2017. november 1., szerda

Arany rózsa krém, ami többfunkciós a számomra-HerbaDoctor

A Herba Doctor termékeit tavasszal ismertem meg és azóta szerves része az arcápolási rutinomnak az Arany Alma kréme. Ősszel a cég ismét egy Magyar Termék Nagydíjat szerzett, az átadásra pedig engem is meghívtak és több kozmetikumokkal és vitamin készítményeikkel megleptek. Eljött az idő, hogy beszámoljak az Arany Rózsáról, amit független szakmai zsűri díjazott.






Amit a márka ígér:

Gyorsan felszívódó éjszakai arckrém, alpesi rózsából kivont növényi őssejttel és emelt hyaluronsav tartalommal. Emellett tartalmaz még gyógynövényeket, értékes bőrtápláló gránátalma olajat, sheavajat, 24 karátos aranykolloidot.  A termék Q10 koenzim tartalma segítheti a bőr megújulását, amíg Ön alszik. Rendszeres használata csökkentheti a finom barázdák és ráncok mélységét, bőre élettelibb és feszesebb lehet. Parabén és mesterséges színezőanyagoktól, parfümtől mentes.

TESZT

A csomagolása tégelyes, így spatulát kell használnom hozzá, mivel nem szeretném, hogy elszaporodjanak benne bacilusok, amik esetlegesen a kezemről bekerülnek. A design nagyon tetszik, gyönyörű a grafikája. Maga a krém egy éjszakai hidratáló, ránctalanító, ami kicsit testesebb, de mégis remekül és maradék nélkül beszívódik, emiatt a tulajdonsága miatt én néha kézkrémként is bevetettem, ugyanis extrémen elkezdett itt-ott száradni a kézfejem.

Remek hidratálás mellett észre kellett vennem két hét után, hogy a szemkörnyékemen és a homlokomon is simultak a ráncok, amik a bőrszárazságtól alakultak ki, egy hónap után sokkal jobban festett az összkép és megvonásos szakasz után végleg ennek a terméknek a számlájára írtam ezeket a pozitív változásokat. 


Összetevők között körömvirág kivonat, shea vaj, szőlőmagolaj, citromfű kivonat, gránátalmaolaj, ázsiai gázló olaj, homeostatine, hialuronsav, levendulaolaj, árnika kivonat, kamilla kivonat, Q10, rózsa őssejt,  csupa szuper összetevő, amik a sebgyógyulást is segítik, így a pattanások utáni hegesedést is gyorsítják, illetve minimlizálják a nyomukat. A hialuronsav kollagéntermelést fokozza és a növényi őssejtek pedig szerintem a jövő fő kozmetikai összetevői lesznek. Seavaj és a szőlőmagolaj pedig remekül hidratál és ránctalanít. Szemkörnyékre is simán jól működik, én amúgy se szoktam külön szemkörnyékápolót használni. Természetesen minden termékük állatkísérlet mentes, sőt vegán, emellett pálmaolaj mentes.

Mindenkinek ajánlom, akinek száradásra hajlamos a bőre, illetve szeretné megelőzni a bőre ráncosodását. Egy jól felépített bőrápolási rutin egyik alap kréme lehet az esti rutinban, de nekem például az ekcémás bőröm utókezelésére is remekül bevált. 

Itt találod a termékeiket: https://herbadoctor.com/

(nem szponzorált tartalom)