2017. november 13., hétfő

Vicces karácsonyfadíszek-Butlers

 Indokolatlan poszt következi, de ideje felvezetni valahogy a karácsonyt és engem is kezd elkapni a láz. Nem is csoda, hiszen már október végén elkezdtek kikerülni a dekorációk az üzletekbe, ráadásul idén is fotó stúdiót rendeztünk a Flower Factoryben. Most pedig ahogy szörföztem a neten szembe jött velem a Butlers egy csomó igazán vicces és giccses karácsonyfadísszel, amit muszáj Nektek is megmutatnom. A webshop szemle sorozatba pedig tökéletesen belefér egy ilyen is, nem is beszélve arról, hogy unikornis trófea is kapható plüssből itt, teljesen őrült fanatikusoknak ajánlom a nézelődést. 



Mennyből az ang... UNIKORNIS




Tavaly az én fámat bazsarózsák díszítették, de milyen jól mutatott volna pár unikornis is mellettük. Mindenesetre, ha kislányotok van, akkor tuti örülne egy ilyen dísznek a fán. 



Flamingó nem csak nyáron



Bizony egész nyáron bármerre kattintottam mindenhol flamingó őrület volt. Szegény szárnyasokat viszont ne száműzzük télen se, így mehet a fára. Ez a jó madár is elfér itt. 









Királynő fájára



Egyszer olvastam, hogy az angol királyi család karácsonykor apróságokkal lepi meg egymást. A királynő például az unokáitól gumikacsát kapott, ami elveszett, így azóta minden évben kap egy újat. Nem tudom vicces családi üzelmek ezek, vagy csak szivatják. Szerintetek? :)




Pompom lány kroki


Ki volt ilyen pihent agyú? Ezen csak nevetni lehet.















Jurassic karácsony

Életem egyik legmeghatározóbb filmje a Jurassic Park, amitől eszméletlenül rettegtem. A mai napig félek miközben nézem, így én simán elfogadnék egy ilyen terápiás dinót a fára. :) őslényekért lelkesedő kis rácoknak pedig mindenképp ajánlom, hogy vegyenek a szülei.








Éljen Anglia

Botond sokáig győzködött két éve, hogy menjünk ki egy kirándulásra Londonba. Életem legjobb útja volt és teljesen beleszerettem Angliába, így szerintem még párszor biztos el fogok ide látogatni. Kint nem vettünk semmi kifejezetten szuvenir szagú dolgot, de egy csipet brit mégis lehetne a fán így. 











Vadászház style
Van pár vadász barátunk, akik szerintem nagyon isértékelnének egy ilyen díszt a fán. De ennél is fel kell tennem a kérdést, hogy ki volt az, akinek ez az eszébe jutott? 











Repül a bálna

Ja nem ez egy tehén. Tényleg nagy az Isten állatkertje és nagyon alacsony a kerítés, mindenesetre ha telepakolnám ilyesmivel a fát szerintem az enyém lenne a legmenőbb ever. Ha gyerekünk lesz beszerzek pár őrült és cuki díszt, mert emlékszem én is hogy oda voltam egy hattyús üvegdíszért kislány koromban. 










 Unod az ünnepi menüt?



Mondjuk én élném, ha szaloncukor helyett hamburgerek lógnának a fán. Mellesleg banános díszt és muffint is találsz a webshopban.




Kiskutya

Cica és kutya dísz is szerepel a repertorán. Nekem ez mondjuk már a mérhetetlen giccs, de tuti van rá igény. 















Bőrönd fétis
Sokan nem tudják, de a doboz mánia mellett rajongok a régi bőröndökért. Ha lesz házunk tuti lesz benne pár régi darab, két hatalmas nagy bőröndöt már vettünk Dániába  és miért is ne lehetne egy bőröndje a fának. Ki tudja mikor szottyan kedve utazni... :)







Jól fésült

Igazán férfias, úriemberes fánk lehetne egy bajusszal, vagy akár többel. Nem olcsók ezek a díszek, de tényleg jól fésültek.












Rock sztár

Az Igazából szerelmet annó a barátnőimmel néztük meg a moziban egy karácsony után, így számomra a rock sztárok (legalábbis a kiöregedettek) kötődnek az ünnephez. No meg volt pár zenész pasim, akik tuti értékelnének egy komplett dobszerkót a karácsonyfán. Ha esetleg a pasitok zenész nézzetek körül, egyedi dísz jó ajándék kiegészítés lehet. Mikrofon is van! :)




Örök kisfúknak, vagy építészeknek

Egy markoló, már meg se lepődök! Bár ha traktor lenne, akkor már rendelném is Botondnak, de azt nem leltem. 















 Házisárkány

Nem egy Süsü, de azért pofás kis sárkány, aki mellé még egy mutatós aranykészlet is jár. Végülis az Unikornisos fára tényleg tökéletes lenne és az idei karácsony egy mesekönyvre hasonlítana.














Kalóz

Baj van a részeg tengerésszel kezdetű nótára rengeteget buliztam, így ez az én személyes kedvencem.Nagyon szeretnék egy ilyen Bárkát, ami a Kikötőbe repítene debreceni  bulizós hőskorom emlékeibe, amikor még a hét tengeren matrózkodtam. Azt hiszem ez az én mesém fő eleme... :)









Lajhár

Nem a Balea fedezte fel a lajhárokban rejlő szuper marketing lehetőséget úgy fest. Igen ez a kis cukiság is lóghatna naphosszat a fádon.












Motort kérek karácsonyra

Nekem vicces szüleim voltak. Nem egyszer, ha valami túl drágát kértem, akkor ilyesmi formába oldották meg. Hát igen egy életre megtanultam, hogy ésszerűen kívánjak.
Melyik dísz lett a kedvenced?

Ha tetszettek a díszek, akkor itt veheted meg >>> https://www.butlers.hu/