2017. szeptember 3., vasárnap

Ki mondta, hogy nem sportolhatsz sminkben?-PUPA Sport Addicted

Őszi fogadalmam, hogy sportolni fogok aktívan, így nem is jöhetett jobbkor a Pupa Sport Addicted kollekciója. Ráadásul a legnagyobb kánikulában, 35 fokban tudtam tesztelgetni ezeket a termékeket, így abszolút kemény megpróbáltatásoknak voltak kitéve. ezek a kozmetikumok. Egyik darab az öcsém kedvence lett és nyugi nem a szempillaspirál. :) 



Amit a márka ígér:
Sport Addicted a Pupa azoknak a nőknek kifejlesztett exkluzív termékcsaládja, akik még sportolás közben sem mondanak le arról, hogy tökéletesek legyenek.

Az izzadtságnak és a víznek ellenálló, elengedhetetlen smink termékek, arcra, szemre és az ajkakra; tökéletes a természetes, kényelmes és rendkívül tartós kinézet megvalósításához. A smink hibátlan marad akkor is, amikor az izzadtság fenyegeti az eredményt.

Specifikus, a bőr ápolásához kifejlesztett termékek, mely a fizikai tevékenység során kiszárad és elveszíti az ásványi anyagokat. Cél: edzés közben és után a komfortérzet megtartása, enyhülés és a sportolás által okozott fáradtság utáni gyors helyreállás lehetővé tétele.


SMINK FIXÁLÓ SPRAY
Amit a márka ígér:

Vizes alapú, könnyű és friss, innovatív textúrájú rögzítő spray. Észrevétlen filmréteget hoz létre, mely tökéletesen, egyetlen mozdulattal rögzíti a sportolásnak ellenálló arc sminket.
*30 önkéntes, sportoló nőn végzett klinikai teszt.

TESZT

A csomagolása egy dobozból és egy kis szórófejes adagolóból áll. Kis helyen elfér, így mindig magunknál tarthatjuk, praktikus, kézreálló. Remekül porítja a terméket, így egyenletesen lehet felvinni a fixáló anyagot a sminkünkre.

Az utóbbi hetekben még volt lehetőségem tesztelni igazi kánikulában és más termékekkel. Mivel ezen termékek önmagukban is eszméletlen tartósak, vízállóak, így nem tudtam volna rendesen lemérni, hogy mit is nyújt maga a smink fixáló. Jelentem jelentően növelte a legrosszabb sminktermékeim tartósságát is, így működik. Minőségi termékeket pedig lerobbanthatatlanná varázsol. Sajnos a kifényesedésen nem segít, de ezt nem is ígéri.

ARC ÉS TESTFRISSÍTŐ PERMET


Amit a márka ígér:

Vízi Menta kivonattal és Ásványi anyagokkal dúsított természetes spray az arc- és test bőrének sportolás közbeni frissítéséhez és hidratálásához.

TESZT

Nagyobb kiszerelésű frissítő spray, ami szintén jól porítottan engedi ki magából a folyadékot, ami ténylegesen hűsít. Hidratáló hatása nagyon jó és eszméletlen kellemes érzés a bőrnek. Kellemes mentolos illata van, ami a kánikulában is feldobta a kedvemet és könnyebben éltem túl a megpróbáltatásokat. Hajnali futásokhoz is jól jött (igen rászántam magam az utóbbi időben). :)


BRONZER



















Amit a márka ígér:

Könnyű és selymes textúrájú, ultrakönnyű és könnyen felvihető, illetve árnyalható Kompakt púder. Minimálisra csökkenti a bőr apró esztétikai hibáit a sportolás közben is tökéletes bőrszínért.*

*30 önkéntes, sportoló nőn végzett klinikai teszt.


TESZT

Csomagolása a többi Pupa púder, highlighter méretével egyező, így szépen egymás mellé sorakoztatható. A trendkiadás mintáját kapta külső borításnak, míg belül ey minőségi tükör áll a rendelkezésünkre.

