2014. november 14., péntek

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÖTLETEK-Kozmetikai csomagok 5000 Ft alatt

Mindig listákat írok, így egyértelmű, hogy november elejétől nézelődök és gyűjtögetem a jobbnál jobb ajándék ötleteteket. Évről-évre a márkák előrukkolnak karácsonyi kiadásokkal, ajándék csomagokkal, most az utóbbiból válogattam. Olyan ajándékcsomagokat választottam ebbe a listába, amik 5000 Ft körüli összegért megvásárolhatóak, így optimális ajándék lehet barátnőknek, testvéreknek, vagy akár magunknak magunktól. :)



La Roche-Posay

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, így miért lenne ez nálam másképp. A kedvenc márkámmal kezdem a felsorolást a La Roche-Posayvel. Szuper dobozokkal kedveskedik a karácsonyi szezonban Nekünk. A La Roche-Posay márkáról tudni kell, hogy a termékei túlnyomórészt "mindentől mentesek", ez azt jelenti, hogy káros adalékanyagok és parfümök nem találhatóak bennük, így a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják őket.


Hydreane Legere


A csomag tartalma:
1 db Hydreane Legere hidratáló krém érzékeny, normál-kombinált bőrre (40 ml)
1 db Fiziológiás habzó arctisztító (150 ml) ajándék termék értéke 3.599 Ft

Ajánlott patikai ár: 4.299 Ft

Ezt a két terméket már leteszteltem és a kedvenceim közé tartoznak, így erősen gondolkozom a megvásárlásán én is ennek a csomagnak. :) ITT olvashattok tőlem jó pár La Roche-Posay termékről, ITT pedig a habzó arctisztítóról.




Hydraene Rich Száraz bőrűeknek



A csomag tartalma:
1 db Hydreane Riche hidratáló krém érzékeny, száraz bőrre (40 ml)
1 db Fiziológiás habzó arctisztító (150 ml) ajándék termék értéke 3.599 Ft

Ajánlott patikai ár: 4.299 Ft












Hydrapase Intense Intenzív hidratálás

A csomag tartalma:
1 db Hydraphase Intense Legere hidratáló krém érzékeny, normál-kombinált bőrre (50 ml)
1 db Fiziológiás micellás arctisztító (200 ml) ajándék termék értéke 3.499 Ft

Ajánlott patikai ár: 5.399 Ft


Kedvenc micellás vizemet (TESZT ITT) rejti ez a csomag, emellett a nagy kívánságlistás krémemet (ITT olvashattok róla), amit csupán teszter (sok tesztert elhasználva) formájában próbáltam, de így is tudom, hogy ez az álom krémem. Erre a csomagra biztos lecsapok, még akkor is ha 5000 Ft-os küszöböt kicsit átlépi. 


Respectissime Extension


A csomag tartalma:
1 db Respectissime hosszabbító szempillaspirál (8,4 ml)
1 db Fiziológiás micellás arctisztító (200 ml) ajándék termék értéke 3.499 Ft

Ajánlott patikai ár: 4.899 Ft

Ismét a csodálatos micellás víz, amivel élmény a sminklemosás és egy hosszabbító szempillaspirál, ami garantáltan nem fogja irritálni a szemet. :)









Toleriane Ultra Érzékeny bőrűeknek


A csomag tartalma:
1 db Toleriane Ultra arckrém intenzív nyugtató ápolás (40 ml)
1 db Toleriane nyugtató-védő arctisztító (200 ml) ajándék termék értéke 3.499 Ft

Ajánlott patikai ár: 4.999 Ft

Én is küzdök az allergiára hajlamos bőrrel és tudom mennyire fontos odafigyelni erre. A Tolerine Ultra arckrémet is próbáltam már és szuper kis darab. TESZT ITT






L'Oreal Nutri Gold csomag 


Új trend az olajok használata a bőrápolásban is. A bőr táplálás és hidratálás mellett rengeteg antioxidánst is tartalmaznak, amiktől sokkal ragyogóbb lesz az arcunk. Minden korosztálynak ajánlott. 


