2016. szeptember 22., csütörtök

Men's Stuff a férfi sárm doboz-Botond tesztelt egy Beautyboxot

A szeptemberi Men's Stuff dobozt nemrég megérkezett hozzánk és az én szerelmem, Botond így belekóstolhatott a mindennapjaimba. Végre a saját bőrén tapasztalta a bloggerek életét, bontogatott, kenegetett, tesztelt és véleményezett. Akik követik a blogot, vagy bármely női blogot, azoknak nem ismeretlen a beautybox fogalma. Magyarországon is van már erre példa, ezek nőket céloznak meg a meglepetés, a zsákbamacska élménnyel. Ráadásul jó lehetőség arra, hogy sok olyan márkát kipróbáljanak, amire eddig nem figyeltek fel, vagy a pénztárcájuk nem engedte, esetleg előítéleteik voltak velük szemben. Ezután megjelentek a baba-mama dobozok, a kutyás dobozok és végre a férfiaknak szánt doboz is.

Abszolút hiánypótló dologról van szó, főleg, ha belegondolunk, hogy mennyire nehéz megfelelő ajándékkal meglepni szerelmünket időnként, vagy pedig ha azt felelevenítjük, hogy milyen keserves munka rávenni kedvesünket egy-egy új termék kipróbálására. Saját tapasztalatból beszélek, viszont a szokásra rácáfolt ez a dobozka, Botond nem csak lelkesen bontogatott, de mindent lelkiismeretesen ki is próbált.A doboz két-három havonta jelenik meg és addig kapható, míg el nem fogy, vagyis van egy nyitott időszak a vásárlásra. Ez nyilván, ahogy egyre többen megismerik a boxot rövidülni fog. Egy-két teljes méretű termék mindig lapul benne, illetve utazó kiszerelések, minták(összesen 5-6 termék). Mindig meglepetés a doboz tartalma, a márkákat lehet előre tudni.Ára: 5430 Ft és a futárnak kell fizetni.

Tetszik, hogy a honlapon külön is meg lehet vásárolni a termékeket és az is, hogy keresnek olyan márkákat, akik a férfiakra is gondolnak. Sok magyar designernek is lehet lehetősége ismertebbá válni és bemutatkozni. Simán el tudnék képzelni mandzsettákat, vagy névjegykártya tartót is a dobozban, persze ékszereket és díszzsebkendőket is. Botond mondjuk egy fúrónak jobban örülne.
PHI krémdeó


Amit a márka ígér:
PHI KOZMETIKUM KRÉMDEÓ, UTAZÓ MÉRET, 30 GRTermészetes dezodor, mely alumínium-származékoktól, parabénektől, SLS és alkoholtól mentes.Fehér krém állagú dezodor, mely nem az izzadást, hanem a kellemetlen szagokat szünteti meg, illetve a túlzottizzadást a muskotályzsálya kivételes tulajdonságával természetes módon szabályozza! Könnyen felszívódik, nemhagy zsíros érzetet maga után. Illata friss, üde és semleges, Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk. Higiénikustubusos 30g-os kiszerelésben.


Botond véleménye:


Nagyon furcsa ötlet krém formába csomagolni és megoldani egy dezodort. Azt hittem először, hogy maximum az utazásokon fogom használni, de elég jól teljesített. Mivel fehér, így volt hogy foltot hagyott a pólón, érdemes várni az öltözködéssel, szerencsére nem sokat. Illata kellemes, csökkentette az izzadást is, bár a rohangálós munkában azért nem mondom, hogy teljesen megszüntette.Egy kis saját vélemény:Tetszik a különleges illata és az, hogy mindentől mentes. Végre egy márka, aki a férfiaknál is figyel az összetevőkre.

Proraso After Shave Balzsam


Amit a márka ígér:

PRORASO AFTER SHAVE BALZSAM, UTAZÓ MÉRET, 15 ML
A Proraso aloe vera és after shave balzsam borotválkozás utáni krém védi és nyugtatja a bőrt a borotválkozást
követően. A krém aloe vera és E-vitamin tartalma extra hidratáló hatást biztosít arcbőrödnek. A Proraso aloe
vera és E-vitamin after shave balzsam használatát alapvetően azoknak ajánljuk, akinek bőrük érzékenyebb
a borotválkozásra, és hajlamos a kipirosodásra. A termék alkoholmentes összetevői csökkentik az irritációt,
nyugtatják a bőrt.
Parabén, szilikon, SLS, ásványolaj és mesterséges színezékmentes.

