2017. november 12., vasárnap

Csipkerózsika termékei-Narüko rózsás termékei

A Narüko márka hazánkban viszonylag újnak számít, hiszem a Szépségcenter nemrég kezdte forgalmazni nálunk. Nyáron kaptam tőlük pár terméket és most ezekről fogom elmesélni a tapasztalataimat. Nemrég kikerült egy fátyolmaszkokról szóló videó a csatornámra, amiben szintén mesélek ennek a márkának a maszkjairól. 




A Narüko márka

NARÜKO ÉJSZAKAI HIDRATÁLÓ GÉL MASZK RÓZSÁVAL ÉS HIALURONSAVVAL


Amit a márka ígér:

Éjszaka folyamán fejti ki nyugtató és hidratáló hatását, így egész napos üde bőrt biztosít
  • Nagymértékben hidratálja a bőrt, vízmegkötő hatásának köszönhetően
  • Serkenti a bőr anyagcseréjét
  • Bőrkiegyenlítő hatású, egyensúlyba hozza a bőr víz-zsírháztatását
  • Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megelőzi az öregedést
  • Fenntartja a bőr rugalmasságát és hidratálja a száraz területeket
  • Minimalizálja a tág pórusokat
  • A száraz, fakó bőr ismét ragyogó és élettel teli lesz
  • Fenntartja a bőr egészségét és javítja a védekező képességét

TESZT

A csomagolása engem a Clinique csomagolásaira emlékeztet. Intenzív pink és fehér kupakos, amúgy tégely, amit nem szeretek, de elég kis kiszerelés, így hamar elhasználja az ember, vagyis nincs sok ideje, hogy elszaporodjanak benne a bacik, vagy a levegő megtegye a hatását.

A termék igazi rózsa illatú, mintha egy csodás rózsába szagolnál pont olyan. Illatmentesség ide, vagy oda, ennek mindenki meg fogja bocsátani, hogy illatosított. Amikor régi könyveket olvasok, akkor ilyen illatot képzelek a fésülködő asztalok köré.

Állaga géles, könnyed és nagyon gyorsan be is szívódik ebből fakadóan. Remekül hidratál és a koreai rutin 7. helyén áll esténkén.


NARÜKO INTENZÍV HIDRATÁLÓ FÁTYOLMASZK RÓZSÁVAL ÉS HIALURONSAVVAL


Amit a márka ígér:

A rózsás és növényi összetevőkből álló intenzív hidratáló maszk, nyugtató hatásával javítja a bőr általános állapotát és 24 órás hidratáltságot biztosít. Speciális CE boosterrel, kollagénnel és peptid4-gyel, üdévé és ragyogóvá teszi a fakó, szürke, fáradt bőrt. Fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és lehetővé teszi a hatóanyagok gyors felszívódását.
Négy összetevő a bőr kondicionálásáért: Hialuronsav – Ezüst rezgőgomba kivonat – Allantion – CE Booster
5 különböző rózsa kivonat: Vadrózsa kivonat – tearózsa kivonat – százlevelű rózsa kivonat – damaszkuszi rózsa kivonat - rózsafa kivonat
  • A hatóanyagok az A és C vitaminokkal sokszorozzák egymás hatását. Hidratáló réteget képez a bőrön, hatékony anti-aging hatású.
  • Ragyogóvá és puhává teszi a bőrt, kiváló sminkalap.
  • Normál, száraz és vízhiányos bőrre
  • Parabénmentes, színezőanyagmentes
  • Állatokon nem tesztelt
  • Környezetbarát újrahasznosított csomagolás (forrás: Krémmánia)



TESZT
Csomagolása szuper cuki, nagyon tetszik a minta és a pink szín. 
Fátyolmaszkoknál sok elvárásom van, lényeges nyilván a látványos hatás, a jó méret, hogy megfelelően átitatott legyen, de ne csöpögjön belőle a szérum. Ennél a maszknál a méret jó, megfelelően kivágott, vagyis minden lyuk oda kerül, ahol szabadon kell hagynia az arcot és szépen elfedi azon részeket, amit hidratálnia kell. Nem folyik belőle a szérum, de két alkalomra elég a maszk, így hűtőben tárolva 2-3 napon belül újra feltehetjük magunkra, vagyis kiadós 700 Ft-ért. 
 Kellemes a maszk, de inkább hidratáló hatását érzékeltem, mint ránctalanítót. A piros részeket a bőrömön lehúzta nyugtatta, így sokkal egységesebb bőrképet eredményezett. Abszolút szuper választás egy extra megjelenés előtt, randi gyorssegélyként. Egy jó bőrápolási rutinba építve pedig csodát tesznek ezek a maszkok a bőrrel. Alapvetően azért szeretem az ázsiai maszkokat, mert a drogériás társaikkal ellentétben, ezekben rengeteg a hatóanyag. Gyakorlatilag egy hónapnyi hatóanyag tartalom is lehet egyetlen maszkban.