2021. január 10., vasárnap

Basic lány lettem

Évek alatt szinte mindenki stílusa változik, mondhatni kifinomultabb, önazonosabb lesz és révbe ér. Én továbbra is megmaradtam a kaméleon átváltozásoknál, de már van pár állandó elem az extrább megjelenés mellett. Ebben a szettben minden olyan basic darab megtalálható, amit szívesen viselek. Ennek megfelelően, hogy legyenek olyan holmijaim, amikor "nincs mit felvennem" reggelre ébredek, beszereztem pár dolgot, ami kihúz ebből a hülye hangulatból. 


idén a maszk lett a legfőbb kiegészítőnk, én a fekete mellett tettem le a voksom, mert mindenhez illik. Naponta mosom, így nem a foltok elkerülése az ok, muszáj cserélni akkor is, ha nagyon párás az idő. 


Az alap darabokról szeretnék egy videót készíteni idén, mert nekem nem a nagykönyvben előírtak azok a pillérek, amire építkezek. Most láthattok pár olyan rongyot, ami szerintem jól jöhet a Ti szerkrényetekben is. Télen szerintem stílusos viselet egy műbőr nadrág, aminek jelenleg milló fazonja található meg a Bonprxnél, színben és textúrában is lelhetünk szuper darabokat. Míg régebben a nagyon feszülő, skinny fazon ment jobban, addig most a melegítő fazon és a lazább szárú bőrnadrág az uralkodó irány. 


Alulról felfelé haladva az új Vans cipőm is egy olyan lábbeli, amire rég vágytam, mert gyakorlatilag minden évszakban tudom viselni. Az enyhe téli napokon ez a magasított talpú tornacipő vagányabbá teszi a szettet, kontasztot alkot a szövetkabát eleganciájával. Szeretem azt a feszültséget, amit az öltözködésen belül tudok gerjeszteni a stílusok játékával. Természetesen boka villantás nem opció így felnőttként, de egy nude zokni tökéletesen megfelel, ha ki is villan. 


A kabátot említettem, akkor térjünk is rá. Imádom ezt az egyenes fazonú, nude szövetet, tényleg nincs olyan szett, amihez ne idomulna. A fekete és fehér mellett szerintem a a nude árnyalatok, amik tényleg örök darabok. Az utóbbi években rengeteg teljesen nude szettet láthattunk, ha bármi ilyesmire benevezünk, akkor lerövidíti a dilemmázást, készülődést. 



Az ing kordbársony, így aztán sok textúra is játékossá teszi az amúgy unalmas monokróm alap outfitet. Ha végig nézzük az egész összeállítást, akkor gyakorlatilag minden anyag típus befigyel, mini kord, művőr, krokodil bőr hatás, szövet, velúr. 


A sapka az utóbbi évek legjobb fogása nekem fazonban, így vadászok még pár színt belőle. Imádom a kalapokat, de nem mindig kényelmesek, ha egy buszra akar az emebr felszállni, vagy szeles az idő, akkor jobb otthon hagyni. Ezek a sofőr fazonú sapik viszont stílusosak, vagányak, jól el lehet bennük bújni és a sild még a fénytől is véd. 

Sosem gondoltam volna, hogy nekem is kelleni fog az övtáska, de aztán annyi szép lányon láttam, hogy úgy voltam vele egy próbát megér. Így átvetve szeretem csak viselni, de így nagyon. Sokszor ha csak le kell szaladnom ehhez nyúlok. 



OUTFIT

Kabát: SHEIN
Ing: Bonprix
Nadrág: Bonprix
Cipő: Vans
Övtáska: Aliexpress
Sapka: Ebay
Maszk: New Yorker