2014. november 12., szerda

Téli szín a körmön, ami nem karácsonyi- Moyra TESZT

Téli színeknél mindig a karácsonyi árnyalatok, amik felrémlenek bennünk, pedig mennyi lehetőség rejlik még a hideg hónapokban. Én egy csodálatos lila színt mutatok Nektek a Moyrától, ami szerintem ebben az évszakban a legnagyobb kedvencünk lesz. 













A Gel Look kiadás, gél lakkokra emlékeztető körömlakkja tökéletes választás a hétköznapokban, hiszen szuper tartós és hihetetlen csillogó, tükörfényű. Csodás női névvel illette a Moyra ezt a lakkot is, Henriette egy elegáns lila tünemény.

A csomagolásról nem írok most semmit, hiszen a megszokott 12 ml Moyra, ami szerintem nagyon sokáig elég, kitűnő az ecsete.






Lámpa fényél
Egy rétegben is jól fed, nincsenek átütések, de két rétegben érhető el a tökéletes hatás. Könnyű felvinni, a szuper Moyra ecsettel és szépen elterül az átlagos sűrűségű lakk. Nem lesz csíkos, vagy egyenetlen a felszíne és tükörfényű az egész.  
















Mély lila színe nekem valahogy a sötét égboltot idézi, tökéletes lakk a mindennapokban, hiszen a Gel Look kiadás hihetetlen jól bírja az életünk rá gyakorolok hatásait. Például a mosogatások se szedik le egykönnyen, amiből nekem kijut rendesen. 
 Egy apró hibáját fedeztem fel, bár egyesek ezt nem mondanák annak, a köröm egyenetlenségei átütnek rajta. Olyan néhol mintha buborék keletkezett volna, pedig csak a körmöm sérülései. Ezért érdemes lakkozás előtt polírozni a körömfelszínt és akkor még tökéletesebb és észbontóbb hatást érhetünk el.


Már említettem, hogy jól bírja a gyűrődést, ezt a lakkot többször is használtam már és mindig 5 napot bírt ki, ami az én életvitelem mellett zseniális teljesítmény, így minden háziasszonynak ajánlom ezt a Gel Look családot. Az ára pedig plusz öröm, hiszen bőven ezer forint alatt kapható (450 Ft körül). Innen pedig megrendelheted. 

Vakuval fotózva
 A legszebb pedig a színjátszása, a sötét mellékzönge mellett ott a csodás lila árnyalat, ami nekem a csodásan fényezett kocsikat juttatja az eszembe. Miért nincsen ilyen szép színű kocsi is. Na jól elkalandoztam, egy szó, mint száz imádom ezt a lakkot is.



Itt látszik igazán a fénye, de itt még nincs letisztítva a bőr, bocsi
 Pontok: 5/4,5 a körömegyenetlenség nem elfedése miatt. 

Mit szóltok hozzá? :) Szeret, nem szeret? :)