2020. november 11., szerda

Black Friday Notino oldalán

  Nem vagyok egy kupon napozó típus, idén is kimaradtak a klasszikus Glamout é Joy napok, viszont így karácsony előtt jól jön mindenféle kedvezmény és a black friday pont az, amin érdemes részt venni. A Notinon minden évben szuper kedvezmények várnak, idén is válogattam pár terméket, ami már a kosaramban várja a megrendelést.



Mikor jött létre és mi a Black Friday

"A Black Friday a vásárlás ünnepnapja, amely bár Amerikából származik mára elterjedt az egész világon. A Black Friday kedvezményei a Hálaadást követő pénteken elérhetőek. A karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét minden évben ez az esemény nyitja.

A fekete péntek eredete egészen 1929-ig nyúlik vissza, pontosabban a New York-i tőzsdén történt krachra. A gazdasági válság kezdetén néhány vállalkozó egy kedvezményekkel teli napot hirdetett, hogy megnövelje az ügyfelek vásárlási kedvét. Az akció sokak szívét elnyerte, így mára a Black Friday az egyik legismertebb nap a vásárlók körében."


Elfogyott a Niacinamidos szérumom, így most lehetőségem nyílik a Recolution 
Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc termékét is kipróbálni. A Revolution Skincare Skincare 10 % Niacinamide + 1 % Zinc szérum a kitágult pórusokra, a bőrhibákra hajlamos zsíros bőr mindennapi ápolására ideális, és hatékonyan szünteti meg ezeket a tüneteket. Nem csak az arcomon, de a htamon is használni kezdtem és láthatóan szebb a bőröm a B vitamin cink kömbótól.

Könnyes búcsút kell vennem a Milani szemhéjbázisától, mert hazánkban sehonnan nem tudom beszerezni. Viszont örülök, mert így van kedvem megismerkedni más márkák szemhéj primereivel. Hajlamos vagyok a tökéletes terméknél leragadni, pedig lehet van még jobb is annál. A NYX primeréről hallottam jókat, így egy próbát teszek vele. A szemhéjam elég zsírosodós, ráadásul rejtett, így nekem extra fontos, hogy a helyén maradjon a szemfesték és persze jó nagy kihívás is. 

Sajnos egyre több fürdőterméktől viszketek és jön elő az ekcémám, ezért ki akarom próbálni, amit Zsófi ajánlott, a Bioderma Atoderm olajos tusfürdőjét, ami semmi irritációt nem vált ki elmondása szerint. 



Természetesen landol a kosárban egy Pupa Vamp szempillaspirál is, ami évek óta a kedvencem és így akciósan mindenképp megéri. 


Mostanában egyre jobban izgatnak a színes paletták, egy nagyon izgalmas Makeup Revolution Patricia Bright kollaborációban van sok olyan árnyalat, ami nekem még nincsen meg. Most hogy kitaláltam hogyan legyen szuper videózós hátterem, így esélyes, hogy sokkel több vibráló, színes sminket láthattok majd tőlem.

Az egyik ismerősöm esküszik a Shiseido Perfect Hydrating BB krémre, annyit emlette, hogy kedvet kaptam hozzá. Nem vagyok egy BB krémes lány, mert sokszor kifényesedik ez a fajta termék, de a múltkor csentem egy kicsit és úgy tűnik ennél nem olyan durva a dolog, amin ne tudna segíteni egy kozmetikai pufi nap közben. 




A hajam végre jó állapotban van, 3 évet kellett várnom erre, hogy leírjam. Ennek örömére kicsit változatosabban szeretném viselni a frizurámat és néha jó lenne beszárítani. Szerencsére az a típusú göndör vagyok, akinek megmarad egy-két napik a forma a hejában, így megpróóbálkozok ezzel a Tanglee Teezer kefével. Szinte minden fajta Tangle van a bírtokomban, ez a kivétel, így usgyi próbáljuk ki. 







Folyékony, azaz krémes fémes árnyalatú szemhéjfestékeim mind beszáradtak, így ideje lenne valamit venni az ünnepekre, amivel csillghatok.  A Nobea márka számomra még ismeretlen, de megtetszettek ezek az akciós kis termékek, amikkel igazán varázslatos sminket készíthetek. 


Ti mit vásároltak be fekete pénteken? Szoktatok a Notinótól rendelni? 

 #reklám