2014. november 20., csütörtök

Ebay ecset készletek KARÁCSONYRA

Ismét másolatokat fogok mutatni, amiket ebayen szerezhet be az ember lánya. Most az ikonikus ecsetek közül válogattam pár dupe-ot, hamisítványt. Az én karácsonyi kívánságlistám tele van ezekkel, hiszen próbálom olcsón, de jó minőségben feltölteni az ecsettároló pohárkáimat. 






Sigma ecsetkészlet másolat


Az ecsetek koronázatlan királya a Sigma, amit persze előszeretettel koppintanak. Több külföldi és hazai blogger is írta, hogy ezek a másolatok, ugyan nem érnek fel a Sigma szintjére, de a halandók ecsetei közül kiemelkedően jó minőségűek. Én a türkiz szettbe szerettem bele.

3700 Ft




Másik nagy kozmetikai márka ecsetkészlete is megtalálható ebayen és az értékelései alapján jó minőségű. A tokja pedig nagyon szexis.

5000 Ft 


Ebből az ecset koppintásból rendeltem már és meg kell mondjam nagyon jó minőségűek, így bátran ajánlom. Akár szettben, akár darabokban is érdemes beszerezni őket. Nekem eddig egy alapozó és egy kontúrozó ecsetem van, de biztos megveszem a többit is. 


Ebből is rendeltem már egy készletet, ami azóta is a neszesszerem fő hadserege. Nagyon puhák, nem hullajtják a szőrüket. Imádom minden darabját. Kicsik és könnyen kézre állnak, így mind helytakarékosságból, mind használatból csillagos ötöst érdemelnek. (A rá mutató linknél a barna nyelűek azok)

1000 Ft körül



Ez egy olcsóbb ecsetkészlet, bár tapasztalatom szerint ez nem jelent rosszat feltétlenül. Sok esetben a minősége ugyanolyan jó ezeknek, mint a drágább változatoknak, amik esetleg még dupe-ok is, hiszen akkor is kifizetjük a márka nevét valamilyen mértékben. Ezt a szettet mindenképp be fogom szerezni, hiszen, ha nem is lesz a legjobb minőség, akkor se buktam sokat, hiszen hihetetlen olcsó.

1500 Ft


Ha ecsetmániás vagy, vagy csak valami szuper cukit szeletnél a sminkasztalodra, íme egy szív alakú rózsaszín ecset. Barbie baba biztos ezt használja. :)


A Sigma előrukkolt az ecsettisztító kesztyűjeivel, amik szintén nagy hisztériát indítottak el, hiszen baromi jók. Nemrég Ehsstynél látta, hogy megrendelt egy sima szilikonos sütőkesztyűt és azt mondta, hogy ez ugyanolyan jó, mint a a Sigma tizenezer Fortintos darabja. Így merem ajánlani, hogy erre nevezzetek be, ha könnyen és alaposan szeretnétek pucolni az ecseteket 1000 Ft nem pénz értük. Én a rózsaszínbe szerettem bele. :) Ja és a legjobb, ha mégsem nyűgözne le, akkor a konyhában eredeti funkcióját tölti majd be. :)



Mindannyian szeretnénk megőrizni az ecseteink sörtéinek, szőreinek a formáját. Ennek legjobb módja, ha védő tokokat veszünk nekik.

300 Ft 6 db

Hasonló bejegyzést írtam sminkpaletták másolatairól, amiket Aliexpressről lehet beszerezni. ITT találjátok

Mit szóltok? Ti milyen ecseteket használtok? Próbáltatok már ebayről rendelt ecseteket?