Én púderként használtam, mivel a nyári színemnek világos lett volna bronzerként. De végre lett egy jó árnyalatú púderem, ami hideg tónusú. A kreol bőrű lányok ugyanúgy küzdenek a smink színek megtalálásával, mint a fehér bőrűek,  ugyanis nekünk túl világos a legtöbb alapozó és púder. Az alapozók színén pedig púderrel, bronzerrel tudunk korrigálni (jó már vannak alapozó sötétítők is, de na).




KORREKTOR



Amit a márka ígér:
Azonnal korrigál bármilyen típusú esztétikai hibát, hibátlan marad sportolás közben is. A textúra abszolút könnyedséggel és komforttal tapad a bőrhöz, tartósságot biztosítva sportolás közben is.*

Nagyfokú fedés és természetes, ragyogó hatás.

*30 önkéntes, sportoló nőn végzett klinikai teszt.



TESZT

Másik nagyon nagy kedvencem ebből a kiadásból a korrektor, ami az egyik legszuperebb, amivel valaha találkoztam szem alatti területre. 
Csomagolása szintén szürke pöttyös, fehér alapon és megjelenik a pink felirat. Az applikátor nyele megfelelően hosszú a kényelmes használathoz, maga az applikátor, puha, bolyhos, kényelmes formájú, nem túl nagy. Szépen egyenletesen lehet vele felvinni a világosítandó területre a szem alá, orcára orr köré, homlokra ás állra a terméket. 

Nem túl híg, nem túl sűrű az állaga, fedése pedig erős, akár kisebb bőrhibákra is kiváló lesz. Szem alatt enyhén begyűllik a ráncba, ha nem várjuk meg, hogy megszáradjon, de ez megelőzhető egy vékony réteg púderrel. Lerobbanthatatlan termékről van szó önmagában is, de púderrel edzésen sem kell kímélnünk magunkat. Jó fedésének köszönhetően a karikás szemekre tökéletes, anyukám erősen győzköd hogy adjam neki, de inkább beszerzek neki is egyet. :)





VÍZÁLLÓ SPIRÁL


Amit a márka ígér:

Úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon az izzadtságnak és a víznek, tökéletes marad bármilyen sporttevékenység során.* Tökéletesen megrajzolt és definiált szempillák az első felvitel után. A második felvitelt követően a méret intenzívebbé és nagyobbá válik, tökéletesen elválasztva egymástól az egyes szempillákat.




TESZT

A keféje homokóra alakú, kényelmes nagyságú, könnyű használni, nem keni vele össze a rejtett szemhéját sem az ember. Ez a termék lett a legnagyobb kedvencem, tényleg vízálló, így nem kell izgulni, hogy elkenődött e, lefolyt, vagy pergett. 

Egy rétegben szép természetes, de fekete pillákat lehet vele festeni, két rétegben már vastagít, tömöttebbé és picit hosszabbá is teszi azokat. De persze ne várjunk műszempilla hatást tőle, mert ezt nem erre találták ki. Lemosása kicsit macerás, mint minden vízálló spirálnak, idő és egy olajos bázisú lemosó kell.





VÍZÁLLÓ SZEMCERUZA


Amit a márka ígér:

Sportolás során is extrém tartósságú automata szemceruza*! Puha textúrája és magas pigmentációja azonnali és telt szín kibocsátást biztosít. Könnyen felvihető és rendkívül gördülékeny.








A ceruza négy árnyalatban kapható és kétségtelenül vízálló. Kitekerős a csomagolása, így nem kell hegyezéssel kínlódni, szerencsére nem a törékeny és túl puha fajta, így nem történnek balesetek. Ezzel a Pupa bebizonyította, hogy lehet szuper ceruzát gyártani, ami a vízvonalba is jól fog és lerobbanthatatlan. Első pár másodpercben felvitel után még satírozható is, de sietni kell ezzel. 

