2015. december 18., péntek

Ősjetekkel az öregedés jelei ellen-Fytofantana TESZT

Az öregedési folyamatok ugyan megállíthatatlanok, de a külső jelek megjelenését eltolhatjuk és enyhíthetjük. A tudomány csúcsát képviselő őssejtes termékekről fogok írni a következőkben, ami a Fytofontana Stem Cells márka terméke. Két szuper ránctalanító termékét sikerült kipróbálnom a szérumot és az emulziót.





A Fytofontana elsősorban öregedésgátló termékek tárházát biztosítja nekünk, ezekben a TrioStem3 Complex nevű őssejtkomplexumot tartalmaz, aminek köszönhetően csökkennek a ráncok és regeneráló hatással bírnak.

Amit a márka ígér:

ŐSSEJTES SZÉRUM MIMIKAI RÁNCOKRA

FYTOFONTANA STEM BOTU SERUMA hatóanyagokban gazdag készítmény a homlok barázdáinak, az ajkak környezetében, az orr körül és a szemöldök közt megjelenő mimikai ráncok kezelésére javasolt.A mimikai ráncok csökkentésére a készítmény őssejtes hatóanyagokat kombinál intenziv ranctalanitó hatású peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérséklik a mimikai izmok összehúzódását, csökkentve a mimikai ráncokat. A termék használatával a mimikai ráncok kisimulnak, a bőr ellenállóképessége megnövekszik, az arcbőr feszessé, ragyogóvá válik és megfiatalodik.kiszerelés: 30 ml

ŐSSEJTES MIMIKAI RÁNCOK ELLENI EMULZIÓ​ SPF 25-EL

FYTOFONTANA STEM BOTU EMULSION

A hatóanyagokban gazdag készítmény célzottan hat a mimikai ráncok csökkentésére, miközben hatékony fényvédelemmel védi a bőrt az UV-sugarak káros hatásaival szemben. Használata a mimikai ráncok csökkentésére javasolt a homlokon, az orr tövében, a szemöldök között és az ajkak környékén. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túlkombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat.kiszerelés: 30 ml


TESZT

A csomagolása abszolút összhangban van az árával, hiszen látszik rajata, hogy magas árkategóriájú, luxus termék. Én elsősorban a bőrápolásnál látom értelmét a nagyobb összegek kiadására, hiszen ez az alapja a szépségünknek, erre bizony muszáj áldoznunk. A doboza arany fekete, amit a DNS lánc díszít, a tudomány és a letisztultság hatja át. A doboz oldalán találunk leírást, de a dobozon belül egy prospektus is segítségünkre van, amiben nagyon részletes információt kapunk az általunk választott termékről. A flakon (nem is flakon, valami csoda) szögletes, oszlopszerű és gyönyörű arany színű, enyhén áttetsző műanyag borítással. Jó kézbe venni és ránézni, még a királynők se kívánhatnak ennél elegánsabbat.

Pumpás adagolók nekem mindig egyfajta pluszt adnak, hiszen így a leghigénikusabb az adagolás, ráadásul nagyon egyszerű, hiszen nyomunk és máris ujjunkon a termék. Könnyen kontrollálható ennek köszönhetően a mennyiség is, így nem pancsolunk ki fölöslegesen az aranyat érő termékekből.



Kezdjük a szérummal, hiszen ennél a terméknél van a legnagyobb összehasonlításom, mivel sokfajtát próbáltam az utóbbi két évben. A serumok szerintem olyan nagy felfedezések, mint a BB krém, vagy a micellás víz. Minden szérumot jellemez, hogy nagyon könnyű állagú, rendkívül folyós, szinte vízre emlékeztető. Gyorsan beszívódnak, nem hagynak zsíros, fényes bőrt maguk után, viszont a jótékony hatású alapanyagok koncentráltabb formában vannak benne, így nagyon hatásos hidratáló, ránctalanító hatásuk van. Általában azt ajánlják, hogy az esti és nappali krém előtt vigyük fel, így jobban kifejti a hatását.

Erre a szérumra is igazak a fent leírtak, könnyű állagának köszönhetően könnyű egyenletesen eldolgozni a bőrön és szuper gyorsan beszívja a bőr (még szürcsöl is hozzá). Nem kell belőle sok, nekem egy pumpányi tökéletesen elég az egész arcom és nyakam befedésére, de ha a dekoltázsom is ápolni szeretném két pumpálásra van szükség.
Nagyon jó érzés a szérum bedolgozása, néha még a krémet is elhagyom, sőt nappalra csak ezt viszem fel smink alá, mert remekül hidratál. Pár hét után észrevehetően simultak a ráncaim, így abszolút elégedett vagyok a pozitív változások mértékével.


Az időt sajnos nem tudja megállítani, de rendszeres használatával látványos eredmények érhetőek el, a ráncok halványodnak és frissebb, élettel telibb a bőr, valamint én a pórusaim méretének csökkenését is ennek a terméknek a számlájára írom.


Emulziót eddig csak koreai termékek közül próbáltam, így hatalmas elvárásokkal kezdtem el ennek a tesztelését, mondhatnám, hogy szkeptikus voltam, hogy esélye van e ennek a márkának.
A csomagolása ugyanolyan, mint a szérumé, mind méretben, mint kinézetben, így nagyon jól mutat a sminkasztalon, de reggel fáradtan, álmos reggeleken néha nem nehéz megkülönböztetni, ugye csak a feliratban tér el. Mondjuk eez nem okoz gondot, mert ugyanolyan jótékony hatással van a bőrre és annyira ráncgyilkos, mint testvérkéje, így majdnem hogy mindegy melyik kerül fel az arcra. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, minden csepje megéri az árát, ez is egy kitűnő termék, amivel lelasíthatjuk a bőrünk öregedésének a jeleit. Egységesebb az arcbőröm a használatától és szebb a színtónusa is, eltünteti a fáradtság jeleit is, így már csak a tekintetünkből olvashatják ki, hogy sokat dolgozunk és nem alszunk eleget. 

Mindenkinek ajánlom, aki a bőrének akar adni egy igazi ajándékot és szeretne éveket letagadni. Ebben az esetben megéri költeni, mert tényleg a tudomány magasiskolájával küzdhetünk a ráncok ellen. 

Pontok: 5/5

Ahonnan megrendelheted: http://www.fiatalodj.hu/