2015. november 30., hétfő

Ragyogó szempár a fa alatt-PUPA Stay Gold! szemhéjpúder paletta TESZT


Már minden üzlet karácsonyi dekorációban pompázik, beköszöntött az adventi időszak, ezzel egyetemben a karácsonyi bevásárlás. Most mutatok egy olyan sminkterméket, ami minden nőnek örömet okozna, ha a fa alatt erről hámozhatná le a csomagolást. A Pupa Stay Gold! kis kompakt szemhéjpúder palettáról lesz szó a következőkben, ami bearanyozza a viselőjét.









A Stay Gold! karácsonyi kiadásánál a márka állandó termékeitől eltérően, most az arany-fekete vonalat választotta a csomagolásnál, ezzel teremtve harmóniát a limitált termékek között, hangsúlyozva, hogy egy család. A mintái elég egyszerűek, a minimál és az art deco között vannak, a belbecs, ami szerintem inkább megdobbantja a nők szívét, viszont így van ez jól. 






A doboz arany és piros hangsúly a karácsonyi kiadás nevével, a Stay Golddal, felette pedig a márka nevével.
A kompakt tégely remekül záródik és egy nagy tükröt rejt magában. Négy szín kapott helyet benne, plusz egy kis kétvégű applikátor. A tükör kiváló, de az appikátor, mint minden ilyen számomra hasztalan, inkább ecset, vagy az ujjaim. 


A textúrája enyhén krémes, de por állagú, ez ahogy látom jellemzi a Pupát. Nagyon szép mini glitteres, fényes, metálos a tégelyben lapuló összes szín. Ezüstös pezsgő szín, arany, bronz és barna. Csodálatosan pigmentáltak, észvesztő mennyire és mégsem potyog picit sem.






A barna árnyalat mattabb, de ezzel a mélyítő vonalat lehet kiemelni és füstösítéshez is tökéletes. 


A gyönyörű színek egymással kombinálva is igen sok lehetőséget rejtenek magukban. Csodás szemfestést tudunk készíteni, sőt azoknak is ajánlom, akik csak barátkoznak a sminkeléssel és most tanulgatják.




Egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni, hogy nagyobb palettákat lehet más márkáktól venni ennyi pénzért, viszont ennek a pigmentáltságát nem fogják túlszárnyalni ezek, így mindenképp ajánlom. Kipróbálás után bátran állíthatom, hogy a kollekció legjobb darabja ez a paletta, igen a highlighternél is mesésebb, engem rabul ejtett. 

Ára: 4290 Ft a Pupa üzletekben.
Pontok: 5/5



Hogy tetszik Nektek? Melyik a kedvenc Pupa terméketek?