2015. december 26., szombat

Neogence Esszencia TESZT


A Neogence márka már nem ismeretlen, hiszen olvashattatok a fátyolmaszkjairól, amik felérnek egy plasztikai sebésszel való randival. Ezután tesztelésre érkezett egy eszencia, amire már régóta vágytam, hogy teljessé tegye a 10 lépéses ázsiai arcápolási rutinomat. Nem tudtam eddig mit várjak egy esszenciától, de az elvárasaimnak nagyon is megfelelt, de lássuk részletesebben.











A hialuronsavas hidratáló eszencia a Neogence többszörösen díjnyertes terméke (Beauty Awards - Special Awards for Open Shelf Cosmoceuticals 2008, Beauty Awards - Moisturizing Awards 2009, Fashion Guide Beauty Awards - Exceptionally Excellent 2013, Queen - Second Beauty Award 2014.).

A hidratáló eszencia a bőr számára ideálisan beszívódó hialuronsav kombinációval rendelkezik. Lágy, olajmentes formula. Kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet, hosszan hidratál. Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes!


Kiemelt hatóanyagai:
​Hialuronsav (Hidratáló membránt képez a bőrön.)
Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)

Használata:
Tonizálást követően lágy masszírozó mozdulatokkal vigye fel az arcra, dekoltázsra és nyakra míg be nem szívódik. Bármilyen arcápolási termékkel párosítva fokozza a bőr hidratációját. Szépészeti beavatkozás után is használható.

Kiszerelés: 30 ml
 Ára: 20890 Forint

TESZT


A doboza ezüst, fehér és világoskék, amin a termék neve és a árka is fel van tüntetve. Letisztult, inkább orvosi készítményekre emlékeztet. Egy mini terméket kaptam, így nem tudom pontosan milyen a teljes kiszerelés, viszont erről leírom a paramétereket. 

Pipetás adagolóval ellátott, pici üvegcse. Jól záródik én a táskámba hurcoltam hetekig és nem történt baleset, nem folyt ki. A pipeta lehetővé teszi, hogy csupán pár cseppet adagoljunk ki, ami épp elég az arcunkra és a nyakunkra, tehát alig fogy a termékből egy használat során. 





Az állaga legérdekesebb, a teljesen átlátszó folyékony termék nyúlós, de nem ragacsos. A bőrön azonnal víz szerű állagot vesz fel, könnyű eloszlatni és eszméletlen tempóban szívódik be maradéktalanul. Semmilyen ragacsos érzetet nem hagy maga után, inkább olyan mintha még az arcon lévő zsírokat, fagyút is semlegesítené, már ami marad az arctisztítás után.

Önmagában is teszteltem, jól hidratál, a vizet pótolja inkább vissza a bőrnek és a hyaluron savnak köszönhetően feszesíti a bőrt.


Ezzel a plusz lépéssel gazdagítva vált teljessé az esti rutinom. Mindenkinek ajánlom a keleti kozmetikumokat, hiszen ebben az esetben is bizonyított a Neogence, ami egy ázsiai márka. Sokkal előrébb járnak a bőrápolás terén, mint a nyugati cégek.