2020. december 17., csütörtök

Ajándékok, ha már fogalmad sincs mit kéne venni-utolsó pillanatos ajándék ötletetek

Roham léptekkel közeledik a Karácsony és el vagy veszve ebben a furcsa évben? Foggalmad sincs mit vásárolj? Leírom én idén hogyan gondolkozok és milyen szempotokat tartok szem előtt, amikor ajándékozásról van szó. Természetesen mutatok pár szuper terméket is, amik biztos vagyok benne, hogy pár szerettednek örömet okoz. Gyere gondolkozzunk együtt. 
A Legfontosabb szempont szerintem, hogy ne magadnak válassz ajándékot, nem neked kell tetszenie. Az nagyon rossz elindulás, ha úgy veszel meg valamit, hogy te örülnél neki. A fő szempont ugyanis az, hogy az örüljön neki, aki kapja, neki tetszen, az ő ízlését tükrözze. Ehhez pedig nem kell más, mint empátia és a másikra figyelés. 

Én több módszerrel szoktam kiudvarolni a másikból, hogy mire vágyik. A legegyszerűbb, ám a vírus miatt legkevésbé kivitelezhető egy shopping túra, amikor óhatatlanul megmutatja mi minden tetszik neki és könnyedén ki is lehet faggatni nem feltűnően egy egy darab mellett arról, hogy mire is vágyik, milyen méretben, színben, fazonban, milyen a bőrtípusa mostanában és még sorolhatnám...
A most könyebben kivitelezhető módszer egy hosszú telefon beszélgetés, vagy egy zoom kávézás. 

Viszont ismerek én is olyanokat, akik nem mondanak semmit, ilyenkor olyan dolgokat szoktam adni, amit tudom hogy szeret. Egyik barátnőm imádja a lakásillatosítókat, így nála az illatgyertya remekbe szabott ajándék.  Általában erre költ a legkevésbé magának az ember, így jó ötlet lehet egy különlegesebb darabbal megajándékzni az illatok szerelmesit. A WoodWick gyertyáknak fakancóa, így ropogó hangot ad, mintha egy kandalló előtt ülnénk. télen az édes, sütis illatok fantasztikus melegséggel töltök meg az otthonunkat, vagy a vanillia karamell illat telitalálat lehet.Ajándék szettek közül nagyon tetszik ezeknek a lakkoknak a színe, imádom a nude és barna árnyalatokat, de ezekről egy másik barátnőm még inkább eszembe jut, aki most hagyta abba a géllakozást és tért át a hagyományos lakkokra. Neki sokszor volt szürke és barna a körme az utóbbi hónapkban, így szerintem jó kis induló készlet lehet Nails Inc. Keep it tonal Ombre készlet, amivel akár művészkedhet a körmein.
Nagyon hasznosnak találom ezt az hajcsat, hajgumi készletet, ami nem töri a hajat, nem húzza, feszíti, így kevesebb töredezett szálunk lesz és megkímél a fejfájástó is. Imádom az invisibobble termékeit, mert nem kell folyamatosan igazgatni a hajam. Ez a csomag akár arra is jó, hogy szétszedjem és önálló meglepetés dobozokat rakjak össze a barátnőimnek, amibe kerülhetnek kozmetikumoA smink szerelmeseinek egy klassz paletta általában szuper ajándék. Én egy drágább Urban Decay palettát választottam az unokanővéremnek, mert rengeteget segített nekem, meg persze szeretem. Nekem a sminkes karrierem a Naked 2 indította el, amit anyukámtól kaptam. Remélem őt is inspirálni fogja a Naked Heat. Szerintem nagyon kihasználható palettáról van szó, amivel csodálatos sminkeket lehet kihozni és a hétköznapokban tökéletesen alkalmazható. A L’Oréal Paris Paris Electric Nights paletta lenyűgöző, eezt is szívesen adnám ajándékba, mert könnyen viheti magával bármely barátnőm és bármikor tudja javítani, avyg felturbózni a sminkét. Most amióta maszkot hordun mindenhová szerintem a szemsminkek kerültek előtérbe, mindenki ezeket dobja fel szívesen. Szerintem jövőre divat lesz az alapozó nélküli arc, de az extra mutatós szem smink. 


Szerintem a 21. századi nő sokkal jobban figyel a környezetvédelemre és próbálja minimalizálni a vattakorongok használatát, így ez a mosható korong szett is kiváló ajándék bárkinek a családból. Ne felejtsük el, hogy a férfiaknak is jól jöhet, hiszen a szmogot, port és egyéb szennyeződéseket is le kell mosni a bőrükről. 


Pár éve adtam ajándékba az egyik barátnőmnek egy körömápolási szettet, akkora sikere volt a barátnős kávézásnál, hogy ebből is lazán látom, hogy remek választás mindenkinek. Nagymamám manikűr szettje rémes állapotban van, így neki is rendelek egyet. 

A NYX palettája az egyik legjobb kontúrpaletta, amit valaha is próbáltam. Szuperül setírozható, tényleg árnyék hatású hidegbarna árnyalatok és a higlighterek meseszép fényt adnak, van intenzívebb vizes hatású és szofiztikáltabb is. Anyukám kedvence és nagyon fogytán, így neki ezzel kedveskedek, de szerintem ez az a termék, amit az idősebb nők is szeretni fognak, ha szépen megtanulnak árnyékolni, akkor éveket lefaraghatnak a megjelenésükből.
Mai nehéz helyzetben az sem gond, ha megkérdezed mire van szüksége a másiknak és csupa hasznos dolgot adsz. Egy szuper fürdőszaba pipere csomag sokszor jön jól. Amióta háztartást vezetek ezeknek örülök a leginkább és aakár egy konyharuha is könnyeket csal a szemembe. 

*reklám