2017. június 7., szerda

Hidratáló primer gyöngyök-BIELENDA

Ezer éve tervezem ennek a posztnak a megírását, mivel ez a Bielenda sminkbázis első használatnál már belopta magát a szívembe és azóta is különleges helyet foglal el. Tudjátok, hogy nagyon oda vagyok a Nivea After Shave balzsamért és nem is igazán izgatott más termék primerként, elégedett voltam a pasi kencével. Mostanra viszont szinte teljesen áttértem erre a három árnyalatban kapható gyöngyös hidratáló termékre. 




Amit a márka ígér:

Bielenda - Pearl base/Lumiere base/Bronse base

Különleges rózsaszín/gyöngyház/bronz pigmentgyöngyöket tartalmaz, amelyek kaviár - és alga kivonatban, tripeptidben és trehalózban gazdag, egy könnyű gélben.

Javítja a bőr színét, üdévé, természetessé és fiatalossá varázsolja azt.


Már a leírása is szuper, hiszen hidratáló termék, ami egyben tökéletes sminkalapként hirdeti magát. Nagyon drága termékeknél láttam eddig csak ilyen gyöngyös megoldást, ami szerintem nagyon mutatós, ebben ráadásul kaviár kivonat és alga is található. Alapból ad egy fényt és egy árnyalatot az arcnak, mivel fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz. Még nem próbáltam a MAC Strobing krémét, de szerintem az is hasonló.

Csomagolása elegáns, arany pumpás adagolóval ellátott és hát a gyöngyöknek köszönhetően szuper cuki. Ezek apránként nyomódnak szét, így a termék elfogytáig folyamatasosan jelen vannak és optikai élményt nyújtanak. 


Géles, ragacsos az állaga, nagyon hasonlít a fentebb már emlegetett Nivea borotválkozás utáni kencére.

Remekül hidratálja a bőrt, eltünteti a száraz részeket, az illata pedig kellemes, enyhén parfümös, nőies. Érdemes még a ragacsos teljesen be nem szívódott termékre felvinni az alapozót, így egybeolvad és sokkal tartósabbá teszi a végeredményt. Ráadásul ad egy természetes ragyogást a bőrnek. A bronzosat a nyár beköszöntével előszeretettel használom no makeup napokon is.
Leggyakrabban a rózsaszínes után nyúlok, ez abszolút felfrissíti a fáradt, fakó bőrömet, felér egy alvással. Amúgy a termékeket bőrápolóként is lehet használni, sőt a nappali krémet simán kiválthatják. Én csak egy kis c vitaminos szérumot és ezeket használom reggel és nem szárad ki sehol a bőröm, friss és üde marad. 

Az alapozót tartósabbá teszi, illetve remekül működik BB és CC krémekkel is. Talán a zsírosabb bőrűeknek lehet gond a kifényesedéssel, mivel a hidratálásának köszönhetően a bőr hamarabb csillog a T zónában. 

Egy üveg nagyon sokáig elég, mivel borsónál is kisebb adag az egész arcon és nyakon szétteríthető. Ahogy a swatchokon látszik amikor kinyomjuk ilyen szemcsésnek tűnik, de ezek a pigmentek, amik egyenletesen terülnek el. 

KedvencKrémem Webshopból tudjátok megrendelni
Ára: 3960 Ft/30 g


Mivel tud többet, mint más primer? Nos nagyon hasonló a Nivea After Save balzsemhoz, de sokkal jobban hidratál, amolyan egy csapásra két legyet termék. Gyakorlatilag egy könnyű nappali krémet kapunk primerrel házasítva.