A lemosás csakis olajos lemosóval fog menni, vagy olajokkal, így viszont egyértelmű, hogy az izzadságnak fittyet hánynak. :)


AJAKÁPOLÓ

Amit a márka ígér:

Puha és hidratáló textúrájú ajakbalzsam, mely teljes könnyedséggel olvad el a teljes komfort érzethez sportolás közben is.

TESZT

Az ajakápoló viszont nem hagyott bennem mély nyomot, sőt nem is lelem már két hete. Ígéreteit beváltja, három árnyalatba kapható, hozzám a legvilágosabb, színtelen került (legalábbis rajtam nincs színe). Csomagolás, kialakítása jó, de amúgy semmi extra. Sőt őszintén szólva nem is érzem szükségesnek a sport kollekcióhoz. 


SPORTOLÁS UTÁNI TUSFÜRDŐ ÉS TESTÁPOLÓ GÉL



Amit a márka ígér:

SPORT ADDICTED ANTI-FATIGUE SHOWER GEL COLD EFFECT - INSTANT RELIEF


Azonnali enyhülést kölcsönző és a fizikai tevékenység által okozott fáradtság érzést enyhítő Gel Doccia Defaticante.

orsmenta illóolajjal és frissítő hatóanyagokkal dúsított Gel Doccia Defaticante. "Hideg hatásának" köszönhetően azonnali enyhülést kölcsönöz és enyhíti a fizikai tevékenység által okozott fáradtság érzést. A színes karabinerrel záródó puha csomagolás praktikus és lehetővé teszi, hogy a tusoló gélt mindig magaddal vidd.
SPORT ADDICTED REFRESHING AND TONING CRYO-GEL FAST RECOVERY AFTER SPORT

A tonizáló, frissítő hatású Crio gél elősegíti a sportolás utáni gyors helyreállást.

Menta és Eukaliptusz illóolajokkal dúsított, frissítő tonizáló Crio Gél, mely elősegíti a sportolás által okozott fáradtság érzés utáni gyors helyreállást. A színes karabinerrel záródó puha csomagolás praktikus és lehetővé teszi, hogy a tusoló gélt mindig magaddal vidd.



A csomagolásuk engem sportitalokra emlékeztet, mivel puhák, így minden cseppet ki lehet belőlük a végén passzírozni, ötletes. Praktikusságát fokozza a pink karabiner, amivel mindenhová fel lehet akasztani, ez egy edzőtermi zuhanyzóban kifejezetten jól jön.

Mindkét termék jól hűsít, agy hatalmas kedvencemmé váltak a nyáron, sőt az öcséim is lelkesen használták, oly annyira, hogy már a végét járja a tusfürdő.

A gél nagyon gyorsan beszívódik, élénkít, így egy fárasztó edzés után igazi kávé a testünknek. Még sosem használtam ilyen terméket, így összehasonlítási alapom nincs, de az biztos, hogy eszméletlen kellemes és tényleg ad egy löketet a nap további részéhez, abszolút érzem a regeneráló hatását.


Összességében szuper kis termékcsalád, ami szerintem sokak kedvence lesz. Sminkek tekintetében a korrektort, szempillaspirált és szemceruzát is lelkesen ajánlom, a bronzert pedig kreol bőrű társaimnak akár púderként is javaslom. Az ajakír kihagyható, ahogy a testpermet is nélkülözhető, de amúgy jó kis termék. A sminkfixáló viszont marad a napi rutinomban jó ideig. :)


Javaslom mindenkinek, hogy a Pupára ne csak úgy tekintsen, mint egy sminkmárkára, mert bőrápolási és kozmetikai vonalon is kifejezetten erős. Még mindig kedvenceim ennek az olasz márkának a testápolói és a masszázs termékei.

Sportolásra fel, télen szülteik a bikini alak, amihez már érdemes az erőnlétünket fokozni ősszel. :) Jöhetnek a hulló falevelek közti reggeli futások és még a kellemes langyos időben a kültéri kardió edzések. :)

Mit szóltok ezekhez a termékekhez? Ti szoktatok sminkben sportolni?