2021. november 30., kedd

5+1 NYX kedvencem

Szerintem sokan már nem is emlékeztek rá, hogy én is indultam anno egy NYX Face Awards versenyen, ahol az első körön túl is jutottam. Elképesztő nagy elismerésnek éreztem és egy olyan szinten komfort zónán kívüli projekt volt maga a versenyzés, hogy azóta is, ha az eszembe jut, akkor örülök, hogy belevágtam. A maszkolások, videózás során szerintem rengeteget tanultam nem csak önmagamról, hanem a folyamatokról is. Hatalmas ráadás pedig az volt, hogy egy óriás doboz sminket kaptunk, ami révén a NYX kínálatát elég jól meg tudtam ismerni, tesztelgetni tudtam ezeket a sminktermékeket. 




Rengeteg kedvencem lett ekkor és a mai napig vásárolok sok mindent a márkától. Ha aktívan sminkeskednék, akkor is nagy eséllyel rengeteg dolog lenne tőlük a táskámban, mert professzionális vonalon jó áron és magas minőségben dolgoznak. 




Örök szerelmem a kontúr palettája, amit sok sminkesnél szintén viszont szoktam látni, de szerintem bárkinek jó szolgálatot tesz. A palettát úgy alakították ki, hogy cserélhető a pen, ha az egyik kifogy. Világosításra, árnyékolásra és csonytosításra is gondoltak az összeállításánál. Én kifejezetten szeretem, hogy hideg és meleg árnyalatok is találhatóak benne, valamint, hogy nyáron és télen is megvan a tökéletes szín az árnyákolásomra. Gyakorlatilag mindent ki tudok benne használni. 


A másik NYX Professional Makeup Pro Foundation Palette por kontúr palettát nemrég fedeztem fel, ez is hatalmas kedvencé vált. Mint nagy testvérénél, vele is el tudok készíteni egy teljes sminket. Ezt érts úgy, hogy nem csak arc, hanem szem sminkelésnél is gyakorta használom. Ahogy idősödök egyre többször keresem a multifunkciós dolgokat, ez abszolút ilyen. 

A többfunkciós darabok nem értek itt véget. Egy jó szemöldök formázó szintén helyettesítheti a szemhéjfesték palettát, ha úgy adódik. Sót nekem volt olyan eset, hogy ez a NYX Eyebrow Cake Powder szemöldök trió volt a birtokomban és kontúroztam is vele. A szemöldököm, ami a legtöbbet változott életem során, hiszen maga a szemöldök trend is folyamatos átalakuláson megy át. Ebben a készletben van egy wax is, amivel most nagyon divatos laminált hatást is el lehet akár érni. Nekem nagyon tetszik, ha a púderes hatással van ez ötvözve. Mivel praktikus a csomagolása, így ez is ott lapulhat állandó társként a táskánkban. 


Közeleg a karácsony és a szilveszter, így a csillámokról is kell beszélnünk. Tudom, hogy idén is sok esetben rendhagyó ünnepek elé nézünk, de a sminkkel való járték kicsit a lelkünket is ápolja. A terápiás sminkelés engem néha túl lendít a holt ponton, mert az alkotási folyamatban kiadom a feszültséget. A csillám pedig kislánykounk nagy barátja, viszont nagyon nem mindegy milyet választunk. Szembarát termékek mellett tegyük le a voksunkat, a NYX Glitter Goals terméke az egyik kedvencem. Bármilyen sminket megkoronáz és mikor, ha nem télen kell a ragyogás. Hasznáj mindig hozzá glitter ragasztót, ebből is a NYX a kedvencem. 



A metál fényű termékek azok, amiket én akár a hétköznapi sminkemben is belerejtek, de egy igazán jó makeupba nem csak nyomkban fedezhető fel. A legfantasztikusabb palettám erre a Cosmic Metals kiadása. A fémes csillogás, szinte folyékony hatást ad, nehéz leíni a szépségét. A palettát úgy állították össze, hogy a hat szín egymással tökéletesen harmonizál, de mégis több különböző sminket is el tudsz vele készíteni. 

Karácsonyi ajándéknak pedig ezen a készleten akadt meg a szemem. A szemceruzát ismerem és kifejezetten szeretem, mert puha, krémes és a vízvonalban is tartós. A szempillaspiráljait a NYX-nek szinten kedvelni szoktam. Az Ultimate paletta pedig abszolút best seller szerintem, kezdő sminkelőknek is és mániákusoknak is tökéletes válaztás. 




#reklám