2015. december 6., vasárnap

Kíméletes peeling-Ziaja arcradír TESZT

A lengyel Ziaja márka peelingjére nagyon rég kíváncsi voltam, mivel azt olvastam róla, hogy attól függetlenül kémiai hámlasztó mégis nagyon kíméletes és gyönyörű bőrt eredményez. 





ZIAJA Sensitive enzimes bőrradír érzékeny bőrre

szilikon-, ásványi olaj- és parfümmentes

Gyengéden eltávolítja az elhalt bőrsejteket és lehetővé teszi az aktív összetevők bőrbe jutását. Előkészíti a bőrt a további kozmetikai kezelésekre. Simítja és puhítja a bőrt. Bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt

Használat: hetente 1-2 alkalommal vigye fel az arcra a szemkörnyék kikerülésével. Gyengéden masszírozza bőrébe, majd 5-10 perc múlva meleg vízzel mossa le.

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.


TESZT

A Ziaja termékei a kedvenceim közé tartoznak, így nem amint megérkezett ez a termék lelkesen rohantam a fürdőszoba felé és azonnal az arcomon landolt a készítmény. Hosszú hetekig teszteltem, míg végül megfogalmazom a véleményemet róla, hiszen egy bloggernek nem az a dolga, hogy rendesen kipróbálja és ne két nap múlva álljon elő a poszttal. A sminkek tesztje a leggyorsabb, akár pár nap használat is elég a véleményhez, bár én ezt is hetekig próbálgatom. Az arcradíroknál legalább 4 alkalom kell, hogy lássuk a valós tudását, míg az arckrémek és ránctalanítók esetében akár hónapok, de minimum egy hónap, míg látunk hatást. 
Térjünk át a csomagolásra, ami egyszerű fehér, fejjel lefelé állítható, ami ennél a terméknél annyira nem szerencsés, mert alapból elég híg, folyós az állaga, így én fektetve tartom a fürdőszobába, hogy ne érjenek balesetek a kibontásánál. Az adagoló nyílás annyira nem nagy, de eleinte a fejjel lefelé tartásnak köszönhetően mégis gondot okozott, de most, hogy már nincs annyira tele elégedett vagyok vele. 


Állaga, mint fentebb írtam folyós, átlátszó, kicsit fehéres, enyhén gél szerű, ebből fakadóan nagyon könnyű felvinni, egyenletesen és vékonyan eldolgozni az arcon. Nagyon kevés is elég belőle. 10-15 percig a bőrön kell hagyni, ezalatt simán meg lehet fürödni, így én a kádba mászásra időzítem a felvitelét és nagyjából a végén lemosom. :) Abszolút nem irritál és nem pirosodik ki tőle a bőr. Lemosni is könnyű, langyos vízzel pillanatok alatt lejön az elhalt bőrréteget magával hozva. :) Nagyon puha, babapopsi bőrt eredményez. Hetente kétszer is lehet használni, ugyanis annyira kíméletes, ráadásul nincs hámlasztó funkciója, így bármikor abba lehet hagyni a használatát, nem lesz hámlásos a bőrünk.
Mindenkinek ajánlom, aki nem rajong az arcradírokért, akiket a szemcsék irritálnak és akik szuper friss bőrt szeretnének 15 perc alatt. Eddig egy arcpeelinggel voltam ennyire megelégedve a Colo málnamagosával, de annak lemosása nehézkesebb, viszont az teljesen natúr. 

Pontok: 5/5

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc arcradírotok, peelengetek?