2015. december 12., szombat

Karácsonyi ajándéklista hölgyeknek 2.

Összeszedtem még egy adagot a kedvenc termékeimből, amiket ajándékba is tudok ajánlani a hölgy ismerőseiteknek, barátnőknek és anyukáknak. Az ajándékozáshoz elég nagy odafigyelés szükséges, valamint megfigyelő képesség. Az ékszerek szerelmeseit egy csillogó szépséggel érdemes megörvendeztetni, a lakberendezés kedvelőit pedig egy kis fényfüzérrel. Persze nem maradtak le a sminkek, most két olcsó drogériás márkától ajánlok valamit és a hajas babákra is gondoltam. 



Ékszer az az aduász ajándék, aminek minden nő örül. A legfontosabb dolgotok, hogy megfigyeljétek mit is visel szívesen a megajándékozni kívánt személy, lehet az nyaklánc, nyakék, fülbevaló, karrkötő, vagy gyűrű. Ezután a stílust kell belőnötök és már rendelhettek is egy csodás szépséget, ami a fa alatt biztos öröm könnyeket csal a szemekbe. :) Nekem ezek a kedvenceim az ünnepi szezonra a Chillearringstől. Holnap pedig a Pop Up-on Budapesten vásárolhattok is, ha a rendeléstől idegenkedtek. 


Rival de Loop Young 

Egy olcsó, de szuper drogériás márka is okozhat nagy örömet. Csajok a barátnőitek biztos örülnének egy nagy adag sminkterméknek, vagy körömlakknak egy szép dobozba halmozva. Én a Rival de Loop Young egyik palettáját biztos bele csempészném a csomagba, mert 1000 Ft-ba se kerül és remekül kihasználható a hétköznapokban. 



Lovely

Maradjunk a drogériáknál és hajtsunk továbbra is az alacsony árú, de minőségi termékekre. Ebben az esetben érdemes a Lovely állványa előtt lecövekelnünk, mert a kontúr palettája, az égetett pirosítói, a highlighterei és a szemhéjpúder palettája is fantasztikus. A folyékony matt rúzsai közül a piroson kívül mindet ajánlom. 


Dekorlampion

Aki a lakberendezés szerelmese, annak a legkézenfekvőbb ajándék valami, amivel feldobhatja a lakosztályát, szobáját, házát. Télen a legnagyobb hiányunk a fényből van, így egy csodás kézzel készített lampion sor a legfantasztikusabb ajándék, amivel karácsonykor felvillanyozhatjuk szeretteinket. Akár a karácsonyfánkat is meglephetjük egy ilyen dísszel. Millió színkombináció közül választhatunk ITT. :)










BOMB Cosmetics

Személy szerint imádok fürdőzni télvíz idején. Jobban feltölt egy illatos csobbanás, mint egy jó alvás, így bátran ajánlom a BOMB termékeit, amik sokszor töltött fel a fárasztó munka nap után. A szoba illatosító pasztilláknak köszönhetően pedig a lakásunk igazán kellemes otthonná nőtte ki magát. :) Idén a barátnőket is meglepem pár fürdőnyalánksággal. :)


Bioderma

Nagyon szeretem a Bioderma termékeit, de nem titok, hogy az arctisztítás királynője nekem is az etalon. Ha biztosra akarok menni kozmetikai ajándékkal, akkor vegyétek meg a Bioderma micellás vizét, a megajándékozott áldani fogja a neveteket sminklemosás közben. 


Tangle Teezeer

Aranyhajaknak és nagy gubancoknak a megmentője lesz ez a kefe. Életem legjobb befektetése volt, így mindenkinek ajánlom. A Jézuska se hozhat ennél szebb ajándékot, főleg, ha valamelyik angyalkásat választjuk a hölgynek. :) Ez tényleg mennyből az angyal.

ui.: Ebből csak az eredeti éri meg, a hamisítványok sajnos nem olyan jók.

Teszt ITT.



Ti mit ajánlanátok hölgyeknek ajándékba? Mit szeretnétek a fa alatt találni leányzók?