2015. december 8., kedd

Marie Claire Fashion Days és kifutós élményeim

Izgalmas esemény van mögöttem, mögöttünk, ami megmozgatta a divat szerelmeseit, ez nem más, mint a Marie Claire Fashion Days. A divatbemutatón rengeteg szuper tehetséges tervező sorakoztatta fel a ruháit. Erre most bővebben nem fogok kitérni, mert rengeteg szuper beszámolót olvashattok erről, erre szakosodott blogon szakszerűen. 





Gratulálok a nyerteseknek! :)
Az eseményre ismét Edinával mentem, a My Sweetest Heaven bloggerínájával. Fél 11-re kellett odaérnünk, ahonnan egyből a nekünk kijelölt öltözőbe vezettek minket, ami elég szűkös volt, ez még nem is lett volna gond, de sehol egy tükör...így vaktában kellett elkészítenem a hajam és a sminkem egy icipici tükörrel igazgattam meg. Ez a része elég amatőr volt, sokan háborogtak, mivel én elég önellátó vagyok, meg hát egy beauty bloggertől elvárható, hogy ilyen körülmények közt is boldoguljon, megoldottam. :)

Kifutón sétálás nagy élmény volt, bár a mantrám kicsit elterelte a figyelmem: "Előrenézz! Ne ess el!"


Az eseményen megnéztem párat a számomra érdekes bemutatókból, ezeknél az első sorban ültem, ami szuper élmény mindig, szinte testközelebe vagy a modellekkel és mindent élesen látsz a kritikus szemeiddel. :)


Remek hangulatról gondoskodott még a jó társaság, sok kedves blogger ismerőssel töltöttem a napot, akikkel pezsgőzés közben beszélgettünk és információt, tapasztalatot cseréltünk.