani". :)

Kedvenc könyveimről ITT találtok egy listát, de érik lassan pár újabb felsorolás is. :)

Ha tetszett a TAG töltsétek ki Ti is, akár kommentbe. :)