2020. december 21., hétfő

Douglas sminkek mit tudnak?

Régóta kiváncsi voltam a Douglas.hu saját márkás sminktermékeire, így nagyon örültem, amikor egy együttműködésre nyilt lehetőségem, ami révén tesztelhettem pár karácsonyi kiadású sminket. Emellett szeretnék ajánlani pár terméket az üzlet kínálatából, amiket én nagyon szeretek. Ezek a termékek akár jók lehetnek hölgyeknek utolsó pillanatos ajándék ötletnek is.


A Festive Nudes palettára esett a választásom első körben, ami egy izgalmasabb paletta a nude szekcióból. Vannak benne matt, szatén finishü és csillámos színek is. A csomagolása papír, ami mágnesesen záródik és van benne egy remek minőségű tükör (ezt muszáj kiemelni, mert nagy márkáknál is láttam már borzalmas tükröt). 


Nézzük közelebbről is a palettát, találunk színek tekintetében lilás-rózsás szekciót, arnyat, csillámló bronzot és gyönyörű ezüstöt, valamint finom barnákat és pezsgő színt, így elég sok könnyen hirdható, de mégis szemet kápráztató sminket készíthetünk. 


Pigemntáltsága  elég jó, a legtöbb színbe ujjal belenyúlva maximális pompát tudunk elérni. Ecsettel is jól működnek, de talán kicsit jobban poroznak, így érdemes az alapozást utólag elvégezni. Egy szemhéjalap alapból elengedhetetlen, ha tartós sminket akarunk, ezt kifejezetten ajánlom a palttához. 


A kedvencem a pezsgős árnyalat, ami akár highlighternek is tökéletes, ha finoman visszük fel. A leggyengébb árnalat a bronzos csillám, ezt ujjal építgetve lehet leginkább érvényesíteni. 


Ha közelebbről megnézzük a csillámos árnyalatokat jól látszik, hogy nagyobbra őrült szemcsékből áll, amiket ha szépen eldolgozunk, akkor metálos fény kinyerhető belőle, tudod olyan, mint a lepke szárnyán látható.


A sminkemnél a bronzos, rózsás színekkel játszottam, nem vittem fel túl sokat, egy finom hétköznapon is viselhető, ám mégis ünnepélyes sminkre törekedtem. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én idén ezekhez húzok.Ajándék csomagokból lecsaptam egy szempillaspirál szemceruza kombóra, ami tini koromban a smink arzenálomnak számított. A Have it all Set ráadásul 20% kedvezménnyel lett az enyém. Ajándéknak is szuper lehet bármelyik barátnpnknek, női ismerősünknek.

A szempillaspirál szépen szétválasztja a pillákat, nem visz fel túl sok festéket egy rétegben, inkább hétköznapi spirálnak mondanám. A dúsítást elég jól elvégzi a Z mozdulatokkal, de olyan 3 rétegben lesz tökéletes az eredmény. Nem pergett és elég tartós volt, bár ebben a párás időben és a maszk miatt minden spirálra extra teher hárul. Keféje klasszikus spirál kefe, én ezeket jobban szeretem. A szemceruza klasszikus, éjfekete, amit könnyű elsatírozni, jó alapja lehet a smockey festésnek. Puha és krémes, a vízvonalba is remekül fog. Nekem nagyjából ennyi is az elvárásom egy szemceruzát illetően, így ebbe nem tudok belekötni. 


Az Esteé Lauder Double Wear alapozót senkinek sem kell bemutatni. A legjobb termék zsíros és normál bőrre, amit csak találni lehet. Maximális fedés és lerobbanthatatlan. Mi sem példázza jobban, ezzel sminkeltem az esküvőmön és sminkesként is ezt hasznlom az esetek 80%-ában. 
Ajándékba a vásárlás mellé kaptam egy kétvégű ecsetet, amivel alapozót lehet felvinni és korrektorozni. De én lazán szemfesték eldolgozásra és púderezésre is ki fogom próbálni, majd látjátok még videóban. :) A kedvenc alapozómat az Esteé Lauder Double Wewrt vittem fel az alapozó ecsettel, remekül el tudtam dolgozni, oszlatni, pedig ecsettel nehezebb ezt a terméket, mint blenderrel. 


Az ecset, nagyon tömött, puha és kézreálló, annak ellenére, hogy kétvégű. Az alapozó ecset érdekes mert kicsit háromszögesen vágott, mint a lgikonikusabb márka terméke. Meg kell mondanom, ez lett a kedvenc termékem a vásárlásból. 


Egy ajakbalzsam is landolt a kosaramba, mert nagyon ki volt száradva a szám. Azt hittem színezett, bár maszk alá minek is? :) Szépen rendbe rakta az ajkaimat, el fogom használni a következő hónapokban. Nem túlm zsíros, ilyen finom réteget hoz létree az ajkamon. 


A számon az Esteé Lauder Hi Lustre rúzsa van, ami gyönyörű, krémes és fényes. Az egyetlen pink, amit szeretek magamon.A bőrtökéletesítő púder gyöngyökre szeretnék még lecsapni, mert hasonlót régen használtam és szín korrekcióban verhettlen, amikor több árnyalatból áll össze a púderem. A Douglas Pure Harmony Colur Correkting nagyon jó árban van kedvezmény nélkül is. A Must Heav Nail Polish szettet nagyon ajánlotta az eladó, így ezen is gondolkozom erősen, mert ténleg varázslatosak a színei. Hét színlakkért és egy fedő lakkért pedig elég jó ár. Akár szét is szedhetjük és egyedi beautyboxot készíthetünk a barátainknak belőle. A Jeffree Star Cramted paletta az idei év legbotrányosabb kiadása, de az biztos, hogy rohadt jól sikerült és végre valami hiánypótló összeállítás. Nekem nagyon  fáj rá a fogam, mert elég jó véleményeket olvastam róla. Színeit tekintve én ezeket a piszkos hideg tónusokat szeretem leginkább. 


Az IT Cosmetics Superhiro palettája szintén lázban tart, nagyon agyalok, hogy erre lecsapjak az ünnepek előtt, mert idén nagyon megérdemlek egy jó kis ajándékot magamtól. Vannak benne arcravaló sé szemrevaló elemek, így nagyobb merítéssel ismerhetem meg a márkát, mert szégyen gyalázat még nem próbáltam tőlük semmit. 


Ti miket próbálnátok ki? Miket szoktatok beszerezni a Douglasban

*hirdetés