2017. november 5., vasárnap

Kívánságlista-STREETLIFE WEBSHOP

Szokásomhoz híven újabb webshop kívánságlistát állítottam össze, aminek célja, hogy több internetes oldalt ismerjetek meg és persze örömet okoz Nekem is a nézelődés, az álmodozás. Az utóbbi időben tetszenek a sportosabb, lazább cuccok és ezen apropóból szeretném felturbózni ezekkel a ruhatáramat. A StreetLife oldalon rengeteg edzős ruhadarabot is találhatunk, ami szintén aktuális a számomra, mivel úgy határoztam, hogy ideje komolyan vennem a testedzést, már nem teljesen elég csak a diéta a testem karbantartásához. 






Kord dzseki






Régen anyukámnak volt egy ilyen kordbársony dzsekije, ami nekem nagyon bejött, így örülnék egy ilyennek én is. Az az érzésem, hogy hamarosan visszajön a divatba, addig pedig igazán különleges darabja lenne a gardróbomnak, ráadásul remek átmeneti kabátnak tartom ezt.







Nyáron kiselejteztem a derékban húzott pufi dzsekimet, így ideje nézni egy újat, ez a bordó pedig igazán szuperül festene laza, egyszerű szettekkel. Ahogy elnézem még télen is jó viselet lenne. A webshopban vannak szuper sapkák is, őszintén így ahogy van tetszik ez az összeállítás. 










Botondnak van egy majdnem ugyanilyen flanel inge és régi vágyam, hogy legyen egy hasonló szettünk, amiben aztán készülhetnek remek fotók. A karácsonyi stúdió pedig vadászház hangulatban állt össze, amihez tökéletes lenne ez a koncepció. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a flanel anyag meleg és kényelmes viselet, ami télen nem egy utolsó szempont. Kuckózós ruhadarabnak is kiváló, de laza szettekhez is remekül megállja a helyét, nyári hűvösebb estéken is kihasználható, csípőre kötve pedig egy rövid gatyán is zseniális. 








A tükörbársony az utóbbi egy év új debütáló anyaga, amiből már mindenféle ruhadarabot és kiegészítőt találunk az üzletekben. Én viszont régóta egyszerű basic darabot vadászok, amit ennek a bodynak a személyében meg is leltem. Farmerral, de elegáns kosztüm nadrággal, vagány fémes szoknyával és millió kombinációban el tudom képzelni. A body pedig nem engedi, hogy kint legyen a derekunk, ami nálunk nőknél egy kardinális szempont egészségügyileg. 









Egyszerű alapdarabokból nagy hiányt szenvedtem évek óta, valahogy utálok ilyesmire költeni. Ennek viszont véget akarok vetni, mert nem tudom ezek nélkül viselni az izgalmas, extrémebb dolgaimat. Ez a nude, bézs felső különleges, de mégis basic. A csíkozása mellett a nyak megoldása tetszik kifejezetten.










Zenekaros póló minden mennyiségben, ha a street fashion divatot nézzük. Nekem ennél sokkal többet jelentenek ezek a felső, ugyanis ezeken nőttem fel, rock fesztiválokra jártam és a mai napig hallgatom ezeket a zenekarokat. A kordzsekivel és a kockás inggel ugye milyen menő lenne? :)








Houston baj van! Kell egy ilyen póló, vagy pulcsi, még nem döntöttem. Szerintem ez is egy olyan felső, amit rongyosra tudnék hordani és milyen klasszul festene a pufi dzseki kombóval és egy izgalmas szoknyával. 









Sosem volt még ilyesmi pulcsim és sosem gondoltam, hogy tetszeni fog. Anyukám nagyon örül annak, hogy lazábban öltözök, mindig mondta, hogy ahogy idősödök majd be fog jönni a sportos vonal is. Nos ebben is igaza lett. Morfondíroztam, hogy miért is vonakodtam ezektől, azt hiszem az lehetett a fő oka, hogy a basketball sapik rémesen állnak, így leírtam a melegítő jellegű dolgokat is. Tény és való, hogy mackó nadrágban nem mennék az utcára, de ezt a pulcsit szintén sok darabommal viselném lelkesen. 








Amerikai diákszövetség pulcsit azonnal! Nagyon szerettem volna ilyen felsőt, de amikor csak láttam el volt rontva valami plusz rátéttel, ami számomra már sok volt. Viszont itt egy alap megoldás, ráadásul több színben is megtalálható.









Talán két éve lehetett ilyet kapni a New Yorkerben, de persze nem volt belőle méret, pedig imádom a kendő mintájú megoldást. Simán  edzéshez is el tudom képzelni és így legalább nem az unalmas leggingseket kéne viselnem, de nyáron egy hosszított felsővel is klassz lehet. Egyet ne felejtsetek el a leggings nem nadrág!








Van ugyan pár hátizsákom, de ez teljes szerelem! Nagyon nagyon szeretnék egy ezüst táskát, ráadásul ez tartással rendelkezőnek tűnik. Az összes fent említett ruhadarabbal el tudnám képzelni, de akár elegáns szettekhez is illene. Imádom a feltűnő táskákat és cipőket számomra az ékszereket helyettesítik, amikről az utóbbi években leszoktam. 



Printelt táskát szerettem volna szintén, de sose találtam olyat, ami teljesen fogamra való lett volna. Idén télen kifinomultságot sugallnak a virágmintás darabok sötétebb alapon, őszies-télies színekben. Ha igazán trendi szeretnél lenni ezt választod! Én ezt választanám! Ja és akciós:)

Minden termék linkjét megtalálod a személyes címekre kattinva. 



Nektek melyik a kedvencetek?