2017. november 22., szerda

Őszi Pupa Privée kollekció

A Pupa alap termékei piros ezüst színben pompáznak, ám a limitált kollekciós darabok mindig csodálatos, különleges csomagolást kapnak, amit garantáltan senki nem tud kidobni. A mostani Collection Privée lila kígyóbőr hatású kiadása lélegzetelállító, de a beltartalma még lenyűgözőbb. Új textúrák által még szuperebbé vált a márka, imádom hogy folyamatosan fejlesztik a termékeiket és haladnak a korral. Ár/érték tekintetében messze veri a drogériás márkákat s sok nagy high end kategóriás mamut céget. 



Márka leírása a kollekcióról:

Meleg és gazdag színek, mélybarna és bordó árnyalatok, melyek a bronz és a méz borostyán színárnyalataihoz közelítenek. Pupa a 2017. évi Őszi Kollekcióhoz egy modern stílusú, vintage "beütésekkel" kihangsúlyozott sztárt fedez fel.





 Collection Privée Highlighter - 001 Collection Privée (5190 Ft)



Amit a márka ígér:

Megvilágítja és kiemeli az arc kiemelkedő területeit értékes, aranyozott visszaverődésekkel.
A könnyű és selymes textúra gyorsan olvad az arcon, új háromdimenziós hatást kölcsönözve neki.





Teszt


A Pupa termékei közül a highlighterek a gyengéim, ezekből mindet megtartottam eddig és láss csodát mindegyikmás és más árnyalatú, de mind a hétköznapi hordható színek közé sorolható. Abszolút ennél a terméknél is észrevehető a minőségbeli javulás, látszik, hogy folyamatosan fejlesztik és messze ver szinte minden márkát. 

Meleg tónusú arany szín kiváló őszre, itt visszaköszön a vintage, mert annyira nem ordító színről van szó.Szépen építhető,mégis azoknak ajánlom, akik a visszafogott highlighterekre esküsznek, illetve akik hajlamosak túlzásokba esni, de ezt igyekeznének elkerülni. Abszolút nem porzik, az állaga krémes szinte és remekül eldolgozható ujjal is. Szerintem most ennél a kollekciónál találta el a márka igazán az állagban a tökéleteset, nem tudom lehet e ezen még bármit is fokozni. Nem csillámos, sőt olyan selymes egységes, hogy nem emel ki semmilyen bőrhibát, ráncocskát. Ajánlom akár idősebbeknek is, mert gyönyörűen egybeolvad a bőrrel, így fiatalos megjelenés eredményez. 



Collection Privée Eyeshadow - 001 Luxury Copper, 003 Exclusive Burgundy (2890 Ft)



Amit a márka ígér:

A tekintet 3D térhatású, új, sokoldalú fénnyel ragyog. Váratlanul krémes állagú, kompakt textúra, mely elolvad a szemhéjon és tiszta gyöngy hatású, abszolút színnel ajándékoz meg.



Teszt 

Rengetegszer példálózok a Pupa monóival, amiket szintén lelkesen gyűjtök, mivel szuper pigmentáltak. Ez az új kiadás viszont semennyire se porzik, ilyet pedig még sosem láttam. Tökéletesen felveszi bármely ecset és le is adja a megfelelő területre. Zseniálisan lehet satírozni a már-már krém állagú festéket. 





A textúra leírhatatlanul tökéletes, bár a videóban láthatjátok, hogy milyen gyorsan és egyszerűen sminkeltem vele és hogy hüledeztem. A bronz-réz árnyalat csak úgy ragyog, míg a sötét barnás burgundiba hajló remek alapot ad, mélyít. 




Collection Privée Made To Last Definition Eyes - 206 Exclusive Burgundy (2590 Ft)

Amit a márka ígér:

Új generációs automata szemceruza. Precíz vonal rajzolás, intenzív szín, végtelen gördülékenység. Végül végtelen lehetőség a szemek megrajzolásához. Puha és könnyen felvihető, vízálló, a tartós, telt színű szem sminkért. Hegye visszahúzható, beépített ceruzahegyezővel.

