2015. december 26., szombat

2016-os éves kívánságlista

Minden év vége az összegzésről szól. Én általában ilyenkor listamániásként különböző pontokba szedem céljaim, vágyaim és megcselekedni valóim. Most egy álmodozó csaj, bilibe lógó kézzel megmutatja mire szeretne szert tenni a következő esztendőben. A fő vágyam egy ház és annak berendezése, remélem megvalósul, a kisebb limlomokat azért megmutogatom. 



Estee Lauder alapozó

Két éve vágyok erre az ikonimus termékre, az alapozók királynőjére, idén, ha törik, ha szakad az enyém lesz és kiderítem, hogy tényleg annyira lenyűgöző, mint mondják.



Hetente dorbézolok a Pink panda oldalán, ki be pakolom a kosaram, szóval 2016-ban végre le kell adnom egy rendelést. A Makeup Revolution termékeiből szereztem be Londonban, így tudom, hogy jó minőségűek, mindenképp megveszem ezt a lila matt folyékony rúzst is lila színben. :)


Lush ajakradír

A Lush termékei abszolút lenyűgöztek, imádom az arcárnyalóit és rajongok az arctisztítójáért, ezeket mindenképp újra vásárolom, ha elfogynak. Ezen felbuzdulva pedig elég hosszú listát állítottam össze Lush termékekből, de legjobban egy ajakradírra és egy szép színes fürdőbombára vágyok. 

Pupa paletta

Amióta használom a Pupa termékeket, azóta ritka alkalommá vált, hogy máshoz nyúljak. Csodásan pigmentáltak, építhetőek. Ebből fakadóan egy jól kihasználható füstös és nude palettát is szeretnék a gyűjteményembe.



A koreai arcmaszkok szerelmeseként, ideje japán termékekkel is ismerkedni, hiszen ez a nemzet is kiemelkedően jó az arcápolásban. Ebayen leletem egy izgalmas fátyol maszk dobozt és a hyaluronos verziót 2016-ban biztos kipróbálom, de a C vitaminos is érdekel. 



Az egyik barátnőnk Lilla esküszik a C vitaminos termékekre és semmi ránc nem csúfítja az arcát, szóval ebben az évben én is bővítem a tapasztalataimat ezen a vonalon és remélhetőleg ez a kis lépés csökkenti a csúnya barázdák számát.



Egyik este ebayen leltem egy olyan ecset kombót, amikből még egyetlen darabom sincs meg. Beteges gyűjtögető mániámat maximálisan kielégítenék ezek a szépségek. :)

Persze más készletek is tervben vannak. Szerintem ebben az évben a barátnőim is ilyesmit kapnak ajándékba. Ha barátnő vagy és olvasod akkor kötelező meglepődnöd!


Pizsama

A kívánságlistáimon,  bevásárló listákon sose kap helyet a praktikus pizsama. Szeretek ezen spórolni, mivel a játszós ruha lehet béna, szétnyúlt. Idén ezen rossz szokásomon akar változtatni és venni pár vállalható pizsamát és hálóinget, játszós göncöket. 



Nyár a kedvenc évszakom. Míg télen vegetálok, nyáron igazán elemembe vagyok, alkotok, nyüzsgök és a legjobban a vízparton töltött napok kapcsolnak ki. Ebből fakadóan minden évben kell egy két új bikini. :) Leginkább az izgalmas fazonok és minták ejtenek rabul az utóbbi hónapokban. 


Pár A vonalú, harang szabású szoknya még biztos befér a szekrényembe. Ráadásul felbecsülhetetlen érzés, ahogy rám néz benne nagymamám. Tudom, hogy a fiatal korát juttatom az eszébe és ez csodálatos. 


Hófehér ruha

Freud lehet másképp magyarázná, de szerintem teljesen rendben van, hogy egyre több fehér szoknya és ruha kap helyet a szekrényemben. Most egy igazi klasszikus szabásra áhítozom, amit tavasszal és nyáron sokszor viselhetnék. 



Oh egy Valentino replika, aminek mindenképp a szekrényemben a helye. Tavaly óta vadászom és ebayen megtaláltam elfogadható áron. A rózsaszín verzióját szeretném, de a lila se semmi. 




Persze egyszerűbb megoldásban is csodás, a fehéret még esküvőre is el tudnám képzelni.

Magassarkú bokacsizma

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy létszükséglet, mivel van legalább 3 magassarkú bokacsizmám, viszont bármikor felsorolok legalább 10 tulajdonságot, amiben más ez a Zara szépség. A fémes színe abszolút elrabolta a szívemet és még ráadásul nincs is olyan borsos ára. Hétfőtől pedig kezdődik az akció náluk is. 

Nyers hegyikristály nyaklánc

Gyerekkoromban volt egy elég nagy féldrágakő gyűjteményem, amit aztán az öcsém megevett. Utána érthető okok miatt nem tartottam már igényt rájuk, viszont a kövek szeretete megmaradt. Mindenképp szeretném bővíteni a gyűjteményem pár ilyen természetes ékszerrel, mondjuk a Zenzero kínálatából.
Színes bunda

Már félig kész volt ez a poszt karácsony előtt, az elsők közt került bele a színes bunda, de ezt a vágyam már teljesítette Botond, viszont kihagyni nem akartam a listából, mert oda vagyok érte. 


Camel szövetkabát

Látszik, hogy tél van a kabátok vonzanak. Egy bézs, karamell színű szövetkabát még elférne a szekrényeben. Nem olyan komor, mint a fekete, de mégis jól kombinálható.


Steppelt fekete táska

Nyilván nem egy Chanel kell, de egy steppelt, klasszikus retikül minden nőnek alap darab, főleg 30-hoz közeledve. 

Halványkék táska


Az év színe is a halványkék egyik árnyalat, így egy ilyen színű kiegészítő a minimum, amit birtokolni szeretnék. 

Nyárra egy kis hippis őrület visszaköszönhetne egy kis táskában, vagy cipőben. Egyszerű szett jó barátja a feltűnő kiegészítő.



Ruha állvány

Januári első vásárlásom alkalmával beszerzek egy ruhaállványt, ami által felszusszanhat a szekrényem. Szóval ötleteljetek honnan szerezem be a tökéletes szobainast?

Lakberendezésnél a legnagyobb hatást szerintem a lakástextilekkel érhet el az ember. Egy új pléd pedig igazán feldobja az ágyat és az esti relaxáló olvasgatásnál is jól jön. Ki is néztem ezt a bolyhos darabot, de egy kötöttre is nagyon vágyok. 



Ágytakaróból mg nem találtam megfelelőt, de egy új ágyvédő huzat elkelne. A H&M-nél is régóta nézelődök, hamarosan le is adok egy nagyobb rendelést. 




Sminktárolókból sosem elég! Mivel az életem sokszor egy versenyfutás az idővel, így jó, ha minden a megfelelő, kézre eső helyen van. Szeretem legalább ezt maximálisan kontrollálni és a felügyeletem alatt tartani. 
Hogy tetszenek vágyaim tárgyai? Ti mire vágytok és mit terveztek megvenni jövőre? Jöhetnek mindenféle elrugaszkodott álmok! :)