2018. január 24., szerda

Újabb magyar natúr márka termékeit teszteltem-Mr. Body

Mindig nagy öröm új magyar márkát bemutatni, az pedig pláne jó érzés, amikor Megyém szülötte alkot valami izgalmasat. A Mr. Body egy kézműves natúr kozmetikai márka, aminek folyamatosan bővül a termékköre. Szívesen támogatom mindig a kis induló cégeket, hiszen sokszor kikerült már innen kedvenc termékem, valamint tudom mennyire fontos követni az embernek az álmait.
Lássuk a testápoló, bőrradír, szappanok és univerzális krém hogyan teljesítenek. 




Egyszerű letisztult csomagolásban érkeztek a termékek, a prospektus abszolút modern, gondosan szerkesztett és a márka filozófiáját adja át.



Ultra Balm extra ápolás



Mini tégelybe került a termék, így a táskába bedobhatjuk és mindig nálunk lehet. Mivel unisex és a csomagolásában is törekedtek erre, így a férfiak is szívesen nyúlnak utána. Kellemes az állaga, natur illata van, talán a shea vajat érzem ki belőle. Jól hidratál, a téli megfázós időszakban kiváló a kicserepesedett ajkakra is, de a legjobb az zsebkendő által kidörzsölt orr környéki bőrre. Remekül hidratál és ápol.


TESTÁPOLÓ SZÁRAZ BŐRRE


Amit a márka ígér:

Viszkető, érzékeny, száraz bőrre készült testápoló, különleges illattal

Problémád?: Bőröd érzékeny, sérült és irritált, gyakran viszket? Az ekcéma enyhe tüneteivel küzdesz?
Megoldás: Viszketéstől mentes, nyugodt, regenerált, külső hatásoktól védett az érzékeny bőr.
A testápoló alapját; a gyógyvíz, és az értékes sheavajadja, ami a száraz, érzékeny, és irritált bőrnek egyaránt áldás lehet. A sárkányvérfa kivonatával tettem igazán hatékonnyá, mely a bőrrétegek mélyén fejtheti ki regeneráló és szerkezetjavító hatását. A benne lévő feketeköménymag olaj, fantasztikus bőrgyógyító anyag. Az édesmandula olaja erőteljes bőrnyugtató, puhító hatású lehet, és a bőr viszketést is jól kezelheti. Illatát francia országban alkották, teljesen természetes illat kompozíció, mely az érzékeny bőrűeknek szánt ápoló készítmények illatosítására lett kifejlesztve.
“Használd ezt a tápláló krémet, ha unod már a viszketést, úgy érzed enyhítésre van szüksége bőrödnek! Ajánlom gyermekeknek, ekcémás, érzékeny bőrűeknek.” Mr.Body

Kiszerelés: 200 ml



A csomagolása szögletes, ami nagyon tetszik, ráadásul pumpás adagolóval ellátott, letisztult és modern, nem mellesleg higénikus.

A bőröm novemberben nagyon ekcémás volt, így örültem ennek a testápolónak. Ebben az időszakban még dilemmáztam a szteroid tartalmú krémen, de aztán kénytelen voltam beadni a derekam. Viszont ezt a terméket durva ekcémával és lábadozó bőrrel is teszteltem. A viszketést enyhítette és remekül hidratált, a bőrfeszülést és a sebes részeket is jól kezelgette. Az ekcéma levonulását követően is kellett az intenzív hidratálás, táplálás, víz és zsírpótlás. Most a gyógyult bőrömnek már kicsit sok ez a testápoló, de bármilyen irritáció lép fel jól jön. Az extrém száraz bőrűeknek nagy kedvence lesz.

TESTRADÍR


Amit a márka ígér:

“Tudtad, hogy a testradírozás a leghatásosabb, és egyben leggyorsabb módja lehet bőröd megújításának? Ezt azonnal érezheted, ha kipróbálod; bőröd hihetetlenül puha lesz és bársonyos.” Mr.Body
“Egyedülálló összetételű; az alapanyagokat úgy válogattam össze, hogy hatékony legyen a narancsbőr eltüntetésében, segítse a helyi zsírbontást, és halványíthassa a bőrszakadást (striát). Az összetevők csillapító hatásával, képes lehet enyhíteni az aknét, és egyéb bőrprobléma tüneteit. A vitaminokban és antioxidánsban gazdag olajok hidratálhatják és növelhetik a bőr rugalmasságát. A tiszta citrus olaj felfrissítheti elméd, és jó kedvre deríthet.” Mr.Body
Mit éreztünk amikor kipróbáltuk? Hihetetlenül puha bőr, és tökéletesen selymes érzett. Remekül hidratálta bőrünket, szemmel láthatóan javított bőrünk szerkezetén, regenerálva a száraz, érzékeny bőrt.
Kiszerelés: 300 g

Zacskós csomagolsú, ami ellentétben más hasonló termékekkel, amit próbáltam vízhatlan, így bátran tárolhatjuk a fürdőszobában, akár a kád szélén is, mivel remekül visszazárható.
Kávé és olajok keverékéből áll, nem túl száraz, nem túl nedves, pont jó. Mivel a hátam pattanásosodik, így egy ideje már radírozom és ebben találtam meg a megoldást rá, enyhíti a problémákat. Míg az arcbőrön egyáltalán nem javaslom a fizikai radírokat, a testen számomra belefér, mert segít az aknék leküzdésében. Illata is kellemes.

Szappanokat nem használok, mert nem vagyok hívük, megbontják a savköpenyét a bőrnek és megfelelő tonikkal lehet helyre állítani. Viszont az egyik barátnőm elkötelezett híve a szappannak, így ő kapta meg és tesztelte. Neki tetszettek, a mézes verziót emelte ki, szerintem az vetekszik a legnépszerűbb márkák szappanjaival.






Összességében szuper márka kiépülését láthatjuk, érdekelne még egy arcápolási termékcsalád is tőlük. A bőrradírt testen lelkesen fogom használni, illetve a testápoló is kifejezetten jó a kiszáradt részeken.

Nektek melyik termék keltette fel az érdeklődéseteket? Melyik a kedvenc magyar márkátok?