Botond véleménye:

Ritkán használok After Shavet, ez Enikő kedvence a sminkjei alá. Két nap alatt már borostás vagyok, így általában csak rövidre vágom géppel a "szakállam". Kipróbáltam most és nagyon jó, kellemes az illata, nem csípett és hidratált is. Mást nem várok egy ilyen terméktől, szóval jónak ítélem

Kis vélemény tőlem: 

Ez is egy szuper smink alap, mint a Nivea Sensitive After Shave, bár kevésbé tünteti el a száraz részeket, de a glicerin tartalmának köszönhetően az alapozó nap végére is ott lesz a helyén. Crep Protect szennyeződés taszító sprayAmit a márka ígér:

CREP PROTECT SPRAY, TELJES KISZERELÉS, 200 ML
A Crep Protect egy forradalmi, nano technológiás folyadék,- és szennyeződés taszító spray. Amint a permet
találkozik a lábbelivel, láthatatlan lepelként körülöleli azt. Taszít minden koszt és folyadékot, eltávolítja a
szennyeződéseket. Egyszeri használattal a kezelés hatása körülbelül két hétig tart. Kivételesen gyors száradási
képessége és rendkívül egyszerű használata teszti ezt a terméket nélkülözhetetlenné. A cipőipar tökéletes
innovációja

Botond véleménye:

Ennek örültem a leginkább, szerintem nagyon praktikus. Enikő unszolására vettem most két cipőt és nem árt, ha megóvom őket a kosztól, ugyanis nem mindig tudom kiszámítani, hogy hol járok bennük és néha történnek balesetek. A mosógép pedig nem tesz jót nekik hosszútávon, így ez remek dolog. A szaga rémes, de az inpregráló sprayknél is így van. A világoskék cipőm amióta lekezeltem talán kevésbé koszolódik, a fagyi is lejött róla egy mozdulattal. 

Valentino parfüm mintaAmit a márka ígér:

VALENTINO UOMO INTENSE ILLATMINTA, 1,5 ML
A Valentino Uomo Sophie Labbé parfümőr kreációja, amely egy erős személyiség titokzatos lelkének lenyomatát
hordozza. Egy olyan férfi bensőséges kifejeződése, aki férfiasságát tudatosan erősíti karizmatikus erejű személyes
varázsával.


Botond véleménye:

Nagyon jó illata van, órákkal később is tetszett. Minták alapján szívesebben veszek parfümöt, mint drogériákban szaglászva, az olyasmihez nincs türelmem. Fűszeres, férfias illat, ha jól tudom ezek a jelzők illenek rá.

Kis vélemény tőlem: 

Végre egy parfüm, ami tetszik Neki! Egy pár doboz még és nem lesz gond, hogy mit vegyek neki karácsonyra, sőt jön majd a bőség zavara. :)R. M. Buddha karkötő
Amit a márka ígér:

R.M. ÉKSZER, #TSL KOLLEKCIÓS KARKÖTŐ FÉRFIAKNAK
A TSL style és az R.M. ékszer által közösen tervezett gumis Buddha fejes valódi ásványköves karkötő.

Botond véleménye:

Már kaptam Enikőtől egy ásvány karkötőt, amit szeretek nagyon. Ez is egy szép darab, csak kicsit talán nagy a mérete, így minden nap nem kényelmes. Viszont ezt lehetetlen eltalálni így vaktában mindenkinek, hogy jó legyen. 
Gentleman's Choice magazinAmit a márka ígér:

GENTLEMEN’S CHOICE MAGAZIN
A kéthavi prémium kiadvány célja, hogy egy meglévő űrt töltsön be a magyar férfimagazinok piacán, amelyre
egyre fokozottabb az igény. Elsősorban azt a férfit állítja középpontba, aki nem feltétlenül tetszeleg a
rivaldafényben, ugyanakkor munkájával, hivatásával maradandó értéket hoz létre. Természetesen nincs híján
jómodornak, üzleti etikának, stílusosságnak, eleganciának, attraktivitásnak és kifinomultságnak sem.


Botond véleménye:

Nagyon minőségi a papírja az újságnak, ez volt az első gondolatom, amikor kezembe vettem. Még újságosnál nem is láttam ezt a lapot. Bevallom, amikor láttam, hogy valami magazin más típusra gondoltam, nem divatlapra. Van pár izgalmas cikk is benne és abszolút luxuscikkeket mutat be, amikre most nem, de reméljük egyszer telleni fog. 
Botond:
Az egész élmény nagyon tetszett, valamint a doboz tartalma is kiváló. Kicsit izgulok, hogy jól írtam e körül a dolgokat. Érdekes olyan dolgokat megismerni, amiket eddig még nem is láttam, a cipő spray pedig a legklasszabb ötlet volt. Remélem egyszer csavarhúzó, vagy Obi vásárlási utalvány is landol egy ilyen dobozban.

HONLAP ITT


Nektek hogy tetszik a doboz? Melyik a legjobb termék szerintetek?


BOTOND
és