2017. április 23., vasárnap

ISADORA Matt tavasza

Az IsaDora tavaszi szépségeiből nálam is landolt pár darab, egy paletta, aminek a kistestvérét már használom egy ideje. A matt folyékony rúzsért élek halok, most egy új árnyalatot ismerhetek meg, ezáltal kiderülhet, hogy mind ugyanolyan minőségű-e. A púder újdonság, illetve a stickes alapozó is a márkától. Sőt ilyen kiszerelésű alapozóm még sosem volt, nagyon praktikusnak tűnik, de azért vannak kétségeim. A posztból kiderül, hogy mi hogyan jött be számomra. 





COVER UP STICK'N BRUSH



Amit a márka ígér:

Alapozó és korrektor a finomabb ráncokat optikailag elkendőző lágy fókusz hatással. A beépített ecset segítségével könnyen eldolgozható a lágy, krémes textúra, és egy finom matt finis érhető el. Ideális a smink napközbeni frissítésére, visszacsavarható kiszerelésének köszönhetően tökéletes útitárs hosszabb-rövidebb utazások alkalmával.



TESZT

Csomagolása nagyon praktikus, hiszen stickes, vagyis percek alatt felapplikálhatjuk az alapozót, akár rohanás közben is. Napközben igazíthatjuk is. A másik végén pedig egy sűrű, tömött ecset is helyet kapott. Árnyalata meglepően jónak bizonyult számomra, de nyárra már világos lesz.




Jöjjön a fekete leves, ugyanis nagyon nem vált be számomra. A felvitele már problémás volt, ugyanis az ecset számomra használhatatlan. Nem lehet egyenletesen eloszlatni sehogy, vagyis a Beautyblender a legalkalmasabb rá. Krémes, kicsit várni is kell, hogy a bőr melegre könnyebben kenődjön. Fedése magas, de elég hamar kopni kezd és elmozdulni. Normál a bőröm, így meglepett, hogy hűvös napon is lemászott az alapozó és nem csak a T-zónáról. Talán száraz bőrűeknek megfelelő lehet. Korrektorként is elmoccant Nekem sajnos. Nem szoktam kijelenteni semmiről, hogy ez nem jó, de nem tudom elképzelni, hogy ezért valaki rajongjon. 

Ára: 9200-




ULTRA MATT LIQUID LIPSTICK






Erről a termékről írtam már és nem titok az egyik legfantasztikusabb matt folyékony rúzsként emlegettem. Nem szárít, tökéletes a fedése és kényelmes viselet, evést és ivást is jól viseli.

Ennél az árnyalatnál megfigyeltem ugyanakkor, hogy két réteg is elfér, mert inkább légiesen könnyű a szín, de ez nem a pigmentáltság miatt van így. Szerintem szándékosan ilyen, hogy a színt akár a saját ajkunk árnyalatával egyedivé varázsoljuk. 





EYE SCULPTOR BAR


Amit a márka ígér:

Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított szemsminkhez, 4 matt, egymással keverhető árnyalattal és egy gyöngyházfényű highlighterrel. Lágy, selymes textúra, bársonyos finis és tartós hatás.

Nettó kiszerelés: 7.5 g e 0.26 oz.
Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt.


TESZT


A paletta négy matt és egy fényes árnyalatból áll. Mindig nehéz ügy matt finishel alkotni a cégeknek, hiszen ezeknél előfordulhat, hogy felvitelként foltosodnak. Ennél nincs így szuperül megalkotottak a színek. Meglepő módon viszont nekem ezek a hideg tónusú barnák nem állnak jól (de ez egyéni szoc probléma).

Tehát egy kihasználható paletta, amivel remek füstös, kicsit darkos sminket készíthetünk egy buliba, vagy eseményre.





A paletta kicsi, kézre eső és táskabarát. A nagy méretű világos árnyalat jó alapja a többi színnek, erre érdemes építeni a füfüstös hatást. Aranyszabály, hogy a legvilágosabbra rétegezzük és alaposan satírozunk.




MATT FIXING POWDER 



Amit a márka ígér:

Minden bőrtípushoz ideális választás az áttetsző Matt Fixing Blotting Powder. Akár egy Instagram filter, ez a púder is matt és tökéletes arcbőrt biztosít és fixálja a sminket. Aktív öszetevőinek köszönhetően meggátolja a T-vonal kifényesedését és közben ápolja, hidratálja is a bőrt. 
FIXÁLÁS – Matt, áttetsző kompaktpúder, mely rögzíti és tartósítja a sminket.
MATTÍTÁS – A T-zóna fényesedését gátló, a zsírosodást szabályzó hatás.
LÁGY HATÁS – Optikailag elkendőzi a bőr egyenetlenségeit.
HIDRATÁLÁS – A tartalmazott hialuronsav fokozza a bőr vízmegkötő képességét.


TESZT

Az áttetsző púder mindig jól jön és bizony remek ez a darab. Jól fixál (kivéve a stick alapozót) és mattít is megfelelően. 

Csomagolása kompakt, de hiányolom a tükröt. Én szeretem, ha a púderhez tesznek be és nem kell még a káoszos táskámba kutatni. 




Összességében az alapozót nem ajánlom és elég nagy csalódás volt a formula és az ecset. A kedvencem a púder és az ajak termék, ezeket tiszta szívből ajánlom mindenkinek. :)