2016. március 20., vasárnap

Lazán elegáns-OUTFIT

Csalóka még a tavaszi időjárás én nem mertem eltenni végleg a téli kabátjaimat és milyen  igazam lett egyik reggel igencsak elkélt a meleg ruhadarab. Ez az outfit egyfajta télbúcsúztatónak szánom és innentől követelem a meleg, csapadék mentes, virágzó, új életet hozó évszakot.



Ezen a napon sok ügyintézés és pár megbeszélés várt az új munkámból fakadóan, így a laza és a kicsit hivatalosabb darabokat mixelve eleget tudtam tenni az elvárásoknak és még jól is éreztem magam. Újabban nagy szerelmem a piros, erről a színről azt tartják, hogy képes az embert gyors döntésre sarkalni, amire mostanság több okból is szükségem volt. 

A farmer-blézer kombó ugyan megy ki a divatból, de az üzleti világban egy egy laza pénteken még mindig gyakori párosítás. Mostanság a hosszított blézer jellegű kabátok hódítanak, de nekem ezek kilőve, mert 160 cm-vel igazán szörnyen festek bennük, a kurta lábaim tacskó méretűvé sorvadnak annak viselésétől. Marad a klasszikus fazon. Ezt a darabot télen vettem, nagyon sokat viseltem is, mivel ugyanolyan könnyen varóriálható, mintha fekete, vagy szürke lenne. Egy bajom van csak vele, jobban szeretem a két gombos blézereket, elegánsabbak, így ha legközelebb vásárolok ilyen ruhadarabot, akkor sarkalatos szempont lesz. 



A kék-fehér csíkozású darabok pirossal kombinálása tengerész hatást kelt, igen ám, de nem ennél a szettnél, mivel a kék árnyalata inkább acélos, valamint a blúzon megjelenek párhuzamosan fekete csíkok is. Eszmei értéke is van ennek a darabak számomra, mivel anyukám szekrényéből került hozzám, imádom a retró és vintage darabokat kombinálni új ruhadarabokkal. 

A piros blézerhez színben harmonizáló szintén vörös táskát választottam. Ezt az agyon terhelhető kiegészítőt a laptopom hurcolására is használom, mivel hatalmas a belső tere. 



A farmer egy egyszerű indigókék darab, ami mindennel remekül mutat, igazi basic, nálam a szekrényben négy darab sorakozik a bevetésre várva.

A magassarkú bokacsizmát számtalan alkalommal láttátok már szettekben, így nem pazarlok rá szót, remek vásár volt annó, a vastag saroknak köszönhetően nagyon kényelmes és nőies. 



 Smink:

Alapozó: Estée Lauder Double Wear
Púder: Pupa Like a doll
Kontúr: Makeup Revolution por állagú  kontúrszett

Highlighter: Pupa 
karácsonyi kiadása
Szemöldök: Essence szemöldök formázó szett
Rúzs: Miss Sporty


OUTFIT

Kabát: H&M
Blézer: Orsay
Blúz: Vintage
Nadrág: Levi's
Cipő: H&M
Táska: Orsay

Illusztrációkat készítette: Győző Éva
Fotók: Hegedüs István

Hogy tetszik Nektek a szett? Még viseltek blézert? Hogy álltok a tüzes színekkel?