2016. április 15., péntek

Maximális fényvédelem és szép arcbőr-Eucerin CC krém

Nem is olyan régen érkezett az Eucerintől egy CC krém, aminek egyik tulajdonsága nagyon kell Nekem mostanság, ez pedig a maximális fényvédelem, ugyanis kémiai hámlasztót kezdtem el használni, tesztelni. A pattanások után marad foltokat el szeretném tüntetni, ilyenkor pedig nagyon fontos a fényvédelem és az 50 faktoros védelem szükséges. Emellett pedig szerintem arra vagytok legkíváncsibbak, hogy hogyan fed, hidratál és mennyire fényesedik ki. Erre mind-mind választ kaptok a posztból.




Eucerin® Sun színezett napozó krém arcra FF50+
Ásványi színpigmentekben gazdag összetétele természetes napbarnított külsőt, egységes arcszínt és matt külsőt eredményez. Speciálisan az érzékeny arcbőr igényeire lett kifejlesztve, akár lézeres és hámlasztó kezelés után is alkalmazható. Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt és a bőr idő előtti öregedését.
     Véd a napégéstől és a napsugárzás okozta bőrkárosodástól
     Magas, 50+ faktoros fényvédelem
   Egységes, természetes napbarnított arcszínt eredményez
   Matt arcbőrt eredményez
   Érzékeny bőrre kifejlesztetve
   Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt
   Küzd a bőr idő előtti öregedésével
        Ideális sminkalap, könnyed textúrája azonnal beszívódik
          Illatanyag- és parabenmentes
50ml, ajánlott fogyasztói ár: 4.290 Ft
Fontos, hogy a fényvédő termékek használata már tavasszal is, az első napsugarak megjelenésétől javasolt!
Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

TESZT

Már teszteltem Eucerin CC krémet, ami öregedés gátló formulát tartalmaz, azóta is előszeretettel használom, sőt egyik barátnőm a poszt hatására megvásárolta és imádja (ez megerősít, hogy nem csak nekem, az én bőrtípusomnak felel meg). Ebből fakadóan mindig többet és többet várok a márkától.

A csomagolása pumpás, ami a lehető leghiginékusabb és legkellemesebb adagolású. Egyszerű technika mégis nagy figyelmesség, luxus érzet a tégelyes kencékhez képest. Bőven elég mennyiség fél pumpányi az egész arcra és nyakra, ebből fakadóan eleinte túlzásba estem, de így se lett maszk hatás, meg rémes végeredmény. 



A színe (Dakota) nekem tökéletes, púderrel kicsit világosabbá tudom varázsolni, így most és nyáron is megfelelő lesz. Ugyan nekem inkább rózsaszínes tónusú a bőröm, de jobban állnak a sárgás tónusú alapozók és CC krémek (ez fura de ez van).Tényleg nap csókolta a hatása felkenés után, természetes, de lebarnult a végeredmény. Egységesen eloszlatható.

Állaga nagyon krémes, inkább hidratáló krémre hasonlít. A fényvédő miatt kicsit nehezebb krém, így mattitani szerintem érdemes felkenés után. A T zónám sajnos hamar kifényesedik (nem vészesen), így ha ezt kenem fel akkor jobb, ha viszem magammal a Blotterazzi.

Fedése közepes fedésű alapozóval vetekszik, bőrszínnek megfelelő színű púderrel fixálva pedig abszolút közepes, ami még a CC krémeknél is ritka.

A fehér bőrű, leégésre hajlamos leányzóknak nagyon ajánlom, illetve olyan időszakokban, amikor hámlasztunk, hiszen ilyenkor nagyon fontos a fényvédelem. 30 faktor az alap ajánlása a legtöbb bőrgyógyásznak télen-nyáron.

Nekem a normál bőrömet zsírosítja, hamar kifényesedik tőle, de a szárazabb bőrűek szeretni fogják. A fent említett módokon enyhíteni tudok ezen a fényesedésen, így azért könnyedén tudom használni, illetve utóbbi időben sminkalapként is kipróbáltam és remekül megfogja az alapozót. Az Estée Lauder Double Wear bőrszárító hatását pedig kiüti, együtt használva tökéletes bőrt érek el, ami nap végére se fénylik, vagy szárad. 

Ti milyen CC krémet használtok, vagy milyet próbáltatok? Van kedvenc terméketek az Eucerintől?