2017. október 28., szombat

Megigéző őszi kollekció-IsaDora

IsaDora az egyik nagyon szeretett márkám, aminek a minősége iszonyú jó szokott lenni. Az őszi darabok ismét szuperül festenek, sőt egy nagyon izgalmas szabályozható mérető spirállal is előrukkoltak. 







Amit a márka ígér:

Krémesen bársonyos, a bőrrel szinte egybeolvadó textúrájú szemhéjpúder-paletta, mely extra tartós viseletet (+12 óra) biztosít. Intenzív, pigmentált árnyalatokkal, melyek kifogástalanul satírozhatóak és rugalmasan puha, finom réteget képeznek a bőrön (liquid powder technológia). Illatanyag-mentes.










TESZT


A négyes paletták szerintem az egyik legjobb választások abban az esetben, ha utazós neszesszert, vagy mindennapi kompakt megoldást keresünk. A füstös sminkhez ugyanis szükségünk van egy világos barnára és egy sötétebbre, illetve egy highlighter színre. Ebben pedig egy sötétszürke is helyet kap, így aztán legalább 3 tökéletes smink varriációt tudunk alkotni a mindennapokban, de akár az esti szórakozáshoz is.

Nagyon szépen pigmentált és szinte tényleg bársony állagú, majdnem krémes. Ujjal is gyönyörűen el lehet dolgozni, de ecsettel is ügyesen lehet satírozni. Primerre kenve érdemes egy átlátszó, vagy világos púdert alá tenni a könnyebb satírozhatóság érdekében.


Strech Lash Szempillaspirál


TESZT

Legizgalmasabb spirál szerintem a hattyúnyakú megoldás után. Ennek az a különlegessége, hogy a kupak végén van egy tekerő, amivel állítani lehet a spirálkfe hosszát (!), így belőhetjük, hogy a mi szemméretünkhöz mely méret a legideálisabb. Én még azt tapasztaltam, hogy nagyobbra hagyva hosszít, míg kisebbre véve dúsít, így gyakorlatilag, ha két rétegbe visszük fel egymás után, akkor drámai pillákat érhetünk el. A kefe nem vesz fel túl sok festéket, kicsit cicafarkazik a kefe végén, de ez az oldalán lehúzható. Szilikon keféjű spirálokat kifejezetten kedvelem ez pedig komoly varázslatra képes, illetve csodásan elválasztja a pillákat egymástól. Nem csomósít és nem is pereg a nap folyamán. Rejtett szemhéjra ici picit képes feltapadni, de minimális más spirálokhoz képet. Lemosni olajos lemosóval ajánlom, mert ragaszkodó.


Nagy méretre állítva

Kis méretben

Folyékony krémes rúzs


Csomagolása szokásos IsaDora, applikátora kényelmes, puha és szépen lehet vele venni az íveket. A termék színe elképesztően gyönyörű mély bordó barnába hajló, szinte alvadt vér szerű. Állaga nagyon krémes, engem a szájfényekre emlékeztet, de ennek krémes a finishe. Nekem túl krémes is az egész és az ajkaimat, ha összeérintem, akkor egy csíkot képez, ami elég zavaró, szerintem tudjátok miről beszélek. Tartóssága jó, bár nyilván nem bír ki egy pörköltös ebédet, de az ivást jól viseli.



Wonder Nail


Amit a márka ígér:

Különlegesen hosszan tartó és gyorsan száradó extraszéles, az egész körmöt befedő ecsettel, az ecset minden egyes sörtéje úgy van kialakítva, hogy ne legyen csíkos a felkent körömlakk. Hipoallergén formula. Illatanyag-mentes. Klinikailag tesztelt.









TESZT

Csomagolásáról már írtam más posztokban, nekem annyira nem izgis e tekintetben ez a lakk. Viszont nagyon bejön ez az őszi színjátszós bordó árnyalat, amiben aranyos fényt is felfedezek. Gyönyörűen fed egy rétegben és egyenletes, enyhén csíkoz. Második réteg viszont bámulatossá teszi. Rengetegen kérdeztétek videók után, hogy melyik márka.

Tartóssága is remek, 4-5 napig is bírja, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem akkor, ha az ember naponta többször elmosogat, vagy ha halloween sminkeket készít. Így akkor vetem be, amikor tudom, hogy nem veszem túlzottan igénybe a kezem, a körmeimre nem kerül semmi vegyszer. 




Összességben ütős és bordó lett az új kollekció, ami jól prezentála az árnyalatokban rejlő lehetőségeket. A szempillaspirál lett a nagy kedvencem, ebből a másik 3 színt is elfogadnám. Másik szuper darab a körömlakk, amit lépten nyomon megkérdeznek, hogy milyen márka.
A rúzs nem nekem való, túl krémes és zavar az ajkamon megjelenő csík.