2015. december 2., szerda

Pupa karácsonyi fénye- STAY GOLD! HIGHLIGTER

Oh a Pupa és az ő mesés sminktermékei. Amikor megláttam a sajtó anyagban  a karácsonyi kollekciót, nyúzni kezdtem Botondot, hogy Pestre kéne mennünk, persze nem kötöttem az orrára, hogy a Pupa boltja számomra a célállomás. Aztán nem sokkal később tesztelésre érkeztek a Pupától termékek, eszméletlen mennyiségben. Minden álmomat felülmúlta, ami a dobozban lapult, de ezt Ti is megnézhetitek ITT A VIDEÓBAN. 






A Stay Gold! karácsonyi kiadásánál a márka állandó termékeitől eltérően, most az arany-fekete vonalat választotta a csomagolásnál, ezzel teremtve harmóniát a limitált termékek között, hangsúlyozva, hogy egy család. A mintái elég egyszerűek, a minimál és az art deco között vannak, a belbecs, ami szerintem inkább megdobbantja a nők szívét, viszont így van ez jól. 

Stay Gold! Highlighter


Az idei legnépszerűbb és leghívogatóbb darabjával kezdem a termékek kivesézését. Csomagolás elég kicsi, annak ellenére, hogy 9 gramm terméket rejt magába. Nagyon stabil, jó minőségű a kompakt műanyag csomagolás, ami tökéletesen záródik, így táska és hurcolás barát. A külseje ugye csíkos, ami visszaköszön 3D hatással magán highligteren is. Sajnos az enyém picit csíkos volt gyárilag, mármint ahol nem kellett volna, ezt azok kedvéért írom le, akiket az ilyesmi zavarja. én fütyülök rá, ugyanis egy használat után az ecsetem még ennél is látványosabb sérülést fog okozni benne, legnagyobb örömömre. :) Egy igazán jó minőségű tükör is lapul benne, ami sminkigazításhoz tökéletes, ezt azért is emelem ki, mert nagyon sok márkánál a tükör minősége hagy kívánnivalót maga után.


A  színe pezsgős arany, bár próbáltam borongós időben, mégis természetes fénynél fotózni, ezt sajnos nem igazán tudtam visszaadni a képeken. A M.A.C. arany highlighterének ikertestvére is lehetne. A textúrája enyhén por állagú, de mégis a Pupára jellemző enyhe krémesség is jellemzi, így abszolút nem porol és bármely mezei ecsetünkkel könnyen fel tudjuk vinni. Én az ujjammal szeretem inkább eldolgozni, mert így még inkább beolvad az arcbőrbe és kiemeli azt. Mivel icipicik a csillámok, így nem leszünk glitteresek, hanem gyönyörűen egybedolgozható a bőrünkkel és az alapozónkkal. Eszméletlen magas a fénye, így igazán ünnepi megjelenést adhatunk magunknak, hétköznapokon érdemes óvatosan bánni vele. 





Egy árnyalatban kapható, ami rossz hír a hófehér bőrűeknek, mert szerintem nekik kicsit túl arany, túl sötét lesz a világosabb fény ellenére is. Inkább a sötétebb bézs és kreaol lányokon mutat majd igazán jól, de persze ez nem jelenti azt, hogy a világos bőrön egy jó sminkkel teljesen el kell vetni ezt a terméket. Szemhéjra is kitűnően lehet használni, eszméletlen jól mutat belső szemzugban.


Kopása egyenletes, nap végére kicsit azért észrevehető, bár így talán még természetesebbé válik, tehát nem von le semmit a szépségéből.

Ajánlom azoknak, akik szeretnek formázni az arcukon kontúrozás módszerével és szeretnének egy igazán különleges darabot. A boltban mindenképp érdemes a tesztert használni, hogy lássátok az árnyalatot, ami leírhatatlanul szép, viszont egyeseknek sötét lehet.

Pontok: 5/5

Ára: 4290 Ft a Pupa üzletekben.