2015. december 1., kedd

Pixibox elsősegély ládikája-Termékek kipróbálva

Amikor beauty vészhelyzet áll fenn, akkor bizony cselekedni kell és ez elég sokrétű dolog lehet, leszalad a harisnya, beszakad a köröm, lepattan a lakk, ételmaradék a fogak között, kireped az ajak és még órákig sorolhatnám. Egyik-másik gond tényleg fájdalmas is tud lenni, elmondhatjuk viszont mindről, hogy igazán kellemetlen. A Pixibox gondolt a fellépő problémákra és egy igazán mókás, de annál hasznosabb neszesszerrel lepte meg a megrendelőit. 










Mézes-tejes Labelló

Londonba vittem magammal Botond tanácsára, mert ott erős a szél. Igaza lett első nap nem kentem be semmivel a szám és egyből ki is repedt, így aztán aktívan kenegettem a Labellóval az ajkaimat és egy nappal később már kutya baja se volt, sehol se volt már a cserepesedés és a szárazság, sőt a kis repedés is gyorsabban regenerálódott. 



Zendium fogkrém


Érzékeny az ínyem, így minden egyes fogászati terméket örömmel próbálok ki, hátha megtalálom azt, ami enyhíti a fogínysorvadásom. Ennek a terméknek a kupakja kézre álló a barázdáltsága miatt könnyű kitekerni. Mentolos az íze és illata a hófehér krémnek. Megfelelően habzik és egyenletesen tisztít. Az ínyem állapotán nem éreztem a használata során romlást, ami azt jelenti, hogy jó minőségű termék.




JimJams lehúzható arcmaszk


Enyhén zöldes, áttetsző gél állagú, ragacsos termékről van szó. Egy használatnál elég sok terméket kell felvinni a bőrre. 15 perc alatt megszárad és egyszerűen lehúzva el lehet távolítani. Illata enyhén uborkás, tiszta. Ezután jön a gubanc, nagyon nehéz egyenletesen felvinni és a leszedése már már fájdalmas és baromi hosszan tartó procedúra, ugyanis a pihékbe beleragad és az én érzékeny bőröm tűzpiros lett a művelet után. Lehet faggyús, zsíros bőrön működik, de normál, száraz és érzékeny bőrön nem megfelelő. 





B.U. testpermet és parfüm



Nekem nem az illatom, viszont anyukám előszeretettel illatozik ezáltal a két termék által. Rajta kellemes az illat és illik hozzá, így örülök, hogy megtalálta a Pixi révén.
Catrice Smoky Eyes


Egy ilyen szemfestékpaletta még a táskában is elfér, aki szereti a füstös sminket, annak tökéletes lehet. A fekete krémes állagú, ami akár alapnak is jó a sötétebb szürkéhez, de tusvonal húzásra is alkalmas.

Essence Show your feet körömlakk 



Nagyon tetszett a színe az üvegbe, igazi burdundi icipici pink beütéssel, viszont felkenve már biztos voltam benne, hogy a bőrszínemmel inkább nénis színnek mondanám. Ha már lábra való, akkor ott teszteltem, ennek köszönhetően hatalmas elvárásokkal és megpróbáltatásokkal találta szemben magát. Az elvárások részemről, hogy addig bírja megkopás és megpattanás nélkül, amíg le nem nő annyira, hogy újrafessem, ezt nyújtják ugyanis a Moyra csillámporos lakkjai. Sajnos ennél a lakknál két hét után már vállalhatatlan volt a kinézet, viszont még mindig jobban bírta mint az átlag, mezei körömlakkok, így jó alternatívának látom.