2018. április 23., hétfő

Outfit a kényelmes napokra

Mostanság a laza, sportos szetteket is elkezdtem preferálni, igaza lett anyukámnak, hogy ahogy idősödöm ez is beépül a stílusomba. A bőrnadrágokkal mindig is szoros volt a barátságom, ahogy a tornacipőkkel, de új belépő a póló. Valahogy nagyon sokáig idegenkedtem ezektől az alap ruhadaraboktól, sokkal inkább a testhez simuló toppokat viseltem, úgy éreztem muszáj sokat, többet mutatnom. Ez változott és rengeteg mintás, feliratos pólót vettem az utóbbi hónapokba.




Emlékszem az első bőrnadrágomra, amit amikor megvettem még nagyon nem volt elterjedt, mindenki megbámult benne. Egy év elteltével persze mindenki viselte, így elég sok szépséget szereztem be, de azok azóta sorra tönkre mentek. Télen vettem egy izgalmas darabot, ami aztán konkrétan varrás mellett perforálódott, erről egy videó is készült. Nagyon vágytam egy új műbőr darabra, így amikor megláttam a Bonprix oldalán tudtam, hogy meg kell vennem.
Ez a nadrág tisztességesen van varrva, minőségi anyagból készült, sőt még picit vastagabb is, így télen, ősszel is viselhető. 



Méretben kisebbet kellett volna választanom, de szerintem így is simán vállalható, egy öv viszont nem árt a megfelelő hatás érdekében. A póló egy Tommy Hilfiger másolat retró darab másolat. Nem szoktam viselni koppintást, de ezt már nem gyártják tudtommal, így retró feeling miatt rendeltem meg  és bizony nagyon megszerettem,  mivel nem kell vasalni. 



A táska régi darab, akárhogy töröm a fejem nem emlékszem hol vettem. A cipő viszont új, a Bonprix blogger együttműködés keretében küldte. Az öcsém rajong a Mustang cipőkért, nemrég vett ismét, így már egy ideje birizgálja a fantáziám egy ilyen cipő. Eszméletlen kényelmes, mivel szélesebb a lábfejem, így ideális.  Több színben is kapható, de nekem a farmer szín lett a szívem csücske. 

Póló: Ebay
Nadrág: Bonprix
Tornacipő: Mustang-Bonprix
Kendő: New Yorker

Hogy tetszik Nektek ez a laza, rohangálós szett?