2015. október 24., szombat

Hella Care szemkörnyékápoló TESZT

Igazán jó szemkörnyékápolót találni nehéz feladat, főleg, ha natúr vonalon kutatunk. Nyáron a Hella Caretől kaptam kipróbálásra egy csomagot, aminek most a legjobb darabjáról fogok kicsit áradozni, a gránátalmás szemkörnyékápoló balzsamról.









Előzőkben már írtam a Hella Care szappanokról (ITT), amik szintén elnyerték a tetszésemet, de maga a márka is nagyon szimpatikus, hiszen a megálmodója Hella bőrproblémákkal küzdött, sőt a férje is, így teljesen ezt helyezték fókuszba, nagyon tiszták a termékeik és természetesek.













Nemrég egyik olvasóm kérdezte, hogy milyen szemránckrémet, vagy szemkörnyék ápolót válasszon, ebből arra következtettem, hogy ez a két termék eléggé összemosódik a fejekben. Kis közvélemény kutatás után gyanúm beigazolódott. A szemkörnyékápoló egy olyan krém, amivel a szemünk körüli finom bőrt tudjuk hidratálni. Ezek általában nagyon finom állagúak és a legfontosabb náluk a víz pótlás és az élettel telivé varázsolás. Vannak olyan szemkörnyékápolók, amik enyhítik a karikákat és a duzzanatokat. A szemránckrémet én csak akkor ajánlom elkezdeni, amikor már elkezdenek megjelenni az első ráncok, tehát olyan 30 éves kor körül legkorábban. Ezeknek a feladata a ráncok halványítása, eltüntetése és z új ráncok kialakulásának megelőzése.

Most, hogy ezt tisztába tettük nézzük meg ezt a balzsamot mit is tud és miért, kinek ajánlom.

Amit a márka ígér:

Egy igazán értékes krém az arc legérzékenyebb bőre számára. Ligetszépe olaj*, melissa virágvíz* és méhpempő* tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja, tonizálja és felfrissíti a szem körüli területeket. A benne található gránátalma olaj*, Acmella kivonat, hialuronsav és Q10 koenzim pedig csökkentik a ráncok mélységét és növelik a bőr feszességét.
*Bio összetevő.
TESZT

Az illata nagyon kellemes, tiszta krém illat, nincs benne plusz parfüm, így ettől nem kell tartanunk. Állaga könnyed krém állag, ami nagyon gyorsan, pillanatok alatt beszívódik és remekül hidratálja a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrét. Semmi ragacsos érzést nem hagy maga után, így reggel is ideális pár perccel a smink előtt. Natúr termékek listáján kiemelkedő termékkel van dolgunk, ami ráncok megelőzésére maximálisan megfelelő. Mindenkinek ajánlom, aki a tiszta kozmetikumok híve és aki úgy érzi itt az ideje, hogy a szemkörnyékére is fókuszáljon. Én a szarkalábaim csökkenését is ennek köszönhetem, így ha elfogy újra veszem, de még csak a felénél járok, pedig hónapok óta használom serényen. :)

Pontok: 5/5

Ahonnan megrendelhetitek: http://hellacare.hu/

Ára: 4490 Ft

Ti milyen szemkörnyékápolót használtok? Szeretitek a natúr termékeket? Szempont a vásárlásnál, hogy magyar termék legyen?