Nutri Gold arcolaj és arckrém.

Ajánlott ára: 4999 Ft 

Az arcolajat már használom és az esti arcápolási rutinom bástyája lett, TESZTET ITT olvashattok.








L’Oréal So Couture szempillaspirál és micellás víz

A L'Oreal elegáns szempillaspirálja felel a tökéletes különálló szempillákért. Nem csomósodik az éj fekete festék és csodásan dúsít. Ezen túl még a sminkeltávolításra is gondolt a cég, így a micellás vizüket (erről tesztet itt olvashattok) is megtalálhatjátok a dobozban. 

Ajánlott ára: 4490 Ft







L'Oreal csomag érettebb bőrre

Az Age Specialist krémek bőrtömörséget adnak és megfelelően táplálják a bőrt. Látványosan csökkenti a ráncokat és újra feszesíti a kontúrokat. 55 év feletti korosztálynak készült, tehát tökéletes ajándék nagymamának, anyukának. Egy nappali és egy éjszakai krémet tartalmaz a gyönyörű csomagolás.

Ajánlott ára: 4490 Ft


Elseve Colour Vive csomag

Egy sampont és egy balzsamot találunk benne, ami festett hajra ajánlott. Segít meghosszabbítani a hajszínünk intenzitását. 

Ajánlott ára: 1490 Ft










Elseve Fibralogy csomag

Vékony szálú a hajad, akkor ez a megoldás. A különleges Fibralogy összetevő bejut a hajszálakba és belülről vastagítja azokat. 

Ajánlott ára: 1490 Ft











Maybelline csomagja

Colossal Go Extreme szempillaspirált és Colorama körömlakkot tartalmaz.  
Régebben csak Maybelline spirálokat használtam, mivel szuper dús hatást és hosszú szempillákat lehet velük elérni. Ez a speciálisan kialakított kefe, dupla annyi festéket képes felvinni, anélkül, hogy pókláb hatás megjelenne. Tehát számíthatunk egy csodás drámai hatásra. Emellett egy gyönyörű rózsaszín körömlakkal is lapul a dobozban, ami ugye mindig elfér lányok.

Ajánlott ár: 2 499 Ft


Garnier BB krém ajándékcsomag

A Garnier BB krém 5 szépségápolási megoldással kényezteti a bőrt egyetlen krémben az azonnal tökéletes bőrért. Egységesíti a bőrszínt, hidratál, csökkenti a pirosságot, ragyogóvá teszi a bőrt, véd az UV-tól (SPF15).
A Micellás Arctisztító Víz a sminkeltávolítás, arctisztítás és az egész arcbőr megnyugtatásának (arc, szem, ajak) egyszerű módja egyetlen mozdulattal. A micellának köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket.-olvashatjuk a márka oldalán.

Ajánlott ára: 2999 Ft

Garnier Essentials 45+ ajándékcsomag

Egy éjszakai és egy nappali krémet tartalmaz. A növényi sejtek rendkívüli önregeneráló hatását vizsgálva a természetet és a tudományt ötvözte a bőrápolásban a Garnier. Homoktövis olajat is tartalmaz, ami omega 6-ban gazdag ezáltal erősíti az arc kontúrját és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Ajánlott ára: 2999 Ft








Garnier Recette de Provence 

A Provence környéki levendula földeket idézi. Fénytelen hajra ajánlják, puhábbá és ragyogóvá teszi a hajat. Rengeteg természetes összetevőt tartalmaz, köztük rózsaolajat.

Ajánlott ára: 999 FT

Fructis Goodbye Damage csomag

Egy sampon és egy balzsam rejlik a dobozban a sérült haj gyógyító katonái. Behatol a hajba és a gyümölcskoncentrátumok belülről keltik életre azt. Kívülről pedig lezárja a haj kutikuláit és ragyogóvá teszi azt.

Ajánlott ára: 999 Ft



Melyik csomag tetszik a legjobban? Szoktatok ilyen előre válogatott ajándékcsomagokat adni karácsonykor?