2014. október 29., szerda

Halloween dekoráció ötletek

Nagyon egyszerű dekorációkat hoztam a last minute buli szervezéshez. Ezekkel garantáltan fel tudjátok dobni a party hangulatot. :) 

Dekorációk

A függönyöket és lámpákat egyszerűen tudjuk dekorálni tojástartóból kivágott denevérekkel. Nem kell hozzá sok minden, csak fekete festék, ecset, tojástartó tálca, mozgószemek és madzag. :) 
Én idén ezzel készültem. :)


 Egy kis tüll anyaggal mindenhová szellem hölgyeket varázsolhatunk. Szintén lelógatva a legmutatósabb, kis tüll, olló és damil szükséges csupán. 
Keményítős vízzel elvileg megáll magától majd a szellem. De damillal fel is lehet függeszteni. :)Vérző gyertyához egy piros és fehér gyertyákra van szükségünk. A meggyújtott vörös gyertyával csöpögtessük le a fehéreket. Igazán ijesztő lesz a végeredmény. :)


Dísztökből póklámpás. Minden dekor boltban lehet ilyen póklábakat, amiknek a névét nem tudom, de nagyon jól formázhatóak. Egy mécsest kell tennünk a felül kifaragott tökbe és a lábakat bele kell szúrnunk egy kés segítségével. Figyelem 8 lába van a póknak. :)
A falat is dekorálhatjuk girlandokkal. Ezt nem magyarázom hiszen nagyon egyszerű megoldás. :)

Ismét tojástartós megoldás, amiből szemek lesznek, hú félelmetes. :)
Nagyon olcsó megoldás ez is, de nekem az egyik kedvencem. Kis kötszer, mozgószemek és befőttesüveg és máris mumifikálhatjuk a mécsest. :)
Tálalás

Nem akarok kitérni az ételekre, hiszen minden gasztroblog ezekkel foglalkozik. Viszont a tálalást és egy két cuki ötletet bemutatok az ételekkel kapcsolatban.

A hűtő így változik pár napra szellemesség. Tiszta Casper! :)Gumikesztyűbe megfagyaszthatjuk a vizet és máris mehet a puncsba. Szellem tenyérjós buli elengedhetetlen kelléke. :)


A bordákat én nagyon szeretem, így ez az egyben sütött megoldás és tálalás nagyon tetszik. A paprika, mint szív pedig... :)


Narancs mint töklámpás? Eddig ez miért nem jutott az eszembe? És mehet bele egy kis gyümölcs saláta is. :)

De egy alkoholos filc is elég

Narancslé üvegét is feldobhatjuk egy kis fekete matricával. Zseni volt aki kitalálta. :)


Nos a nyalóka is lehet Halloween kellék. Csokit vagy csalunk! :)


Ültető kártyába rejtett édesség, így nem kell házról házra járni és kérni. Remélem ez a szokás jön inkább be, mint a becsengetés. :)


Hidegen tarthatjuk az italunkat ezzel a legegyszerűbb tökfaragással. :) 
Ha ennyi ötlet nem volt elég nézzétek meg a Serpenyő Virtuóz blogot is. :)
Mit szóltok? Ti mentek idén Halloween buliba? Melyik dekorációt próbálnátok ki? :)