2014. november 10., hétfő

Hattyúnyakú Szempillaspirál-Lancome GrandioseTESZT

A L'Oreal Blogger napján lapult ez a Lancome spirál is a goody bagben. Első látásra felvillanyozott, ahogy beültem a kocsiba máris kipróbáltam, mégis a bejegyzés csak sokára született meg. Nem tudtam ugyanis eldönteni, hogy mi is a véleményem erről a szempillaspirálról. 





Krémmánián olvasható: 
Egy új-generációs szempillaspirál, a high-tech sörtéjű kefe valamint az innovatív hajlított nyél kombinációjával. 
  • A keféje tökéletesen illeszkedik a szemkontúrhoz,  követi szemünk természetes formáját, így képes minden pillát a szempillatőtől egészen a végéig befedni. 
  • A rövid és hajlított spirál nyél tökéletes formájának köszönhetően egy egyszerű mozdulatokkal, könnyedén elérhetjük még a szemzugban lévő pillákat is.   


TESZT:

Csomagolása egy dobozból és magából a spirálból áll. A magasabb árkategóriás márkák nagyon adnak arra, hogy külön papírdobozba helyezzék el a terméket. Emellett egy használai utasítás is tartozik hozzá.  A gyönyörűs ívű tégely, ami engem a régi kozmetikumok, bájitalok üvegére emlékeztet. Nagyon mutatós önmagában is. Egyik oldalon a Lancome felirat, másikon a Grandiose olvasható fehéren.
 A legszebb része viszont a rózsa, a tetején, ami háromdimenziós hatást kelt. Kicsit olyan mintha a műanyagba öntve igazi rózsát láthatatnánk, a borostyánba a fosszília. Nagyon elegáns és letisztult, igazi modern jőnek való tünemény. 





A hattyú nyak az újdonsága ennek a spirálnak, aminek a névválasztásai is nagyon kecses és találó, jól ellensúlyozza a kicsit futurisztikus külsőt. A hajlított nyal miatt kicsit nehezebb kihúzni a tégelyből magát a spirált. Tapasztalatom szerint közben hatékonyabban felveszi a festéket, talán még kicsit sokat is egyszerre, így érdemes leszedni belőle a spirálról. 

Szilikonkefés spirálja elég rövid sörtékkel rendelkezik és két méretű szál méret váltogatja egymást. Mint már fentebb írtam, kicsit sok festéket vesz fel, így mindenképp érdemes leszedni belőle. Személy szerint jobban kedvelem a szilikonos spirálokat, így ezzel alapból bizakodó voltam.


Bevallom először zavarba ejtett a használata, de tényleg nagyon gyorsan rááll a kezünk. Könnyen el lehet érni vele a belső szemzug és a külső apró pilláit is. Szépen hosszít és ível is ígéretének megfelelően.

 Negatívumot is találtam, nagyon könnyű póklábas hatást elérni, amit utálok, már a második rétegben is fellép ez a jelenség. Tehát érdemes elsőre tökéletesen végigmenni minden szálon. Kell egyfajta rutin ahhoz, hogy ne ragadjanak össze a pillák a festés közben, így a rohanós napokon nem ez a kedvencem, sőt olyankor biztos nem nyúlok érte. 




Éj fekete, hosszú szempillákat kapunk, viszont akiknek mélyen ülő a szeme és a szempillái hozzáérnek a szemöldök alatti részhez, mint nekem (nem tudom hogy nevezik ezt), azoknak számolnia kell azzal, hogy sajnos meg fogja ott fogni napközben, ami szerintem nem a legjobb pont. Egész nap remekül tart a festék, nem pereg, nem morzsál a szem alá, ami mindig alap szerintem egy szempillaspirálnál.

















Lemosása nagyon nehézkes, több micellás vízzel és szemfesték lemosóval is próbáltam, nagyon ragaszkodó, még reggel is találok a szemem körül lepotyogott maradék festéket sajnos.

















Összességében szeretem ezt a szempillaspirált, az egyik legjobb, amit próbáltam. A lemosási nehézsége talán a leginkább zavaró pontja, vagyis nem igazán tudok belekötni. A hattyú nyak tényleg praktikus, hamar megszokható és egy rétegben tökéletesen dúsít, hosszít és göndörít.

Amiért mégis vonakodtam és sokára rukkoltam elő ezzel a bejegyzéssel az az ára, hiszen úgy vélem, hogy jóval olcsóbban is szert tudunk tenni hasonlóan jó szempillaspirálokra. Viszont aki egy csepp luxusra vágyik, annak mindenképp ezt a szempillaspirált ajánlom.

Pontok: 5/4

Ára: 10300 Ft körül

A kampányfilmet érdemes megnézni nagyon szexire sikerült és Penelope valami elképesztően gyönyörű. :)



Ti próbáltok már? Mi a véleményetek?