2015. december 8., kedd

Művészet és a ruha 2.- OUTFIT

Második részéhez értünk a művészettel átszőtt ruha összeállítás sorozatnak, aminek a középpontjában egy fantasztikus és olcsó ruha szerepel, a körítés pedig részben a British múzeum, amit megfelelőnek találtam a viselésére. 





Szeretek szép ruhába bújni, akár hétköznapokon is. Ezt a szépséget pedig már régóta kinéztem magamnak, aztán egy hónappal ezelőtt rászántam magam és megrendeltem ebayről. Be kell vallanom nagyon paráztam, hogy milyen minőségű lesz ez a kínai ruha, főleg az anyaga aggasztott. Hamar megérkezett és nagy kő esett le a szívemről, mert ha nem is kifogástalan, de nagyon jól mutat.

Az ujjával van csak bajom, mert az kicsit bő rám, de ezt simán elnézem. A mintája mindenért kárpótol, ugyanis régi festmény elevenedik meg rajta, lovaskocsikkal. 


Ruha mintája közelről


Nagyon tetszik, hogy a ruha anyaga önmagában is nyomott mintás, igazán különlegessé válik tőle, valamint ennek az anyagválasztásnak köszönhetően a szoknyának szép esése, tartása van, hiszen nem egy hajszálvékony pólóanyag. 


















Sok kiegészítőre sincs szükség, mivel a nyak rész gyöngyös, flitteres hímzéssel díszített, ebből fakadóan a nyakláncot kilőhetjük, maximum gyűrűt, vagy karkötőt kell felvennünk hozzá. 



Táskában egy bézs Célinere hajazót választottam, amit átvetve, kézben, vagy karon (egy barátnőmet idézve, raptorosan) is viselhetünk.



Tél lévén egy kabát se árt, ebben az esetben egy pasztell rózsaszínre esett a választásom, ami nagyon nőies. A mintákat szeretem keverni, így egy indián motívumokra hajazó hatalmas sál remek kontrasztot ad az egésznek és melegen is tartja a viselőjét. 

Néha érdemes a helyszínhez öltözni, ebben az esetben a British múzeum volt a hely, ahol nagyon sokan megcsodálták a ruhát, akiket egy múzeum érdekel, nagy valószínűséggel egy festménnyel díszített ruha is megmozgat. 


Természetesen ez a ruha megállja a helyét egy blogger eseményen, vacsorán, randin, de még egy elegánsabb eseményen is.

Cipő választásnál egy magassarkú fekete bokacsizma, vagy egy vádli középig érő lapos csizma is kitűnő lehet.

A vastag harisnyáról ne feledkezzünk meg, ha nem szeretnénk megfázni. 

SZETT
Ruha: Ebay
Bokacsizma: H&M
Hosszú szárú csizma: Csóra
Harisnya: New Yorker
Kabát: H&M
Sál: Primark

Hogy tetszik Nektek a szett?