2016. március 18., péntek

Áztasd magad teába-Calena Fürdőtea TESZT

Élek halok a fürdőzésért, amikor a teleengedett kádban elmerülök és elfeledkezek a mindennapi problémáimról. Ebből fakadóan előszeretettel vásárolok fürdőbombákat, fürdősütiket, habfürdőket, viszont a termékkínálat ennél sokkal bővebb, fürdőcsoki és tea is várja az otthoni SPA szerelmeseit.  A Pixibox jóvoltából viszont lehetőség nyílt rá, hogy kipróbáljam a fürdőteát is a Calena márkától. 




A Calena márkától már próbáltam egy kézkrémet, amit azóta se taszított le a trónjáról semmi, hihetetlen jól hidratál, anélkül, hogy bármilyen ragacsos érzetet hagyna mag után (ITT olvashatsz róla bővebben). Tehát a márka már belopta magát a szívembe, nagyon lelkesen estem neki ennek a német, bio, vegán terméknek is. 

Amit a márka ígér: 

Megnyugtatlak az érzékiség dallamával!

A Szimfónia harmonikusan gyümölcsös illata új tettekre buzdít.
Minden Szimfónia termék gondosan válogatott kamilla és hársfa kivonatokat tartalmaz. Ez az értékes kamilla és hársfa növényi kombináció antioxidáns, feszesítő és nyugtató hatóanyagokat tartalmaz. Intenzív, természetes bőrápoló!

Az 1995-ös sikertermék újra a kínálatban!
Élvezd a BIO argánolaj mennyei hatását és érezd bőröd csodálatosan puha és selymes tapintását.

Felhasználás:
Helyezd a filtert a csobogó, forró fürdővízbe és élvezd a szín- és illatpompa által nyújtott élményt. A Calena természetes növényei és fürdőcsokoládéja egy igazi ápolókúraként hat bőrödre, így további krémezést már nem igényel.

A Calena fürdőteák filtere pamutból van, így fürdés közben masszázs vagy peeling szivacsként is használhatod



A csomagolása gyönyörű, igazán csajos, ha drogériákban árulnák garantáltan vennék, mint a cukrot, annyira hívogató. A nőalak, az illusztráció gyönyörűen kidolgozott és a papírdoboz felül virágba záródó megoldása eszméletlen kreatív és mutatós. 

A dobozban egy gézszerű anyagtasak kap lapul és várja, hogy maximálisan hidratálja a bőrünket. A tasak tépőzársas, hiszen a cég gondolt arra, hogy az elhasznált terméket lecserélhessük saját gyógynövény válogatásra, ez az üzletpolitika nagyon szimpatikussá teszi számomra a Calenát. 


A tasakban bio argánolaj és kakaóvajból készült pasztilla és rengeteg  szárított gyógynövény, virágszirom kap helyet egy kevés só kíséretében. A Szimfónia kiadás hársfa virágot és kamillát tartalmaz, amitől a bőrünk feszesedik és az idegeink megnyugszanak. Szófogadó lányként forró folyóvízben hagytam, hogy a pasztilla a meleg hatására olvadozzon és a virágszirmok is megfelelően átázzanak, ezután becsobbantam a vízbe, amit enyhén sárgára színezett a mix. A tasakot a leírtak szerint kipróbáltam a bőrömhöz dörzsölve masszázsszivacsként, peelingként, jelentem nagyon olajossá vált tőle a bőrfelszínem, ami jó hír a száraz bőrűeknek, hiszen ezután garantáltan nem kell testápolózni. Viszont hiányoltam az erősebb illatot, vártam egy igazán gyógynövényes hangulatú fürdőt, de ez elmaradt, tudom túl nagyon az elvárásaim. 




Összességében nagyon kellemes élmény vele fürödni, kb. három alkalomra elég a benne lapuló olajos pasztilla és addigra merül ki a sok virágocska. Alig várom a nyarat, hogy saját gyógynövénykeverékkel kísérletezhessek. A radírozó és masszírozó hatását nagyon szeretem a tasaknak és gondolkozom, hogy beszerezzek végre egy csokit is. 

Pontok: 5/4 Teleengedett kádban nagyon enyhe az illata.





Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc Calena terméketek?