Teszt


Lerobbanthatatlan ceruzát keresel, akkor csakis a Pupát tudom ajánlani, ezeket lemosni nehéz, de tuti nem kenődnek el a nap folyamán és nem tűnnek el. Különlegessége ennek is az, hogy eszméletlen krémes, de mégis jól kontrollálható,pár percen át el is lehet szépen egyenletesen satírozni, majd ahogy megszáradt már meg se moccan. Amúgy egy csodálatos enyhén bordós, de inkább csoki barna, nem is tudom, de izgalmas árnyalat, ami mindenkinek jól fog állni. 


Collection Privée Made To Last Lip Duo - Exclusive Burgundy (3290 Ft)






Amit a márka ígér:
Vinil hatású ajakrúzs: telt szín és maximális csillogás. A rúzst 2 lépésben kell használni: először a tartós intenzív színt, majd a fedőréteget az ajkak hidratálásához és az ultra fényes latex hatás eléréséhez.








Teszt


A kétvégű rúzs-szájfény kombók több márkánál is megjelentek, ezzel a rúzsozás új dimenziója jelent meg, mivel a matt ajkakat bármikor fóliafényességűvé, vizessé tehetjük. A két textúra merőben eltér. A krémes rúzs teljesen mattra szárad rövid idő alatt, de ebből kell két réteg a foltmentes és igazán mély vibráló színhez. Erre kerül rá a nagyon könnyed állagú, de krémes és nem ragacsos szájfény. Eszméletlen csillogást és teltséget ad az ajkaknak, olyan mint egy instant ajakfeltöltés optikailag. Nem bontja meg ez a komponens a matt krémet, így nem szedi le és nem is színeződik el az ecsetes applikátor. A termék lehetne tartósabb, sajnos evés és ivás kifog rajt, illetve az ajkunk festése előtt muszáj szépen leszárítani azt, hogy tökéletesen megmaradjon belül is. A szín egy nagyon mély lilás bordó, ami kicsit enyhébb színt kap, ha rákerül a fény és bordó irányba tolódik.

Mindkét applikátor tökéletesen használható, de ez minden Pupa ajak terméknél így van. 



Collection Privée Lasting Color Gel - 181 Exclusive Burgundy (1590 Ft)

Amit a márka ígér:
Rendkívül csillogó és gél "plumping" hatást kölcsönző körömlakk, UV lámpa használata nélkül: sokkal praktikusabb a felvitele és...az eltávolítása! Rendkívül pigmentált szín már az első alkalmazástól, egyenletesen felvihető és rekord idő alatt megszárad.
3D térhatású, térfogatnövelő textúra a sima és telt felületű körmökért.
Szuper fényes eredmény. Az eredmény? Hibátlan, plumping hatású körmök. Soha többé nélküle!
A 440 sörtéjű, lekerekített, lapos maxi applikátor optimális felvételt és kibocsátást tesz lehetővé.

Teszt

Most már azt is tudjuk, hogy 440 sörtéje van az amúgy szerintem is tökéletes ecsetnek. Szuperül elterül, egyenletesen adja le a festéket és lekerekített formájának köszönhetően nem kenem össze a körömágy bőrömet. 


SUMMA SUMMARUM




Összegezve a tapasztaltakat a szemhéjpúderek kihagyhatatlanok a kollekcióból, illetve remek választás a highlighter azoknak, aki egy gyönyörű mindennapi árnyalatot keresnek, ami nem emeli ki a bőrhibákat és a ráncokat. A ceruza pedig lerobbanthatatlan, így akinek a hiperpigmentáció és a tartósság szempont, annak egy szuper cerkája lehet. A gyenge pontja a kollekciónak a rúzs, de egy kis trükkel ezen is lehet segíteni, fentebb ugye megosztottam ezt. 

Hogy tetszik Nektek a kollekció? Melyik a kedvencetek?